tak akcja sie udala, ale pamieta ile bylo z tym roboty, zeby kase uzbierac itd
Akcja koncertowa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Akcja koncertowa
znalazlem 
-
Running Free 84
- -#Wrathchild

no przydałoby się ale wątpie by ludziom się chciało
lepiej jak takie akcje wychodzą z regionów osobno a nie jest jedna ogólnopolska wg.mnie np. napisy na flagach
w sumie szkoda że nie ma Infinite Dreams to tak jak na Maiden England można by dla Nicko rzucić
lepiej jak takie akcje wychodzą z regionów osobno a nie jest jedna ogólnopolska wg.mnie np. napisy na flagach
w sumie szkoda że nie ma Infinite Dreams to tak jak na Maiden England można by dla Nicko rzucić
-
Deleted User 4783
w mordę:D Gwardia... aż mi się łezka zakręciła. Cudowny koncert, akcja fanów też była świetna, ale to były urodziny Bruce'a... Piękny dzień xD
- SgtSmigiel
- -#Prowler

Widziałem kilka filmików jak na Heaven Can Wait kilkanaście fanów wchodzi na scenę podczas bardzo rytmicznego riffu. Może udało by się wtedy coś wręczyć Bruce'owi. Tylko pytanie taki czy w ogóle będą grali ten kawałek teraz 
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... dpY#t=210s
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... dpY#t=210s
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Mogę dostarczyć prezenty dla zespołu, o ile tylko nie byłyby zbyt obciachowe. 
Rewelacja, tylko kwestia "nie-obciachowości" pozostaje!
Do hcn było specjalne losowanie na tej trasie. Kawałka teraz nie będzie ani wyjścia fąnów na scene. Mówiłem już kilka razy o fanklubowych koszulkach w ramach prezentu, ale bez większego posłuchu. WICKER- JAK? 
-
Rammstein1
- -#Prowler

Na Rammsteinie była akcja z albumem. Fani przesyłali swoje zdjęcia z różnych ciekawych miejsc z symbolami zespołu. Potem w Fan klubie wybierali najlepsze drukowali montowali i po koncercie wręczyli zespołowi. Może coś takiego?
To mnie dostarczWICKER MAN pisze:Mogę dostarczyć prezenty dla zespołu, o ile tylko nie byłyby zbyt obciachowe.
-
ZbigRogulski
- -#Prowler

Przejrzałem szybko Wasze pomysły.
Są świetne.
Co do flagi (o ile nie przegapiłem któregoś posta): na wersji łódzkiej zdecydowanie powinny widnieć lata 1984 - 2013 (pierwszy - aktualny koncert w Łodzi).
Chciałbym przemycić także pomysł mojego taty:
w trakcie którejś kompozycji z pierwszych trzech albumów (proponuję "PHANTOM" jako reprezentanta "wczesnego okresu") wszyscy w hali stoją (co w Polsce nie jest oczywiste), wyjmują ZAPALNICZKI (nie telefony komórkowe) i trzymają je zapalone przez całą długość utworu.
Zakładamy, że dla bezpieczeństwa raczej podrygujemy - nie skaczemy (taki efekt fali morskiej może niesamowicie wyglądać).
Po zakończeniu utworu wznosimy ręce i po meczowemu śpiewamy:
"CLIVE BURR!" - klask klask klask - "CLIVE BURR!" - klask klas klask
(oczywiście 'klaski" to klaskanie rąk
Realizacja i poinformowanie widowni będą TRUDNE, ale możliwe
Są świetne.
Co do flagi (o ile nie przegapiłem któregoś posta): na wersji łódzkiej zdecydowanie powinny widnieć lata 1984 - 2013 (pierwszy - aktualny koncert w Łodzi).
Chciałbym przemycić także pomysł mojego taty:
w trakcie którejś kompozycji z pierwszych trzech albumów (proponuję "PHANTOM" jako reprezentanta "wczesnego okresu") wszyscy w hali stoją (co w Polsce nie jest oczywiste), wyjmują ZAPALNICZKI (nie telefony komórkowe) i trzymają je zapalone przez całą długość utworu.
Zakładamy, że dla bezpieczeństwa raczej podrygujemy - nie skaczemy (taki efekt fali morskiej może niesamowicie wyglądać).
Po zakończeniu utworu wznosimy ręce i po meczowemu śpiewamy:
"CLIVE BURR!" - klask klask klask - "CLIVE BURR!" - klask klas klask
(oczywiście 'klaski" to klaskanie rąk
Realizacja i poinformowanie widowni będą TRUDNE, ale możliwe
GENIALNY POMYSŁ!!!!! POPIERAM...
Trudne do zrealizowania
Musieliby wszyscy wiedziec, ze sie nie ruszaja na tym utworze
Musieliby wszyscy wiedziec, ze sie nie ruszaja na tym utworze
A ja obstawiam, że więcej, niż połowa ludzi na koncercie nie będzie wiedziała kto to Clive Burr.
Sadze ze dobrze by bylo zrobic flage i umiescic cos na niej na temat Clive'a ! To bylby ladny gest mysle!
Jeśli jedna połowa zacznie krzyczeć, to druga też podchwyci i - świadomie czy nie - wyjdzie dobrze. Bardziej martwiące jest to, że faktycznie większość niewtajemniczonych osób raczej nie będzie spokojnie stała na "Phantomie". Może dodadzą po tym wydarzeniu do setlisty jakiś spokojny utwór z jego okresu, np "Remember Tomorrow"? Magicznie byłoby to usłyszeć na żywo.
Ostatnio zmieniony śr mar 13, 2013 10:27 pm przez Brooce, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja mysle ze conajmniej 3/4 publiki to beda fani ktorym osoba Cliva bedzie znana wiec akcja ma sens... i przy odrobinie zaparcia wszysztko jest do zrobienia
Chcieć, znaczy móc! I tak trzymajmy(...)
Nie zgadzam się! Myślę, że 90% ludzi nie będzie wiedziała kto to taki Clive BurrMadril pisze:A ja obstawiam, że więcej, niż połowa ludzi na koncercie nie będzie wiedziała kto to Clive Burr.
qracoss pisze:a ja mysle ze conajmniej 3/4 publiki to beda fani ktorym osoba Cliva bedzie znana wiec akcja ma sens... i przy odrobinie zaparcia wszysztko jest do zrobienia
Taaa, na gwardii co było? Tam było teoretycznie łatwiej bo chodziło o "sto lat" dla Dickinsona a i tak kupa z tego wyszła.Brooce pisze:Jeśli jedna połowa zacznie krzyczeć, to druga też podchwyci i - świadomie czy nie - wyjdzie dobrze.
Ja proponuje krzyczeć: "CHCEMY PRAWDY O SMOLEŃSKU!" - To prędzej zostanie podchwycone (Na gali boksu w ergo arenie się sprawdziło)
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
W dalszym ciągu to więcej, niż połowa.Emilio pisze: Nie zgadzam się! Myślę, że 90% ludzi nie będzie wiedziała kto to taki Clive Burr![]()
Tylko ciekawe jakiej prawdy?:-D
Ze sto lat wyszlo srednio, wiec o czym moea, co druga osoba nie bedzie wiedziec co krzyczymy
Ze sto lat wyszlo srednio, wiec o czym moea, co druga osoba nie bedzie wiedziec co krzyczymy