Maiden Fans FAQ
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden Fans FAQ
W sumie to trudno się dziwić. I tak liczba genialnych albumów których był producentem jest godna podziwu.
Losowanie ''wycia'' na Heaven Can Wait wygląda tak samo jak FTTB?
a są jakieś przecieki, że HCW ma być w secie?
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Ciężko o takie przecieki, skoro próby zespołu raczej jeszcze się nie zaczęły... A nawet jeśli, to wszystkie tego typu przecieki i tak są nic niewarte
Miejmy jednak nadzieję, że panowie nie zdecydują się ponownie na granie najsłabszego numeru z Somewhere In Time...
Panowie wiadomo coś o tym gdzie beda grac nastepne koncerty?
Kurcze, mogliby zawitać do Polski, czym wiecej tym lepiej
;-p
Słabo idzie sprzedaż na jeden koncert, a ty chcesz więcej?
Musieliby chyba grać na festynach aby był ful
Musieliby chyba grać na festynach aby był ful
- Saimon1995
- -#Moderator

Przecież będą grać w Polsce w tym rokualkbar pisze:Panowie wiadomo coś o tym gdzie beda grac nastepne koncerty?
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

A skąd masz info, że sprzedaż słabo idzie, można poznać źródło takiej teorii?Michał pisze:Słabo idzie sprzedaż na jeden koncert, a ty chcesz więcej?
... z mapki
PEWNIE.
Tak jak Ralf napisał, a po za tym spadają w rankingu sprzedaży i to w dosyć szybkim tempie.
Prawda i trudno było się spodziewać jakiegoś mega odzewu podczas gdy grali u nas ledwie rok temu. Go-Ahead jeszcze NIC nie zrobili w kwestii promocji tej imprezy(...) No ale to już będzie problem organizatora i jego księgowych(...)
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

No ale przez dosyć długi czas byli na pierwszym miejscu w rankingu sprzedaży. Logiczne, że musieli spaść... No i co Wam z mapki na sektory, skoro nie wiadomo ile zeszło na płytę i GC, równie dobrze mogę ja napisać, że prawie wszystko już poszło i w zasadzie tylko trybuny zostały... Bzdury piszecie takie, że głowa mała, bo prawda jest taka, że tego ile biletów zeszło nie wie nikt poza grupką osób z agencji organizujących imprezę. Równie dobrze, w pierwszych dniach mogli sprzedać 90% płyty, stąd pierwsze miejsce w rankingu, więc nie siejcie fermentów o jakiejś słabej sprzedaży itp. bo nie macie na ten temat absolutnie żadnego pojęcia.
Też prawda, nie wiadomo nawet czy te sektory niedostępne "szare" wyłączono ze sprzedaży, czy część z nich na etapie przedsprzedaży wyprzedano (możliwe) albo czy z góry nie przeznaczono wiele kart wstępu "do rozdania". Tak często bywa. Sądzę, że na ten moment może być sprzedanych około 12,000 biletów. Pewnie, że gdyby ten koncert był w Arenie Kraków, to byłoby b.duże prawdopodobieństwo, że do czerwca będzie full. Ale, coś mi tak mówi, że źle nie będzie 
Na Gc i płytę nie mogło pójść "prawie wszystko" bo dalej jest dostpność duża.
na trybuny sprzedano troszke ponad 5 tys biletow z 15 tys miejsc udostepnionych w sprzedazy. Jak dla mnie to dobry wynik
Każde powyżej 50+ biletów daje "dużo" na wskaźniku. Na płytę tam wejdzie około 18,000, sądzę, że 40% może być już sprzedanych. W czerwcu w sumie 20k osiągnie - zobaczycie!
Tysiące ludzi nie wie o tym show!
PS Jak Wam się widzi mój nowy av?
Tysiące ludzi nie wie o tym show!
PS Jak Wam się widzi mój nowy av?
-
Deleted User 2259
Całkiem niezły,tamten był za długo.RALF pisze:PS Jak Wam się widzi mój nowy av?
Dzięki, też tak sądzę.
Zaj***sty jestRALF pisze:ak Wam się widzi mój nowy av?
Night Mistress Fan Club Łódź
A ja mam pytanie dotyczące nowego DVD, bo coś ucichło. W końcu będzie wydane show z ubiegłorocznego Downloadu?