Żelazna Kolekcja
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Żelazna Kolekcja
aha, w swojej naiwności myślałem, że jak box to wszystkie płyty więc jednak drogo jak whooy 
No to na amazonie taniej
http://www.amazon.co.uk/Picture-Collect ... XDXKDPQ5AR
http://www.amazon.co.uk/Picture-Collect ... XDXKDPQ5AR
Miałem dziś w rękach ten nowy box na vinyle z dwoma pierwszymi albumami; zafoliowane było więc samych płyt nie oglądałem niestety, a sam box jak box czarny i logo
Rozmiarami zbliżone do First 10 Years z tym, że tutaj płyty są wsuwane z boku i nie ma przykrywki. W poniedziałek myślę, że już to będę miał w domu to wrzuce jakies foty jakby ktoś był zainteresowany :j
A tak to wyglada

Rozmiarami zbliżone do First 10 Years z tym, że tutaj płyty są wsuwane z boku i nie ma przykrywki. W poniedziałek myślę, że już to będę miał w domu to wrzuce jakies foty jakby ktoś był zainteresowany :j
A tak to wyglada

no ladne ladne, a jest juz w sklepach?
dowiedzialem sie walsnie, ze w Polsce sa tylko plyty bez boxa
co dziwne nie znalazlem tez boxa na ebay jest jakies opoznienie?
Bylo na allegro, ale tez juz nie ma
dowiedzialem sie walsnie, ze w Polsce sa tylko plyty bez boxa
co dziwne nie znalazlem tez boxa na ebay jest jakies opoznienie?
Bylo na allegro, ale tez juz nie ma
Ja dziś nabyłem w mm te vinylki. Przegapiłem pre-order boxa na amazonie, a teraz ceny tej edycji zwariowały. Trochę szkoda, bo jeszcze tydzień temu cena na amazonie była deklarowana coś koło 40 funtów za boxa z dwoma vinylami. Tylko zanim dojrzałem, to się rozeszło. Tak, czy siak, już półka zasilona 
Qrcze nie wiedzialem to az tak scisly limit:-/
Myslalem ze jak z box steel z ff, ktory za 30zl mozna do teraz qpic:-)
slyszalem tez ze podbno w ogole z tych boxow sie wycofali i tylko plyty beda - zreszta na oficjalnej jest juz fotka samych plyt.
Tym bardziej zaskoczylo mnie zdjecie panirona, na ebayu nigdzie nie ma tych boxow
Myslalem ze jak z box steel z ff, ktory za 30zl mozna do teraz qpic:-)
slyszalem tez ze podbno w ogole z tych boxow sie wycofali i tylko plyty beda - zreszta na oficjalnej jest juz fotka samych plyt.
Tym bardziej zaskoczylo mnie zdjecie panirona, na ebayu nigdzie nie ma tych boxow
ja mam z amazonu za 40 funtow, zamawialem w zeszlym tygodniu i w poniedziałek dostalem. Tak jak pisałem wczesniej na magazynie widziałem w sobote rano cała palete tych boksów a po poludniu została jakos połowa, ale i tak nie sadziłem ze tak szybko pójdzie. Może jeszcze sie pojawi.
ale masz juz go fizycznie w domu w rekach?
to juz nic nie rozumiem, bo nigdzie ich nie ma
to juz nic nie rozumiem, bo nigdzie ich nie ma
Tak mam, te fotki co wrzucilem są moje. tylko że ja teraz w UK jestem wiec dostalem to w dzień premiery bo daleko nie ma
Nie wiem jak inne amazony ale w tym w którym pracuje mielismy tylko 1 palete tego w sobote a po południu zostało pół, tak jak juz pisalem.
Nie wiem też jakie inne sieci sklepów te boxy mialy ale najwyraźniej kilka albo zadne skoro na necie juz jest deficyt.
Nie wiem też jakie inne sieci sklepów te boxy mialy ale najwyraźniej kilka albo zadne skoro na necie juz jest deficyt.
to przegapilem :/
a masz moze jakies dojscie jeszcze do tego boxu?
a masz moze jakies dojscie jeszcze do tego boxu?
Jutro sprawdze czy cos zostalo, choc watpie; a nawet gdyby to za bardzo nie moge pomóc.
Ja mimo, ze w amazonie pracuje tez musze zamawiac jak kazdy inny klient, ale spróbuje przynajmniej sie dowiedziec ile tego mieliśmy i czy planują miec kolejne dostawy.
Dam znac wieczorem
Ja mimo, ze w amazonie pracuje tez musze zamawiac jak kazdy inny klient, ale spróbuje przynajmniej sie dowiedziec ile tego mieliśmy i czy planują miec kolejne dostawy.
Dam znac wieczorem
z gory dzieki bo sie nagle okazalo ze obudzilem sie z reka w ...
ale nikt chyba sie nie spodziewal takiej akcji
ale nikt chyba sie nie spodziewal takiej akcji
Kto się nie spodziewał, to się nie spodziewał.
Początkowo wydawało się, że ten box to exclusive dla whatrecords.co.uk, choć potem okazało się, że to 'dobry' marketing.
Początkowo wydawało się, że ten box to exclusive dla whatrecords.co.uk, choć potem okazało się, że to 'dobry' marketing.
no ale taki limit do dla IM rzadkosc, zazwyczaj ich limit to milion sztuk 
Madril masz swoj egzemplarz?
Gdzieś w Niemczech jest, powinien dojść do końca tygodnia, jak to zwykle z przesyłkami z amazona jest.Budziol pisze:no ale taki limit do dla IM rzadkosc, zazwyczaj ich limit to milion sztuk
Swoją drogą, mogłem nie anulować zamówienia w whatrecords.co.uk, to bym jeszcze zarobił i swój miał gratis.
no chetnie bym odkupil, jakbys mial cos na oku pisz 
Witam!
Wczoraj do mnie dotarły dwa pierwsze vinyle i chyba jest mała nieścisłość. Czy są to dokładne odpowiedniki oryginałów z lat 80'tych? W 1981 roku zgrywałem na kasete od kolegi LP Iron Maiden i po Phantom of the Opera na końcu pierwszej strony albumu był taki fajny okrzyk "you torture me back at your lair". Teraz na tym nowym wydaniu tego już nie ma. ot zagadka
Pozdrawiam:
odja
Wczoraj do mnie dotarły dwa pierwsze vinyle i chyba jest mała nieścisłość. Czy są to dokładne odpowiedniki oryginałów z lat 80'tych? W 1981 roku zgrywałem na kasete od kolegi LP Iron Maiden i po Phantom of the Opera na końcu pierwszej strony albumu był taki fajny okrzyk "you torture me back at your lair". Teraz na tym nowym wydaniu tego już nie ma. ot zagadka
Pozdrawiam:
odja
znowu pojawiło sie na amazonie za 46 Funtów
Lol, z ciekawości spojrzałem... I jeszcze na liście wyszukiwania było in stock, na stronie produktu już nie, pewnie 1 sztuka była.