25/06/2005 - Eddie Rips Up Paris - Paryż @ Parc Des Princes
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 25/06/2005 - Eddie Rips Up Paris - Paryż @ Parc Des Princes
No, ja też nie wytrzymam do następnej trasy.
Nie denerwować mnie, ja muszę wytrzymać do następnej trasy

-
Deleted User 357
A mi tam Chorzów wystarcza
Jakby byli gdzieś pod nosem to bym się przeszedł,ale żeby się do Irlandii tłuc to mi kasy szkoda 
Ach, nie wiesz nawet ile ja muszę wytrzymywać rzeczy... Więc będzie mi lepiej jeśli chociaż nie bedę musiała czekać do następnego roku, żeby zobaczyć Ironów. Inaczej chyba zeświruję, już jestem tego niedalekaYaaqb pisze:Nie denerwować mnie, ja muszę wytrzymać do następnej trasy![]()
To jak Żelazny?? Grzecznie odprowadzamy pana na szafot...Żelazny pisze:A mi tam Chorzów wystarczaJakby byli gdzieś pod nosem to bym się przeszedł,ale żeby się do Irlandii tłuc to mi kasy szkoda
-
El Dorado
ja w przyszłym roku na pewno pojade gdzies za granice na maiden... ale praga albo niemcy... chociaz jesli bede miał za duzo kasy to taki paryż 

-
Deleted User 357
No cóż-chyba po prostu nie zaliczam się do fanów skłonnych pojechać do Paryża czy do Irlandii na Maiden...Gdyby nie grali w Polsce to wtedy może i tak,ale jak są u nas to nieeeeeeSabi pisze:To jak Żelazny?? Grzecznie odprowadzamy pana na szafot...Żelazny pisze:A mi tam Chorzów wystarczaJakby byli gdzieś pod nosem to bym się przeszedł,ale żeby się do Irlandii tłuc to mi kasy szkoda
![]()
Nie no spoko, ale zobacz taki Paryż jaka atrakcja! Traktujesz to od razu jako wycieczkę i poznanie super ludzi zarazem, no i do tego skromny koncercik Maiden. Oczywiście trochę wyrzeczeń taki wyjazd kosztuje - u mnie np. kosztował utratę pracy 
-
El Dorado
utrate pracy?!Sabi pisze:Nie no spoko, ale zobacz taki Paryż jaka atrakcja! Traktujesz to od razu jako wycieczkę i poznanie super ludzi zarazem, no i do tego skromny koncercik Maiden. Oczywiście trochę wyrzeczeń taki wyjazd kosztuje - u mnie np. kosztował utratę pracy
Miałem zacząć w dużym sklepie sportowym (ujż byłem pierwszy dzień w pracy), no i jak przyszło co do czego to się okazało że w ten week jade do Paryża na koncert, no i wiadomo - rybki albo akwarium. Wyjazd był równoznaczny z podziękowaniem mi.
-
Deleted User 357
Jeśli miałeś już wtedy bilet na koncert i wszystko było opłacone to tak samo bym jednak zrobił 
-
El Dorado
a własnie.. jeszcze jedno mnie zastanawia.. lecieliscie tam tymi "tanimi liniami" tak? ile zapłaciliscie za opłaty lotniskowe? i jak k... w ogole sie to nalicza?
Tak, miałem już opłacone, więc sprawa praktycznie była jasna, choć teraz cierpie bo robota przeszłą koło nosa
Tobink --> Dla Ciebie specjalnie wyszperałem kopię maila skoro tak Cię to interesuje:
To jest akurat powrót Wizzairem:
Szczegóły płatnościTyp usługi Opis Total
Base fare Cena biletu 79.96 EU
TAX 1 Oplata za serwis pasazerski 8.52 EU
TAX 2 Podatek bezpieczenstwa 32.36 EU
TAX 3 Clo lotnicze 17.92 EU
TAX 4 Pasazerska oplata infrastrukturalna 25.12 EU
TAX 6 Oplata roznicy cen paliwa 32.00 EU
Typ opłaty Opis Total
CC Oplata manipulacyjna 6.00 EU
Cena - łącznie
201.88 EU
To jest suma na cztery osoby.
Tobink --> Dla Ciebie specjalnie wyszperałem kopię maila skoro tak Cię to interesuje:
Typ opłaty Opis Total
Cena - łącznie
201.88 EU
-
El Dorado
uff... myslałem, ze na jednaSabi pisze:Tak, miałem już opłacone, więc sprawa praktycznie była jasna, choć teraz cierpie bo robota przeszłą koło nosa![]()
Typ opłaty Opis Total
Cena - łącznie
201.88 EU
Tzn. razem z tym drugim ze Sky Europe to wyszło całość na osobę 300zł, więc taniocha 
Tobink, dolicz sobie jeszcze 13€, bo tyle kosztuje dostanie sie do Beauvais
Jak tam egzamin Negrita?
Szukałem informacji jak dostac sie do Dublina, i niestety to co znalazlem nie napawa mnie optymizmem. Właściwie jedynym rozsadnym sposobem jest lot z Berlina - niestety, raz że nie jest to tak tanie jak np. lot z Krakowa do Paryża, a dwa, że terminy nie sa zbyt przystepne... jesli ktos jest zainteresowany to zapraszam na strone http://www.aerlingus.ie/
Mam tylko mala nadzieje, ze ktos znajdzie jakies ciekawsze oferty
Co ciekawe w zimie można z Katowic dolecieć do Dublina z Centralwings nawet za 230 zł
Jak tam egzamin Negrita?
Szukałem informacji jak dostac sie do Dublina, i niestety to co znalazlem nie napawa mnie optymizmem. Właściwie jedynym rozsadnym sposobem jest lot z Berlina - niestety, raz że nie jest to tak tanie jak np. lot z Krakowa do Paryża, a dwa, że terminy nie sa zbyt przystepne... jesli ktos jest zainteresowany to zapraszam na strone http://www.aerlingus.ie/
Co ciekawe w zimie można z Katowic dolecieć do Dublina z Centralwings nawet za 230 zł
Z Orly dojazd kosztuje 1.05EDa5id pisze:Tobink, dolicz sobie jeszcze 13€, bo tyle kosztuje dostanie sie do Beauvais![]()
Jak tam egzamin Negrita?
Do dublina slyszalem wlasnie ostatnio ze najtaniej z berlina
Sabi - ta pani po prawej to ta wredna co mi turbulencji nie chciala sprzedac
Przeciez ty juz teraz normalna nie jestesEddia pisze:Ach, nie wiesz nawet ile ja muszę wytrzymywać rzeczy... Więc będzie mi lepiej jeśli chociaż nie bedę musiała czekać do następnego roku, żeby zobaczyć Ironów. Inaczej chyba zeświruję, już jestem tego niedalekaYaaqb pisze:Nie denerwować mnie, ja muszę wytrzymać do następnej trasy![]()
.
No tak, ale odpowiada ładnie "Dzień Dobry" z uśmiechemSzymon pisze:Sabi - ta pani po prawej to ta wredna co mi turbulencji nie chciala sprzedac
Po kilku minutach dostalismy turbulencje za darmo, wiec nie ma co narzekacSzymon pisze:Sabi - ta pani po prawej to ta wredna co mi turbulencji nie chciala sprzedac