Plany na 2014 - spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Plany na 2014 - spekulacje
Woodstock - może rzeczywiście coś jest na rzeczy....
- Saimon1995
- -#Moderator

No Bemowo też mi nie odpowiada. Ale Woodstock to też nie jest zbyt super opcja (z całym szacunkiem dla festiwalu: wolałbym zobaczyć Ironów w bardziej sprzyjających warunkach). W tym momencie - o ile koncert IM w ogóle będzie w Polsce - zostało Sonisphere (cały czas na Ticket Alercie, więc raczej powróci po roku niebytu) i ten Woodstock (coś na rzeczy może być jak Owsiak wspomniał o IM w swojej audycji).wydra77 pisze: Na Bemowie jest dretwo!!!!
Jesli ma byc jakis fest w Polsce to wolalbym Woodstock!!!!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Umówmy się - nie mamy co marzyć o występie Maiden w PL w przyszłym roku... Dwa tegoroczne koncerty i blisko 26 tys. sprzedanych biletów zaspokoiły na dłuższy czas popyt na ich koncerty nad Wisłą. Wrócą do nas przy okazji trasy albumowej w 2015-2016 (wtedy też będą mieli nową gamę obiektów do wyboru - w tym nową, największą w kraju halę w Krakowie). W przyszłym roku będziemy mieli u nas wystarczająco dużo koncertów rockowych - wystarczy wspomnieć Black Sabbath, Aerosmith czy ewentualną Metallikę...
Wszystko wskazuje na to, iż przyszłoroczna trasa IM na Starym Kontynencie obejmie głównie festiwale, analogicznie chociażby do 2007 czy 2010. Większej aktywności koncertowej zespołu spodziewałbym się raczej w Azji czy Australii.
Wszystko wskazuje na to, iż przyszłoroczna trasa IM na Starym Kontynencie obejmie głównie festiwale, analogicznie chociażby do 2007 czy 2010. Większej aktywności koncertowej zespołu spodziewałbym się raczej w Azji czy Australii.
Ja rónież sądzę, że odwiedzą właśnie Azję i Oceanię (już czas), zaś w EU zagrają serię festiwalowych koncertów. Podobno ta arena w Krakowie ma być boska...
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

Maiden na Woodstocku?! Błagam... przecież to byłby ich najgorsza decyzja w życiu. Przyszłoby milion osób z czego 75% nie znałaby nic poza Fear of the Dark
Szkoda, że IM nic nie potwierdzają, milczą i milczą...
Przejeżdżam koło niej codziennie dwa razy i powiem że robi większe wrażenie niż Stadion Narodowy! Jest naprawdę ogromnaRALF pisze:Podobno ta arena w Krakowie ma być boska...
od początku wątpię w ewentualny koncert u nas po dwóch halówkach - myślę, że w 2014 w Europie naprawdę zagrają TYLKO na kilku wielkich festach - teraz to już w ogóle robi się mało prawdopodobne chyba, że WoodstockMichał pisze:Impact odpada 2 headem Aerosmith...
swoją drogą, że ja w Łodzi doczekałem koncertów pokroju IM, DM, SOAD, BS, Aerosmith no proszę
Ostatnio zmieniony śr lis 20, 2013 7:54 pm przez Budziol, łącznie zmieniany 1 raz.
A może to wszystko takie nasze spekulacje i kompletnie nie będzie żadnej trasy, taka cisza ....
tak zakładałem na początku po ME, ale chyba jednak coś będzie 
na forum FC też spekulacje o HELLFEST i ogólnie trasie 2014 - lata 90te?
na forum FC też spekulacje o HELLFEST i ogólnie trasie 2014 - lata 90te?
A co mówił? Jakiś link?FaithNoMore pisze:... i ten Woodstock (coś na rzeczy może być jak Owsiak wspomniał o IM w swojej audycji).
Nie pamiętam już dokładnie w jakim serwisie, ale był wywiad chyba z Nicko, który mówił że od teraz zespół co roku będzie grał po kilka koncertów. Teraz pytanie: gdzie zawitają?
- Saimon1995
- -#Moderator

Tutaj jest pokrótce opisane: http://www.students.pl/kultura/details/ ... Maiden-tez.wydra77 pisze: A co mówił? Jakiś link?
http://www.ouest-france.fr/hellfest-201 ... on-1726385
Tu też mówią, że bardzo IM na HellFest 2014 prawdopodobny...
Tu też mówią, że bardzo IM na HellFest 2014 prawdopodobny...
Jest wg. Was koledzy szansa na utwory z płyt X Factor i Virtual XI w setliście? fajne bootlegi by z takich koncertów były...
Spekulacje o hellfest w roznych miejscach w internecie to raczej tylko powielanie tej pierwszej plotki.
Ten plakat jednak w kontekscie plotek faktycznie daje do myslenia. Przy czym na trase historyczna bym sie nie nastawial, nie wyklucza to kulku kawalkow z tego okresu, ale raczej bedzie ogolny best of tour.
Maiden na woodstock?? To by raczej sensacja byla.....
Ten plakat jednak w kontekscie plotek faktycznie daje do myslenia. Przy czym na trase historyczna bym sie nie nastawial, nie wyklucza to kulku kawalkow z tego okresu, ale raczej bedzie ogolny best of tour.
Maiden na woodstock?? To by raczej sensacja byla.....
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie wiem skąd w ogóle rok w rok biorą się dywagacje na temat Maiden na Woodstocku... Póki Owsiak nie pójdzie po rozum do głowy i nie zrobi festiwalu biletowanego to nie ma szans na headlinerów z półki Maiden czy Metalliki - największe gwiazdy nie grają koncertów za darmo, bo nie mają w tym zwyczajnie żadnego interesu.Szymon pisze:Maiden na woodstock?? To by raczej sensacja byla.....
Z tego co wiem to obecnie już nikt tam nie gra za darmo
Właśnie dlatego Woodstock ma sponsorów (przeciwko czemu tez swego czasu sporo osób protestowało)
Ale event jest za darmo. Nie wiem czy sponsorzy wylozyliby tyle ile bierze maiden czy meta. Koncert w Cluj w 2010 byl jakas chyba hybryda , bo niby biletowany, ale tani jak barszcz, do tego w tym centrum handlowym bylo promo ze dawalu bilety do zakupow.....
woodstock bez biletow = woodstock bez maiden.
woodstock bez biletow = woodstock bez maiden.
Takie pytanie: byłeś kiedykolwiek na Woodstocku i widziałeś jak to wygląda? Zawsze mnie śmieszą dywagacje ludzi o biletowanym Woodstocku - z powodów chociażby logistycznych (już mniejsza o to, że to zawsze był darmowy fest) to ma takie szanse powodzenia, jak chociażby w przyszłym roku trasa koncertowa Elvisa czy Hendrixa.WICKER MAN pisze:Póki Owsiak nie pójdzie po rozum do głowy i nie zrobi festiwalu biletowanego to nie ma szans na headlinerów z półki Maiden czy Metalliki - największe gwiazdy nie grają koncertów za darmo, bo nie mają w tym zwyczajnie żadnego interesu.