starałbym si,ę strzelać w nieremastery, i z całą pewnością nie 180 gramówki kolorki i takie tam różnej maści wznowienia. No chyba, że ma być i ładnie wyglądać, ew. do kolekcji wszystkich wydań...nie chce z 88 roku, bo sie boje, ze nie trafię na dobry egzemplarz i będą zjechane, ale w sumie ja mam adapter zepsuty od kilku lat, wiec na razie w celach kolekcjonerskich winyle mam, znalazłem wersje z 2001 wyglądała fajnie, ale tak jak napisałeś to 180tka
Metallica
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
paulek
- -#Lord of the flies

Re: Metallica
2 tygodnie do koncertu, a ja biletów z komisu nie widzę
Tak czy inaczej - chyba będzie pass 
też nie mam biletów, nie wiem czy będę (ostatnia meta w 2014) cholera, jak nie uruchumią tego transferu biletów, to nie jadę. Bo mi zawsze taki koleś kupuje bilety, ja kupowałem jak jeszcze się dało normalnie w media czy empiku kupic, teraz porobili te elektroniczne gówna i człowiek ma problemy tylko.
Zajzajer on the Road 2026:
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Też nie jestem fanem elektromobilności i mocno nietechniczno-technologiczny, ale kupno takich biletów to naprawdę nic trudnego. Również nie mam ticksa do Chorzowa i się nie zanosi, nastawiałem się na Snake Pit. Cóż, Metę widziałem siedem razy i nawet jeśli miałbym już ani razu to pożegnałem się najgodniej jak mogłem, podwójnym Narodowym.
Dla mnie to trudne, potrafię kupić przez neta wszystko praktycznie żarcie, płyty, ubrania, czy przelac komus kasę, ale biletów nie umiem, tam są jakieś kolejki na czas rezerwacji, imo za dużo z tym pierd..., a mam goscia co mi każdy kupi, ja mu potem zwracam kasę, dokładam za ''fatygę'' jakąś kwotę i szafa gra.
Będzie transfer to chyba pojadę, bo te ostatnie gigi olewałem, nawet w Krk nie byłem. Wstyd jak nie wiem. Przecież nie mogę poprosić tego faceta od biletów, żeby mi udostępnił swoje hasło i wszystko, bo chcę wejśc na koncert, a tak przez transfer wyśle i gitara. Tylko nie myślcie, że jaki taki mądry, że tak o tych transferach nawijam, Saimon mi wszystko wyjaśnił jak dla debila, i teraz zgrywam ważniaka
Będzie transfer to chyba pojadę, bo te ostatnie gigi olewałem, nawet w Krk nie byłem. Wstyd jak nie wiem. Przecież nie mogę poprosić tego faceta od biletów, żeby mi udostępnił swoje hasło i wszystko, bo chcę wejśc na koncert, a tak przez transfer wyśle i gitara. Tylko nie myślcie, że jaki taki mądry, że tak o tych transferach nawijam, Saimon mi wszystko wyjaśnił jak dla debila, i teraz zgrywam ważniaka
Zajzajer on the Road 2026:
Invader, nie ośmieszaj się - e-dziwkom płacisz online, a tixa nie ogarniesz, ta.
johnny, będzie mi raźniej, jeśli też nie pojedziesz
johnny, będzie mi raźniej, jeśli też nie pojedziesz
- johnny_o
No właśnie... Niczym to się nie różni od kupowania czegokolwiek innego.
Weź... Bo przestanę jeździć na koncerty, polubię zimę i nabiorę sylwetki
Weź... Bo przestanę jeździć na koncerty, polubię zimę i nabiorę sylwetki
- blackcocker
- -#Moderator

A ja... Zaczynam się już jarać nawet na ten kotletowy set 

#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
johnny, a czemu z SP nie pyklo?
- johnny_o
No nie sądziłem że się wyprzeda w godzinę, na Narodowy po półtora roku sprzedaży można było normalnie kupić na miesiąc przed. Nie było resale'u, na Alebilet ani jednej sztuki, tylko płyta i trybuny w kosmicznych cenach. Na tę chwilę zadowoliłbym się płytą (trybun sobie nie wyobrażam), ale w cenie nominalnej więc liczę na to że ceny spadną, bo tych biletów z drugiej ręki jest w chuj i jakoś nie schodzą po tysiaku+.
Wy w ogóle śledzicie stronę LN ? Przecież w ostatnim miesiącu to chyba z 3 razy bilety były dostępne , przed majówką to nawet dwa dni.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
- johnny_o
Kilka razy w tym czasie wchodziłem na Ticketmastera i albo nie było, albo kazało dołączyć do przedpokoju lobby kolejki i machnąłem ręką - widać aż tak mi nie zależało.
ale super! choc szkoda ze na pierwszy rzut dali gig, ktory oficjalnie juz dawno temu wyszedl
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Mogliby wrzucić coś z przełomu 86/87.
Taki zapis koncertu np. z sierpnia 87, z klubu 100 w Londynie, to byłoby absolutne złoto. Albo dać coś niepublikowanego z Japonii czy Kanady, albo któryś dzień Katowic
W San Rafael na pewno zalega dużo niepublikowanych perełek.
Taki zapis koncertu np. z sierpnia 87, z klubu 100 w Londynie, to byłoby absolutne złoto. Albo dać coś niepublikowanego z Japonii czy Kanady, albo któryś dzień Katowic
Dużo się nie pomyliłem. W poniedziałek wlatuje sztuka z końcówki maja '88. W zasadzie świeżo po skończeniu nagrywek Justice.
- johnny_o
To czego Johnny nie lubi najbardziej, w wykonaniu Jasona, który swoją drogą pokonał raka. Zuch!
https://m.youtube.com/watch?v=X2GtbB766 ... luZw%3D%3D
https://m.youtube.com/watch?v=X2GtbB766 ... luZw%3D%3D
OK, oficjalny plakat na dziś naprawdę wymiata.
- blackcocker
- -#Moderator

Świetny jest, choć na t-shirt to trochę za dużo szczegółów
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Te plakaty, które wchodzą w dzień koncertu, nie lądują na ts. Od jakiegoś czasu wypuszczają jeszcze drugi wariant, niby bardziej limitowany, z dwiema datami, jeśli faktycznie grają dwa razy w jednym miejscu, i te są drukowane na koszulkach
Te plakaty publikowane na godziny przed, również są do dostania, w limitowanej ilości