W końcu wyhaczyłem, grosze na allegro
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

takich albumów się nie kupuje wymacanych na allegropanzerschreck pisze:W końcu wyhaczyłem, grosze na allegro

Sam jesteś wymacany, albumy kupuje się dla muzyki i żeby ładnie wyglądały na półcelikipiki pisze:takich albumów się nie kupuje wymacanych na allegropanzerschreck pisze:W końcu wyhaczyłem, grosze na allegro

aj tam, remastery KATa są ok ;] no chyba, że ktoś chronicznie nie cierpi Digipacków ;]tomtomala pisze:Ja na szczęście kupiłem całą dyskografię zanim wyszły te ładniutkie, piękniutkie, świecące się jak psu jajca remastery.
No digipacki zdecydowanie ssą pałę :} Dlatego ze zbieraniem całego Kata na CD będę musiał poczekać na grubsze w pieniądz czasy, bo wydanie starsze oczywiście są droższe.Artur pisze:aj tam, remastery KATa są ok ;] no chyba, że ktoś chronicznie nie cierpi Digipacków ;]tomtomala pisze:Ja na szczęście kupiłem całą dyskografię zanim wyszły te ładniutkie, piękniutkie, świecące się jak psu jajca remastery.
nie wierzęslayer pisze:bo kiepskie
Nie wierz, IMO bardzo dobry album:]syzygy pisze: nie wierzę![]()
bardzo dobresyzygy pisze:A Human Equation, było według Ciebie dobre?
Ahahaha a ja jestem mega i pamiętam jak to się przelicza na normalną liczbę. Ehehehe, ale jestem od Was lepszy o ja.slayer pisze: 01011001

Radiohead wyhaczyłem za 15slayer pisze:jaki zespol takie ceny ;p
jeszcze mozna podpiacpanzerschreck pisze:Ta sama regułka?