Bruce said, there not doing Download Festival, but they are doing there own gig in Donington Park on 6th June 2007, 2 days before the Download Festival.
Festiwale w 2007? Pogłoska...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Festiwale w 2007? Pogłoska...
Oto słowa jednej osoby która była tam:
Nie jestem Wicker , ale swoimi spostrzeżeniami na te temat moge sie podzielic :beerDziku pisze:Wicker tak przy okazji... czy wiadomo cos o DVD Golden Years, czy wydadza DVD z trasy TED i na koniec czy wiesz cos o planach koncertowki z tej trasy i 2007 ... wiem duzo wymagamplanuja nagrac dwie koncertowki? pewnie nie masz tak dokladnych info, ale moze zdradzisz co Ty myslisz na ten temat.
Wg. mnie DVD Golden Years pojawi się albo zimą 2007 albo wiosną 2008 ( tak żeby trasę mogli zagrać latem :solo )
Z trasy TED bedzie DVD na bank ( może też live CD )
A z obecnej trasy to myslę że nagrają oba gigy w Earls Court ( czyli 22 i 23 grudnia)
A teraz zobaczymy co powie Wicker :rocx :beer
za to powinieneć dostać bana..Kuba pisze:Nie jestem Wicker , ale swoimi spostrzeżeniami na te temat moge sie podzielic
tylko to jest ważne.Kuba pisze:A teraz zobaczymy co powie Wicker
Coś tu komuś jest nie po drodzemiki pisze:za to powinieneć dostać bana....Kuba pisze:Nie jestem Wicker , ale swoimi spostrzeżeniami na te temat moge sie podzielic
Moim zdaniem nie powinni wydawać oficjalnie nic z trasy Early Days. Załóżmy, że wydadzą Ullevi na dvd. No i będzie dvd promujące trasę promującą dvd O_o Bez przesady... a Ullevi można sobie za darmo ściągnąć, wystarczy dobrze poszukać.
A to ostatnie to faktycznie rofl ;d;d;d
A to ostatnie to faktycznie rofl ;d;d;d
miki pisze:patrz Wicker, jesteś wyrocznią, Twoje zdanie jest święte dla chłopców
chłopców to masz w agencjach.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To jakaś ściema...Mirdaroh pisze:Oto słowa jednej osoby która była tam:Bruce said, there not doing Download Festival, but they are doing there own gig in Donington Park on 6th June 2007, 2 days before the Download Festival.
EDIT: W końcu sam nie wiem co się szykuje...
according to a roadie, Maiden do have their own thing booked and will not be at download. Apparently they will have their own fest but dates i do not know.
To nieważne co powiem, ale myślę, że masz rację... Prawdopodobnie nagrają oba gigi w Earls Court, bo to bardzo prestiżowe koncerty plus będzie z czego wybierać przy edytowaniu DVD. Nagranie z Early Days może ukazać się już przy okazji przyszłorocznej trasy, a wszystkie plotki mówią o DVD z Ullevi (niby robionym wspolnie ze szwedzka TV).[/img]Kuba pisze:A teraz zobaczymy co powie Wicker :rocx :beer
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Maideni 9 marca zagrają w... Dubaju w Zjednoczonych Emiratach Arabskich.
IRON MAIDEN Confirmed For United Arab Emirates' DESERT ROCK Festival - Dec. 20, 2006
IRON MAIDEN has been confirmed as the first headliner of the Desert Rock 2007 festival, set to take place March 9-10, 2007 at the Dubai Country Club in Dubai, United Arab Emirates. Also newly added to the bill is LAUREN HARRIS, daughter of IRON MAIDEN bassist Steve Harris. The festival billing is shaping up as follows:
March 9, 2007:
IRON MAIDEN
THE PRODIGY
STONE SOUR
MASTODON
IN FLAMES
CHILDREN OF BODOM
LAUREN HARRIS
JUNKYARD GROOVE (Winners of the Battle to Desert Rock)
March 10, 2007:
INCUBUS
PRIME CIRCLE
More bands for the second day will be announced soon.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Mam nadzieję, że to sie jednak nie sprawdzi bo jak dla mnie ten koncert nie ma w sobie za grosz klimatu. Wykonanie utworów bardzo dobre, to fakt, ale to, że prawie cały gig odbył w promieniach słońca mi się niepodoba.WICKER MAN pisze:wszystkie plotki mówią o DVD z Ullevi
o w morde, ale skład.WICKER MAN pisze:IRON MAIDEN
THE PRODIGY
STONE SOUR
MASTODON
IN FLAMES
nie no bez jaj, w ZEA grają a u nas nie?
Myślę ,że tutaj różnicę robi kasa. Musieli dostać olbrzymie pieniądze od organizatorów 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To tylko początek tour'u po Azji/Bliskim Wschodzie. Dojdzie jeszcze kilka koncertow...Abstract pisze:Myślę ,że tutaj różnicę robi kasa. Musieli dostać olbrzymie pieniądze od organizatorów
czyli inaczejWICKER MAN pisze:(gdzie AMOAD dobrze sie sprzedal)
WICKER MAN pisze:kasa.
już nie mam tu najwięcej postów

Nasza Polska jest dopiero egzotycznym krajem.
Dziwię się, że nie chcą do nas przyjechać 
Na swój sposób jestesmy egzotycznym krajem dla niektórych
Ale jednak wydaje mi się ,że to nie tylko ambicje Maiden, ale jednak bardzo bogaci sponsorzy
Też jestem tego zdania. Tam mają kasy jak lodu.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Ambicje Maiden nie mają tu nic do rzeczy moim zdaniem. Jakiś Szejk im niezłą kaskę zaproponował to się zgodzili.
Przejechałbym się na jakiś egzotyczny koncert Maiden. Ten w Emiratach, z The Prodigy, byłby git.
Albo Indie. Chce ktoś zasponsorować? 
tam sie co roku jakiś taki występ-miazga odbywa. rok temu, czy dwa machine head z kisserem zagrał.WICKER MAN pisze:Maideni 9 marca zagrają w... Dubaju w Zjednoczonych Emiratach Arabskich.
jak to? tu na to bardzo liczą chłopcyWICKER MAN pisze:To nieważne co powiem, ale myślę, że masz rację...
nie znam się, nie chodzę, ale dzięki za info, będę wiedział teraz.Dziku pisze:chłopców to masz w agencjach.