Autorowi tego tekstu chciałbym przypomnieć że mieszka w Polsce w 2021 a nie w Kalifornii w 1983
Młodzi Gniewni (Świeże Zespoły z Polski)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 357
Re: Młodzi Gniewni (Świeże Zespoły z Polski)
- Daveastate
- -#Clairvoyant

Taka wizja na muzykę i inspiracja właśnie sceną tamtych lat
prywatnie chłopaki raczej nie z tych co biją lub plują na ludzi w koszulkach europe czy motleyow
Nawet Katon z Hirax lubi wczesne Motley Crue 
- Daveastate
- -#Clairvoyant

Katon to złoty chłop, mało chyba jest rzeczy których nie lubi. Maniak pełną gębą.
Ja od motleyow wole Twisted Sister już, motleyow slucham tylko jak dziewczyna odpali raz na ruski rok, sam z siebie nie bardzo
Ja od motleyow wole Twisted Sister już, motleyow slucham tylko jak dziewczyna odpali raz na ruski rok, sam z siebie nie bardzo
Na jedynce to Motleje to był jeszcze zespół młodych, gniewnych i prujących do przodu 
- Daveastate
- -#Clairvoyant

Jedynki posłucham właśnie raz na ruski rok ale takie take me to the top to pomijam najczęściej. Za to akcji typu girls girls girls czy tam dr feelgood to totalnie nie kleje, nie moja bajka, nie mój cyrk
Znaczy mój też średnio ale akurat jedynka i dwójeczka to są solidne kawałki grania bez pierdół.
- Daveastate
- -#Clairvoyant

https://youtu.be/tb-mwQ82SnI
Na początku roku zaczęliśmy z chłopakami grać Heavy/Doom, tutaj możecie ogarnąć efekty naszego grania. Materiału obecnie jest dwa razy więcej i celujemy niedługo w LP
Na początku roku zaczęliśmy z chłopakami grać Heavy/Doom, tutaj możecie ogarnąć efekty naszego grania. Materiału obecnie jest dwa razy więcej i celujemy niedługo w LP
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Potencjał jest.
Heavy tu słychać, owszem, ale doomu jak na lekarstwo, za to dużo stonera. 
- Daveastate
- -#Clairvoyant

No co ty, stoner? To nigdy nie było naszym celem
zaskoczyłeś mnie
- Daveastate
- -#Clairvoyant

Ciszę w temacie przerywa SexMag. Swym rozdzierającym gardło krzykiem rozpierdalają na drobne kawałki każdego kto wątpi w ich intencje utrzymania oldschoolowego metalu przy życiu.
Wydawani przez niemieckie Dying Victims Productions Polacy sieją zamęt w podziemiu, a z tego co mi wiadomo nie dali jeszcze gigu
(proszę żeby mnie poprawić jeśli się mylę).
Czysty first wave bm w stylu trzech szóstek Kata. Oczywiście każdy obeznany wyłapie tu inne inspiracje, ale o taką otoczkę w Polskim metalu dzisiaj ciężko. Miazga, polecam każdemu.
THRASH!
Wydawani przez niemieckie Dying Victims Productions Polacy sieją zamęt w podziemiu, a z tego co mi wiadomo nie dali jeszcze gigu
Czysty first wave bm w stylu trzech szóstek Kata. Oczywiście każdy obeznany wyłapie tu inne inspiracje, ale o taką otoczkę w Polskim metalu dzisiaj ciężko. Miazga, polecam każdemu.
THRASH!
Już słyszałem krytykę, że to wiejskie, kiepskie i niech to retro już zdechnieDaveastate pisze: ↑pn paź 25, 2021 4:14 pm Ciszę w temacie przerywa SexMag. Swym rozdzierającym gardło krzykiem rozpierdalają na drobne kawałki każdego kto wątpi w ich intencje utrzymania oldschoolowego metalu przy życiu.
Wydawani przez niemieckie Dying Victims Productions Polacy sieją zamęt w podziemiu, a z tego co mi wiadomo nie dali jeszcze gigu(proszę żeby mnie poprawić jeśli się mylę).
THRASH!
Gdzie kupić można?
- Daveastate
- -#Clairvoyant

- Daveastate
- -#Clairvoyant

Ano jak kogoś boli że nowoczesny metal nie trafia do każdego i wiele osób szuka retro grania w dzisiejszych czasach, żeby choć trochę odtworzyć klimat 80s, to już jego sprawaZdan pisze: ↑pn paź 25, 2021 5:47 pmJuż słyszałem krytykę, że to wiejskie, kiepskie i niech to retro już zdechnieDaveastate pisze: ↑pn paź 25, 2021 4:14 pm Ciszę w temacie przerywa SexMag. Swym rozdzierającym gardło krzykiem rozpierdalają na drobne kawałki każdego kto wątpi w ich intencje utrzymania oldschoolowego metalu przy życiu.
Wydawani przez niemieckie Dying Victims Productions Polacy sieją zamęt w podziemiu, a z tego co mi wiadomo nie dali jeszcze gigu(proszę żeby mnie poprawić jeśli się mylę).
THRASH!![]()
To nawet nie o to idzie ale są ludzie którzy uważają, że jest "w powietrzu" za dużo tego retro etc. Tutaj krytykowali też teksty i klimat, że to po prostu podróba Kata, Dragona, Destroyers etc.Daveastate pisze: ↑wt paź 26, 2021 8:30 amAno jak kogoś boli że nowoczesny metal nie trafia do każdego i wiele osób szuka retro grania w dzisiejszych czasach, żeby choć trochę odtworzyć klimat 80s, to już jego sprawaZdan pisze: ↑pn paź 25, 2021 5:47 pmJuż słyszałem krytykę, że to wiejskie, kiepskie i niech to retro już zdechnieDaveastate pisze: ↑pn paź 25, 2021 4:14 pm Ciszę w temacie przerywa SexMag. Swym rozdzierającym gardło krzykiem rozpierdalają na drobne kawałki każdego kto wątpi w ich intencje utrzymania oldschoolowego metalu przy życiu.
THRASH!![]()
![]()
- Daveastate
- -#Clairvoyant

W życiu bym o podróbę nie osądził, poza tym jakie inne wpływy może mieć zespół z brudnego śląska? No kurna!
Skończyły się młode, gniewne zespoły? 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Czy Super Trio (z Voythem Hoffmannem w składzie) mieści się w tej kategorii? Są gniewni, młodzi też, bo powstali w ubiegłym roku.