tobink pisze:duzo potencjalnych dziwek sie zgłosiło? bo czym innym jest paradowanie po scenie jako Charlotte ??
Tobink - zamknij się.
Czy ktoś powiedział, że dziewczyny będą robić za Charlotte? Na razie nic nie wiadomo na temat ich roli! A jeśli nawet to co - zazdrościsz im?
Po co sie mnie pytasz czy im zazdroszczę skoro mam sie zamknąc? ( i nie podwazam tu autorytetu administracji, tylko jestem ciekaw)
nie zazdroszczę bo nie chciał bym paradowac jako kobieta lekkich obyczajów.
W końcu i tak jest to tylko zwykła rola do odegrania, w innym kraju, bardziej "wyluzowanym" byłoby to odebrane jako zwykła zabawa, ale u nas niestety widzę nie ma na to szans... :rocx
Glabula pisze:W końcu i tak jest to tylko zwykła rola do odegrania, w innym kraju, bardziej "wyluzowanym" byłoby to odebrane jako zwykła zabawa, ale u nas niestety widzę nie ma na to szans... :rocx
no taka jest smutna prawda , w pelni popieram Twoja wypowiedz
Heavy Metal jest chyba tym stylem którego największy procent fanów to chłopaki , widać to na koncertach i forach internetowych , no bo taka przeciętna dziewczyna to lubi historie miłosne a nie rycerzy,smoków, pola bitewne, potwory i te wszystkie główne metalowe tematy, chyba się ze mną zgodzicie, oczywiście są wyjątki ale jest ich mało.
Nomad musisz niszczyc nasze dzieciece marzenia? Specjalnie dla nas i naszych kiecek zagraja Clansmana
Dobra Vladzio to ja cos wykombinuje, wiesz pogadam z Melem Gibsonem moze mu cos jeszcze zostalo po Braveheart. Albo pozycze kiecke od Fisha i bedzie jazda.
Ten temat nie jest do off-topowania (możecie założyć inny temat o Waszym "konkursie" w Różnościach i tam dyskutować ) i tak jak ostrzegaliśmy - off-topy będą usuwane... Sorry.
A czemu zly pomysl?? No jak ludzie nie odrozniaja rzeczywistosci od fikcji i dobrej zabawy to juz ich problem.
Jezli uczestniczki nie maja nic naprzeciwko to mozna zdjecia opublikowac
Tylko ja prosze o oSPOILERowanie bo nie chce poznawac elementow show przed jego rozpoczeciem
Szymon pisze:A czemu zly pomysl?? No jak ludzie nie odrozniaja rzeczywistosci od fikcji i dobrej zabawy to juz ich problem.
Jezli uczestniczki nie maja nic naprzeciwko to mozna zdjecia opublikowac
Tylko ja prosze o oSPOILERowanie bo nie chce poznawac elementow show przed jego rozpoczeciem
a co ze stroną Maiden Maniacs ,chyba jej autor nie próżnuje ,po co ma nas wyśmiewać gnojek
Firma Mystic Production wybrała 3 dziewczyny, które wystąpią na scenie w Chorzowie razem z IRON MAIDEN! Szczęśliwe Sanktuarianki to Anka, Dorota i Iwona. Gratulujemy dziewczynom - pozostaniemy z Wami w kontakcie mailowym w celu ustalenia szczegółów występu.