zasadniczo może byc wszystko plus kwiaty :].wojteq pisze:a mam pomysł, że możnaby mu dać jego własny portret namalowany przez jakiegoś malarza (na nasze zlecenie, np. na podstawie jakiegoś zdjęcia Bruce'a)... ale to tylko pomysł, ostatecznie kwiaty też nie są złe![]()
7 sierpnia 2008 - 50-te urodziny Bruce'a!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 7 sierpnia 2008 - 50-te urodziny Bruce'a!
no w sumie nie możemy przedobrzyć, atmosfera koncertu + happy birthday + banner w publicznośći + obraz + kwiaty w zupełności (moim zdaniem) wystarczą, tylko niech się więcej osób wypowie co o tym myśli
Ja jestem jak najbardziej za :p Jezeli chodzi np o portret Bruce'a to znam osobę ,która może nam piękny portret walnąć 
oo i bardzo dobrze, w takim razie zapytaj wstępnie na ile wcześniej ta osoba by musiała miec zlecenie zeby zdążyc bo przeciez malowanie nie trwa godzinę 
Jak duzy baner ? Hmm to sa banery tak 3 m na 2 cos w tym stylu. Tylko jak podkreslałem sa bardzo ciezkie wiec juz gadam w pracy zeby mi jakis lrzejszy skołowali bede informował.
Myślalam że dużo dużo większy :/.
może dałoby się kilka takich bannerów połaczyć?? Bo 2X3 to trochę za mały, w tłumie chyba nie będzie widoczny
no wiecie mam w pracy tez takie 3 ,4 razy wieksze ale czy wy zdajecie sobie sprawe jakei one sa ciezkie.
Bo podkreslam ze to sa takei wiecie filmowe z tym ze po jednej stronie sa białe, ale no nie wiem zobaczymy co ise da zrobic. bo moge miec naprawde duzy ale co jeszcze trzeba cos z nim zrobic nie.
Bo podkreslam ze to sa takei wiecie filmowe z tym ze po jednej stronie sa białe, ale no nie wiem zobaczymy co ise da zrobic. bo moge miec naprawde duzy ale co jeszcze trzeba cos z nim zrobic nie.
pisalem o wielkiej fladze juz na samym poczatku z odpowiednim napisem bo nic nie zrobi takiego efektu jak zyczenia rozwiniete nad naszymi glowami
Kwiaty i portret to obowiazkowo!
Trzeba pogadac z LN zeby ktos tylko mu je w odpowiednim momencie wręczył i jakos zsynchronizować to wszystko i bedzie git! :rocx
a bukiet to obowiazkowo bialo-czerwone gozdziki
Kwiaty i portret to obowiazkowo!
Trzeba pogadac z LN zeby ktos tylko mu je w odpowiednim momencie wręczył i jakos zsynchronizować to wszystko i bedzie git! :rocx
a bukiet to obowiazkowo bialo-czerwone gozdziki
Portret musi być! Ale te kwiaty... No dobra, też ujdą.
bialo czerwone gozdziki obowiazkowo 
Na początku nie kapłam
Obowiazkowo, obowiązkowo 
co z urodzinami?? ktoś się coś dowiadywał?? (piszę, żeby trochę ruszyć temat do przodu)
PS ja dziś wyjeżdżam na 2 dni, ale jak wróce, to tu zajrzę
PS ja dziś wyjeżdżam na 2 dni, ale jak wróce, to tu zajrzę
To znaczy?wojteq pisze:co z urodzinami??
To znaczy co robimy na koncercie dla Bruce'a...Pieczeń rzymska pisze:To znaczy?wojteq pisze:co z urodzinami??
- Man on the Edge
- -#Invader

NicTo znaczy co robimy na koncercie dla Bruce'a...
nie pisz tak bo znowu jakiś samozwańczy obrońca kultu Maiden sie odezwie i będzie wojna.bartoslaw pisze:Nic![]()
już nie mam tu najwięcej postów

- Man on the Edge
- -#Invader

Ok ale raczej poza planami nie robią ci co mają robić nic, bo by pisali jak cośSzajba pisze:nie pisz tak bo znowu jakiś samozwańczy obrońca kultu Maiden sie odezwie i będzie wojna.
Jakby tak porozdawać ulotki przed stadionem przechodziły by z ręki do ręki i można by było coś zgrać ,a najlepszym momentem na Happy Birthday mógłby być moment przed pierwszym bisem, poza tym jakiś upominek rzucony na scenę też byłby fajną sprawą ,albo duża flaga
No i ogólnie by się przydało żeby publika raczej należała do żywszych tego dnia !!!
No i ogólnie by się przydało żeby publika raczej należała do żywszych tego dnia !!!
Dluga flaga rozciagnieta na barierkach pod scena z naisem Happy Birthday wystarczylaby moim zdaniem