24/06/2014 - Iron Maiden - Poznań
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 24/06/2014 - Iron Maiden - Poznań
No tak 30 lat temu...
A ja dzis w koncu zakupilem GC :-)
Czy na trybunie A są przed niektórymi rzędami barierki 
"Still my heart calculate and pray"
Może to zaprzaństwo, ale jakoś się dużo bardziej nakręcam na koncert w Brnie niż w Poznaniu. Jakoś od Budapesztu 2010 r. wolę zagraniczne wyjazdy na IM niż polskie koncerty, jak jechałem do Ostravy 2007 to jechałem na zasadzie "bo nie ma w Polsce", myślałem, że klimat polskich koncertów jest jedyny w swoim rodzaju. Teraz mam inne zdanie, jakoś tak lepiej odbieram te zagraniczne, klimat jest taki bardziej niecodzienny, sam nie wiem.
Na poznawaniu fanów też już mi tak nie zależy mając tak świetną ekipą jaką mam, poza z tym poznawaniem to różnie bywa, nie raz można zostać wyśmianym za śpiewy a jak mnie ktoś z zagranicy wyśmieje to nawet go nie rozumiem i zero niesmaku.
Poza tym zagranicą z reguły jest lepsza organizacja.
Na poznawaniu fanów też już mi tak nie zależy mając tak świetną ekipą jaką mam, poza z tym poznawaniem to różnie bywa, nie raz można zostać wyśmianym za śpiewy a jak mnie ktoś z zagranicy wyśmieje to nawet go nie rozumiem i zero niesmaku.
Poza tym zagranicą z reguły jest lepsza organizacja.
Też byłem w Ostravie w 2007r i masz rację organizacja duzo lepsza niż w Polsce. Ale nie ma to jak scream for me Poland, o to tu chodzi;)
To prawda - SCREAM FOR ME POLAND (POZNAN) rządzi!
Tak w ogóle to zastanawiam się w jakich okolicach boiska będzie kończyła się scena? Tak mniej więcej jak jest pole karne na boisku?
W Łodzi było o ole dobrze pamiętam SCREAM FOR ME POLSKA a nie PolandRALF pisze:To prawda - SCREAM FOR ME POLAND (POZNAN) rządzi!
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

And the Oscar goes to...

Bez złośliwości to zacytowałem, bardzo mi się podoba.Odyseusz pisze:jak mnie ktoś z zagranicy wyśmieje to nawet go nie rozumiem i zero niesmaku.
- heavencanwait
- -#Prisoner

Mi się wydaje, że scena idealnie zmieści się w polu karnym.Ewentualnie może trochę będzie wyrzucona w przód, ale wątpięDejavu pisze:Tak w ogóle to zastanawiam się w jakich okolicach boiska będzie kończyła się scena? Tak mniej więcej jak jest pole karne na boisku?
no i sprzedaż przystopowała, pewnie kolejna fala na przełomie maja/czerwca.
Nie wiemy, czy na pewno przystopowała, jak miałaby ruszyć, skoro nie ma jeszcze żadnej reklamy tegoż eventu?! Może akurat teraz więcej zeszło biletów na płytę czy GC?
Zauważyłem, że jak przy koncercie nie majstruje LiveNation to od razu miejsca dla niepełnosprawnych są lepsze.... tak blisko sceny to jeszcze nie było.... wogole przeznaczyli na ten cel chyba 6 sektorów a nie zazwyczaj 1 malutki gdzie ledwo miesci sie 7 wózków..
Była juz reklama, bodajze tydzien temu na pierwszej stronie GW
To jest NIC. Musi być multimedialna
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie wiem czy tak znowu przystopowała - cały czas jest #1 na liście Eventimu... Prawdopodobnie bilety na GC i płytę sprzedają się lepiej niż sektory 249 zł (tu jak na razie sprzedaż idzie słabo). Za to bilety na sektory za 159 zł sprzedają się naprawdę dobrze i pokazuje to, że dla przeciętnego Kowalskiego niekoniecznie stać na wydatek rzędu 60-70 EUR za bilet na koncert - granicą akceptowalną jest właśnie te 40 EUR.remi pisze:no i sprzedaż przystopowała, pewnie kolejna fala na przełomie maja/czerwca.
- Saimon1995
- -#Moderator

No na chwilę obecną z tą reklamą i promocją koncertu cienko. W najnowszym numerze Teraz Rocka jest malutka reklama i mała wzmianka w dziale koncerty.
Miałem po prostu takie wrażenie, codziennie wchodzę i "kropek" na trybunach ubywa mniej intensywniej aczkolwiek całkiem nieźle jak na "brak reklamy multimedialnej" czy bilboard'ów.
Racja - mogą się sprzedawać miejsca na płycie - może ktoś się dowie w jakimś Empiku jaki jest stan sprzedaży płyty.
Racja - mogą się sprzedawać miejsca na płycie - może ktoś się dowie w jakimś Empiku jaki jest stan sprzedaży płyty.
Spokojnie, sprzedaż dopiero ruszy około kwietnia, w nowym TR jest wzmianka o koncercie i .... mała reklamówka EVENTIM.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Może na głównej poznańskiego dodatku, na pewno nie na ogólnopolskiej.Papuh pisze:Była juz reklama, bodajze tydzien temu na pierwszej stronie GW