Nowsze kawałki
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nowsze kawałki
Z BNW mogą zagać The Wicker Man zDOD wildest dreams ale i tak jade po to żeby (oby) usłyszeć Wasted Years Mam nadziej ze go zagrają
UP THE IRONS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rocx :solo :beer
UP THE IRONS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rocx :solo :beer
Obawiam sie, że sie rozczarujesz...Yogi pisze:ale i tak jade po to żeby (oby) usłyszeć Wasted Years Mam nadziej ze go zagrają
-
Deleted User 1309
Ja osobiście chciałbym zeby zagrali po jednym kawałku z nowszych płyt tj z X Factor i V XI jakiś jeden (np Clansman
chociaz osobiscie wolal bym inne piosenki ale raczej pod uwage brane są tylko Clansman SoTC i Man on the edge o ile w ogole są jakieś brane
) z BNW (Brave New World albo BB ) i z DOD (No More Lies bo raczej na Paschendale i DoD nie ma szans
)
Zobaczymy jak będzie

Zobaczymy jak będzie
Sign of The Cross na pewno nie jest brane pod uwagę
Bruce po trasie Metal 2000 narzekał chyba na to bardzo, że nie ma nic do roboty na tym kawałku
jak dla mnie powinni zagrać coś z ery Blaze'a, ale taki wałek, którego Bruce nie śpiewał
najciekawsze są właśnie tego typu niespodzianku, bo dają zupełnie nowe spojrzenie na kompozycję
to takie moje zdanie
Bruce po trasie Metal 2000 narzekał chyba na to bardzo, że nie ma nic do roboty na tym kawałku
jak dla mnie powinni zagrać coś z ery Blaze'a, ale taki wałek, którego Bruce nie śpiewał
najciekawsze są właśnie tego typu niespodzianku, bo dają zupełnie nowe spojrzenie na kompozycję
to takie moje zdanie
Noo mam nadzieje... Ale moze byc ciezko z nowszymi kawalkami... Chociaz bardzo bym chial zeby zagrali przynajmniej po jednym z BNW i DoD... Ale obiecalem sobie ze nie sprawdze tym razem setlisty wiec poczekam grzecznie do 29 maja...tom_azs pisze:Myśłe że dadzą coś nowego
zwłaszcza właśnie kawałki z BNW
-
Deleted User 1309
Jasne ze najciekawsze , tylko ze niestety malo prawdopodobne aby akurat się na to zdecydowaliale taki wałek, którego Bruce nie śpiewał
no to można elegancko połączyć te dwie sprawy
Prodigal Son - jest z pierwszych 4 płyt
- Bruce tego nigdy nie wykonywał
z ciekawością usłyszałbym jego wersję
Prodigal Son - jest z pierwszych 4 płyt
- Bruce tego nigdy nie wykonywał
z ciekawością usłyszałbym jego wersję
-
Deleted User 1309
Nie skopiowalem twojej wypowedzi do konca ale chodziło mi o to ze nie zagraja kawałków z ery Blaze'a nigdy nie śpiewanych przez Dickinsona . Natomiast z tych za czasów Di'anno ,
których Bruce nie śpiewał pewnie zagraja jakies
bo będą chcieli czymś zaskoczyć . (szczerze to nawet nie wiem ktorych Bruce jeszcze nie śpiwał na koncertach
)
których Bruce nie śpiewał pewnie zagraja jakies
Ostatnio zmieniony wt mar 22, 2005 10:58 pm przez Deleted User 1309, łącznie zmieniany 1 raz.
Zobaczymy co zagrają
dowiemy się tego dopiero 29 maja
:rocx :solo
dowiemy się tego dopiero 29 maja
:rocx :solo
UP THE IRONS!!
:solo
no właśnie.... czy przed koncertem będzie możliwość poznania setlisty?
Dzień wcześniej będzie koncert w PradzeCrazy_Sam pisze:no właśnie.... czy przed koncertem będzie możliwość poznania setlisty?
wiec jakaś mozliwość poznania chociaż orientacyjnej setlisty będzie możliwa
:rocx
UP THE IRONS!!
SMSy istnieją, więc set będzie się pojawiał pewnie na bierząco podczas gigu w Pradze 
Ano możliwe możliwe że tak sie pojawi
ALe ja chyba wole się przekonać już na koncercie co zagrają
ALe ja chyba wole się przekonać już na koncercie co zagrają
UP THE IRONS!!
jako, że między innymi ja mam na to wpływ to mogę zagwarantować, że tak się stanie
ja też zawszę nie chcę znać seta, ale jakoś nigdy się nie udaje
jednak tym razem looz, bo Praga będzie najpewniej pierwszym gigiem więc uda się
ja też zawszę nie chcę znać seta, ale jakoś nigdy się nie udaje
jednak tym razem looz, bo Praga będzie najpewniej pierwszym gigiem więc uda się
Jak dla mnei jakies numery z BNW MUSZA byc. Moja uluibona pł yta i nie wyobrazam sobie koncertu bez czegos z tego albumu przynajmniej 1 a lepiej nawet ze 2 kawałki. (najlepiej Blood Brothers i The Wickerman) a z DoD nie pogardził bym Pashendalem badz Journeymanem
Dokładnie... Muszą coś zagrać z tych płytAxel pisze:Jak dla mnei jakies numery z BNW MUSZA byc. Moja uluibona pł yta i nie wyobrazam sobie koncertu bez czegos z tego albumu przynajmniej 1 a lepiej nawet ze 2 kawałki. (najlepiej Blood Brothers i The Wickerman) a z DoD nie pogardził bym Pashendalem badz Journeymanem
-
Adrian Borgnine
- -#Wrathchild

No cóz.... Klasyka klasyką, Early Days Early Daysem....
za dużo jest niesamowitych kawałków w dalszym okresie ich twórczości by je ominąć. Moim zdaniem powinni dać jakieś "Greatest Hits" z tamtego okresu..... BNW i Paschendale..........
Będą będą, zresztą IMO nie tylko z tych najnowszych, ale i hiciory z lat '90 będą. Zresztą i tak byłby grzech bez jakiegoś WickerMana, albo Wildest Dreams 
- nomad85
- -#Prisoner

Musi być przynajmiej z 6 kawałków nie z Early Days !!!!!!!!
Ja proponuje Heaven Can Wait,Aces High(bo na marynarza nie ma co liczyć
) ,No More Lies, Thin Line Between Love and Hate(bo jeszcze nie grali) , Infinite Dreams (dawno nie grany) i Sign of the Cross
Ja proponuje Heaven Can Wait,Aces High(bo na marynarza nie ma co liczyć