Copy --> To zaraz Twój komputer będzie się cieszyl z posiadania tej wersji utworu
Tak, dobry Matek udostępnił A ja wrzucam na you, bo nie ma tam żadnych kolejek. Już się trochę uploadowało :]
Copycat pisze:Dzięki. Kotów już nie ma. Szyb też nie. Właśnie słucham, szkoda, że jakość nie jest lepsza bo publiczność mnie rozprasza.
jak dla mnie to ta publika nadaje temu klimatu. zwłaszcza na początku, gdzie slychać wrzaski jakiś bab a roguc śpiewa i to wszystko tak ze spobą koliduje jednocześnie budując klimat tego utworu. no i jeszcze świetny wokal roguca i bardziej zdecydowane tempo i jego zmiany. cudo.
Hm. No nie wiem co o tej wersji myśleć. Do połowy strasznie jednostajna a mi się właśnie podobają te mocniejsze momenty w studyjnej, te od "Dopiero teraz wiem jak nisko upada..." Takie urozmaicenie jest. Hm.
mnie studyjna drażniła od samego początku. nie jest tak... wymowna (?) jak ta live. trochę zbyt cukierkowata. jeszcze te zmiany w aranżacji troche mnie denerwują. choć te klawisze na początku są fajne to przez takie ujednolicenie tempa stracil na wyrazistości ten kawałek, nei porywa.
Ta wersja live jest bardziej subtelna niż ta, która znalazła się na płycie. Te wrzaski wspomniane wyżej nadają ten świetny klimat, a poza tym utwór ma taką troche inną duszę niż na płycie i to jest dobre
Potrzebni statyści do filmu!
W związku z rozpoczęciem zdjęć do filmu z udziałem Comy, potrzebni są fani zespołu, którzy jako statyści w nim wystąpią, a przy okazji przeżyją nietuzinkowy występ zespołu.
Plan filmu znajduje się w Oświęcimiu.
Fani potrzebni będą w sobotę 5 sierpnia od około godz. 18:00.
Miejsce spotkania - Oświęcim - Rynek Główny