Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Teraz słucham...
Slayer - Reign in Blood

Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Iron Maiden - Somewhere in Time
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.

Sarcofago - Crust

Carcass - Torn Arteries
Reaper - Viridian Inferno
- Frank Drebin
- -#Clansman

- dostoevsky
- -#Assassin

Def Leppard - Hysteria
Właśnie leci u mnie pierwsze tłoczenie i muszę przyznać, że z winyla ten album brzmi fantastycznie. Znałem wcześniej te utwory z telewizji, radia i streamingów, i choć zawsze je lubiłem to brzmienie wydawało mi się jakieś płaskie. Może i album brzmiał nowocześnie jak na tamte czasy, ale po tylu latach od premiery trudno było mi zrozumieć hype związany z rekordowymi kosztami produkcji. Dopiero teraz jestem w stanie ją docenić, coś wspaniałego. Życzę Wam podobnych "odkryć" z Waszymi ulubionymi albumami.
Właśnie leci u mnie pierwsze tłoczenie i muszę przyznać, że z winyla ten album brzmi fantastycznie. Znałem wcześniej te utwory z telewizji, radia i streamingów, i choć zawsze je lubiłem to brzmienie wydawało mi się jakieś płaskie. Może i album brzmiał nowocześnie jak na tamte czasy, ale po tylu latach od premiery trudno było mi zrozumieć hype związany z rekordowymi kosztami produkcji. Dopiero teraz jestem w stanie ją docenić, coś wspaniałego. Życzę Wam podobnych "odkryć" z Waszymi ulubionymi albumami.