Żelazna Kolekcja
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Żelazna Kolekcja
kurcze, gdyby ktos cos upolowal niech daje znac chetnie odkupie box 
Nie spodziewając się tak znikomego nakładu, przegapiłem na amazonie zapowiedzi w przedsprzedaży...na szczęście upolowałem 1 z 2 egzemplarzy na allegro - przesyłka podobno już w drodze 
Może być ciężko żeby dostać to w jakiś w miarę normalnych pieniądzach...
Chociaż cała seria może mieć wartość jedynie kolekcjonerską - właśnie doczytałem opinie o brzmienu tych płyt, które są raczej mocno negatywne.
Może być ciężko żeby dostać to w jakiś w miarę normalnych pieniądzach...
Chociaż cała seria może mieć wartość jedynie kolekcjonerską - właśnie doczytałem opinie o brzmienu tych płyt, które są raczej mocno negatywne.
If 50 million people say a stupid thing, it's still a stupid thing.
Czyli jak zawsze w przypadku pictureow, ciesza oko, gorzej ucho;-)
Ale to juz chyba jakis czas temu kupiles? Od tego kolesia z Krakowa za 300zl?
W styczniu pełny box zostanie wydany w Niemczech: http://www.emp.de/iron-maiden-boxset-9- ... escription
no prosze od razu z kompletem plyt ...
Nie wiem czy to było to, ale ostatnio w Media Markt widziałem jakieś picture disc za chyba 80 czy 90 zł sztuka. Były właśnie "Iron Maiden" i "Killers", więc pomyślałem o tym 
na pewno to, ale tu o box sie rozchodzi 
W moim przypadku zdecydowanie dla oka - i jako ew 'biały kruk'Budziol pisze:Czyli jak zawsze w przypadku pictureow, ciesza oko, gorzej ucho;-)
Kupiłem w dniu premiery, właśnie u niego.
If 50 million people say a stupid thing, it's still a stupid thing.
Zamówiłem sztukę boksu z Amazona, ale dotarł mocno poturbowany. Nie odebrałem, spokojnie czekam na drugi, a tu wiadomość, że brakło i dostanę zwrot pieniędzy. Tylko co mi po nich? Ech... Wszystkie wydania reklamowane jako limitowane są dostępne jeszcze 2 lata po premierze, a to musiało naprawdę rozejść się na pniu! Dobrze, że będzie jeszcze ten boks niemiecki.
On jest reklamowany na niemieckiej stronie, ale bedzie chyba ogolnodostepny?
Oraz czy cokolwiek go bedzie odrozniac od 1szego wydania
Oraz czy cokolwiek go bedzie odrozniac od 1szego wydania
paniron --> Mam pytanko, wygląda na to, że pracujesz w amazonie. Część ludzi z IMFC dostała boxy zapakowane tylko w folię, bez żadnego kartonu etc., strasznie są niezadowoleni z amazona. Zresztą wcale się nie dziwię, dobrze, że ja dostałem w kartonie (choć jeden gość dostał karton jakby po nim coś przejechało, masakra). Od czego to zależy, że amazon wysłał część boxów tylkow w folii?
Dziwno troche bo amazon straszne ma cisnienie żeby wszystkie procesy były unormowane. Nie pracowałem nigdy na pakowaniu, ale wiem ze maja tam kilka rodzajów opakowań. Wyglada na to że ktos po prostu dał dupy. Ciekawe który to oddział był, ale tam gdzie ja pracuje w Ridgmont to by raczej nie przeszło.
Ja dostalem wszystko w kartonie 2 razy większym od boksu i cała wolna przestrzeń wypełniona była papierem, wiec nie narzekam.
Ja dostalem wszystko w kartonie 2 razy większym od boksu i cała wolna przestrzeń wypełniona była papierem, wiec nie narzekam.
Ja tak samo, choć ktoś z IMOC i przy takim opakowaniu miał problem, ale to już nie od amazona zależne. 
Masarka dostać to w samej folii...
Masarka dostać to w samej folii...
masakra to nie miec tego boxu 
Ja dostałem właśnie w samej folii - gdyby był lepiej zabezpieczony, może przetrwałby złe traktowanie w podróży. Pociesza mnie, że jest jeszcze planowane wydanie z Niemiec, ale wysupłać 180 euro znacznie trudniej niż 40 funtów... Nie jest aby planowany jakiś drugi rzut?
Boksu z Niemiec też już nie ma. 
ale on jeszcze nie wyszedl nawet i juz go nie ma?
Tak, u nich było limitowane do 106 sztuk, wszystko poszło.
Ten niemiecki boks to była przedsprzedaż - zamówienia przyjmowali już teraz, realizacja pod koniec lutego. Nie zdążyłem uzbierać kasy, nim wyprzedali.