Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Judas Priest
Na ten moment set z Amsterdamu to 18 utworów i pewnie na tym koniec. Czyli zgodnie z przewidywaniami, bo gigu testowym w Tampere dokonali redukcji i mamy trasowy standard. Nowe piosenki zostały, wypadło Love Bites, Lightning Strike i Crown of Horns (tu akurat zdziwienie, ale grunt że jest Gates of Hell). No i spoko, w tej wersji ma to sens na drugi leg po EU.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Czyli w secie festowym może jeszcze wylecieć Lightning, a wejść najpewniej Gates
A
B
C
D
E
B
C
D
E
I tego też wam życzę 
Ciekawe, że z puli wiosennej ostało się Saints, chyba złapali jakiś fetysz na ten kawałek. W Krakowie był to niewątpliwie highlight gigu, ale nie obraziłbym się teraz za podmiankę na tym slocie.
Ciekawe, że z puli wiosennej ostało się Saints, chyba złapali jakiś fetysz na ten kawałek. W Krakowie był to niewątpliwie highlight gigu, ale nie obraziłbym się teraz za podmiankę na tym slocie.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Gig w Berlinie udany, aczkolwiek marcowe podobały mi się bardziej. Ogólnie widać różnice między wtedy i teraz. Wiosną czuć było, że zespół jeszcze "uczył się" koncertu, teraz wszystko już jest bardziej swobodne. Devil's Child lepiej niż w 2015, Riding on the Wind absolutne złoto. Sporo fajnych interakcji z muzykami było. Nagłośnienie gorsze niż w marcu, a Niemcy to słaba publika. Mimo wszystko bawiłem się dobrze. Dla mnie to już zamknięcie tematu IS Tour 2024, fajna trasa, zobaczymy czy przedłużą ją na przyszły rok, ale nie liczę na to.
śmiech nie targa czytając wasze spusty nad koncertami dinozaurów. zero innowacyjności na tym forum . naprawdę żyjecie muzyką trzech zespołów
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Których?
Nie mam siły się odnieść, cały dzień słuchałem RAPu.
-
Deleted User 8479
Właśnie wpadł nowy Alastor , który zamiata całą twórczość waszych ulubionych kapel .Ale nie , ważniejsze pisanie o pierdułach w stylu Teraz rocka
Ale co Ci to przeszkadza? Chcesz słuchać Alastora to słuchaj, w czym problem? Ktoś inny ma też słuchać, by Ty sluchasz? Czy co?
www.MetalSide.pl
Bardziej głupawej odpowiedzi jeszcze nie czytałem . To słuchaj następnej płyty IM i się nią zawchycaj
No to idź słuchać tego Alastora (swoją drogą widziałem ich przed Katem w 2018, koncert równie bekowy jak koszulka muzyka zespołu z napisem KATOPATOLAND), myślę że skoro stawiasz ich ponad Saxon i IM, to powinieneś po prostu trzymać się takiej muzy. Nuty dla prawdziwych łobuzów.
Musisz być bardzo upośledzony by twierdzić ,że nowy Saxon lepszy od Alastora . no ale cóż polecam gęsty las i baranek , może coś Ci naskoczy
No tobie chyba ksiądz naskoczył na dupę i zrobił z ciebie pancernika, a to wszystko w rytmie Alastora i lasu do tego nie trzeba było, zresztą patrząc na twój poziom, szczególnie gęsto (w przeciwieństwie do scenografii leśnej) w twoim łbie nie jest
Odpowiedziałeś na temat idealnie , i tu widzę Twój poziom . z gnojkami nie dyskutuję
O kolega się pokazał . Dla Ciebie też lepszy Saxon niż Alastor ?