10/06/2011 - Sonisphere - Warszawa [ POZOSTAŁE ZESPOŁY ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/06/2011 - Sonisphere - Warszawa [ POZOSTAŁE ZESPOŁY ]
Corruption - lubię, Made Of Hate, Hunter - jak jeszcze Baaba Kulka dojdzie - to krąg adoracji Ironów powstanie. 
Jak dla mnie to mogli dac projekt Baaba Kulka zamiast Corruption...RALF pisze:Corruption - lubię, Made Of Hate, Hunter - jak jeszcze Baaba Kulka dojdzie - to krąg adoracji Ironów powstanie.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
żenua ....Emilio pisze:Hunter, Made Of Hate, CORRUPTION
-
Deleted User 2868
+1Budziol pisze:żenua ....
Jeden rodzimy zespół (Hunter) to jeszcze okej. Ale trzy? MoH chyba chce byc etatowym supportem IM w Polsce, z poprzednim wokalista jeszcze ich lubiłem, ale nowy wokal i nowa płyta do mnie nie przemawia zbytnio. Corruption jakos za dobrze nie znam, ale raczej nie zostane ich fanem
Generalnie mogli zostac przy hunterze i na tym skonczyc Polskie akcenty 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
zespołów pokroju C czy MOH nie w ogóle nie ogłaszają z taką pompą bo się tylko ośmieszają 
łee tam. Znowu Polski band. Chociaż zawsze coś. Ale i tak uważam, że lepiej byłoby zostawić jeden polski zespół, a resztę zamienić na coś bardziej prestiżowego. Jakby to był SlipKnot to bym się nie obraził 
"screw you guys im going home"
Eric Theodore Cartman
Dokładnie, Hunter to jeszcze rozumiem, bo ich płyty miesciły sie w Top 10 bestselerów OLiS... ale MoH i C ogłaszane jako superstar =Budziol pisze:zespołów pokroju C czy MOH nie w ogóle nie ogłaszają z taką pompą bo się tylko ośmieszają
heh, teraz nawet tego "plakatu" nie aktualizują ;D MoH nawet mi się podoba, ale nie słyszałem o nich nigdy a C teraz pierwszy raz ich usłyszałem i tak jakotako się mają, ale muszę więcej posłuchać 
"screw you guys im going home"
Eric Theodore Cartman
Ktoś musi grać na małej scenie...
www.MetalSide.pl
No tak, ale gdyby najpierw ogłosili całą dużą scenę, a potem dokładali polskie zespoły na małej, to reakcja ludzi byłaby bardziej pozytywna na nie...gumbyy pisze:Ktoś musi grać na małej scenie...
+1Mr. M pisze:No tak, ale gdyby najpierw ogłosili całą dużą scenę, a potem dokładali polskie zespoły na małej, to reakcja ludzi byłaby bardziej pozytywna na nie...gumbyy pisze:Ktoś musi grać na małej scenie...
dokładnie nie ta kolejność !
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wygląda na to, że dużą scenę już po prostu ogłosili. 
Zastanawiam sie coraz bardziej czy nie zadowolic sie samym Berlinem...
Ja planuje jechać do wawy w ciemno, jeśli będę miał trochę kasy i próbować kupić bilet taniej. Jak się nie uda to będzie fik 
Ja idę na pałę. Do występu Ironów ceny biletów na GC spadną do 100 zeta jak nie niżej.
to jest nas co najmniej już kilku 
przez ten czas wypije się piwerko na zewnątrz
przez ten czas wypije się piwerko na zewnątrz
Ja tak samo robię
więcej niż 150 za GC wolałbym nie dawać.
Ja najprawdopodobniej również. 
Pewnie jeszcze do pracy normalnie pójdę, żeby urlopu albo zbyt wielu godzin nie marnować.
Pewnie jeszcze do pracy normalnie pójdę, żeby urlopu albo zbyt wielu godzin nie marnować.