Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
Coś cicho z tym newsem który dziś miał być.
Nieee, pobożne życzenia...
No chyba, że ten wpis na FB IM o koszulkach i specjalnym zdjęciu 20 na 23 cale uznać za newsa! 
Wiedziałem, że tak będzie liczył na newsy z FC MAGAZINE 
Tak, podobno przesunęli wysyłkę. Jedni mówią, że o kilka dni a inni że niby po 2015. Coś mi się wydaje, że w tym roku już nic nowego się nie dowiemy. Przez kilka następnych tygodni świat cięższego rocka będzie koncentrował się na AC/DC, może z rozmysłem management chce poczekać np. miesięc aż wrzawa trochę ucichnie, aby już "w spokoju" narobić szumu wokół powrotu IM z nowym albumem i trasą na 40 rocznicę istnienia. To jest możliwe. Mnie nie zdziwi, jeśli czegoś nowego dowiemy się dopiro w połowie stycznia.
http://www.ironmaiden666.com.br/2014/12 ... IyFGSuG-So
Dickinson chory, odwołał wykład w Sao Paulo...
Mam złe przeczucia!
Dickinson chory, odwołał wykład w Sao Paulo...
http://tyrannyoftradition.com/2014/10/2 ... ople-hate/
Coś takiego znalazłem. To na pewno fake, ale byłoby zabawnie, gdyby rzeczywiście taka trasa się odbyła.
Coś takiego znalazłem. To na pewno fake, ale byłoby zabawnie, gdyby rzeczywiście taka trasa się odbyła.
Już o tym mówiliśmy
Czemu złe przeczuciaRALF pisze:Mam złe przeczucia!
-
Deleted User 2259
Dokładnie pamiętam jak przełożyli koncert we Wrocławiu trochę się denerwowałem, ale nie było czym.A koncert też jeden z fajniejszych.
Oby to tylko przeziębienie było. Widać, wrażliwe gardło, he, he 
<roll> pewnie zwykla niedyspozycjaDejavu pisze:Czemu złe przeczuciaRALF pisze:Mam złe przeczucia!? Każdemu się zdarza zachorować, nawet Dickinsonowi
Może jest zmęczony po Paryżu. Wiecie: wino, kobiety i nomen omen - śpiew 
Chyba lepiej że teraz jest chwilowo niedysponowany niż podczas trasy koncertowej
you are number ... 89
Gobos on tour 2016:Wrocław...
Dokładnie!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

W czwartek 11 grudnia Kevin Shirley zakończył prace w Paryżu i wrócił do siebie do Malibu... Wszystko wskazuje więc na to, że po 3 miesiącach prace nad nowym LP Maiden są już ukończone - ewentualnie zostały jeszcze poprawki i dopieszczenie płyty w studiu Kevina w Malibu tudzież mastering - jeśli Steve na niego pozwoli. 
To raczej tego nowego numeru magazynu FC jeszcze nie ma?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Właśnie doszedł do pierwszych odbiorców na Wyspach... Niestety brak w nim żadnych konkretów poza lakonicznymi "At the time of going to press there's not much we can actually let you know about but there's definitely loads planned for 2015, it's just that it's not possible to spill the beans. All good things come to those who wait!"...
Za to kilka smaczków znajdziemy na kartce świątecznej od zespołu...

Za to kilka smaczków znajdziemy na kartce świątecznej od zespołu...
On Tour 2015 - proste, włącz dekodowanie, he, he...
Fajnie byłoby gdyby maksymalnie dopieścili tę płytę. Nawet kosztem dodatkowego czekania przez dogrywki i dłubanie u Kevina w nagranych utworach. Tyle czekania, to dodatkowe +/- kilka miesięcy różnicy nie zrobi.