Nie mogą bo już zapłaciłem 10 zł za zlot po koncercie, a tak okazałoby się że kasa niepotrzebnie wydanaYogi pisze:Dla mnie mogą całą noc grać
Rozkład jazdy Mystic Festival!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Rozkład jazdy Mystic Festival!
pierwsza czesc zdania jest naturalnie prawda, coc ja sam nie jestem przekonany do kreatorashower pisze:bo tak naprawde na tym festiwalu liczą się tylko KREATOR, NIGHTWISH i IRON MAIDEN reszta jest po to by przy muzyce poznac nowych ludzi, pochodzić po stoiskach by było miło i sympatycznie i zapewne tak będzie!!!!!!!!!!!!!!
- Iron Marcin
- -#Invader

jak to liczy sie tylko Kreator, Nightwish i Iron Maiden jak dla mnie to Primal Fear jest duzo lepszy od Nightwish. Uwazam, ze Primal Fear to jeden z lepszych supportow na Mysticu. I bardzo zaluje ze graja tak krotko.
zgadzam sie! PF sa duzo lepsi, i chetniej bym ich zobaczył przed IM no ale coz, szkoda ze sa tak wczesnieIron Marcin pisze:jak to liczy sie tylko Kreator, Nightwish i Iron Maiden jak dla mnie to Primal Fear jest duzo lepszy od Nightwish. Uwazam, ze Primal Fear to jeden z lepszych supportow na Mysticu. I bardzo zaluje ze graja tak krotko.
-
paulek
- -#Lord of the flies

To fakt PF są całkiem całkiem, ale cóż może będzie jeszcze okazja; przyjdzie się na resztki kreatora przeżyje Nightwisha a potem jazda na maksa; człowiek juz nie pierwszej młodości więc trza siły oszczędzać na IM; no a niestety w poniedziałek trza do roboty