Nightwish
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Re: Nightwish
Eulogy, wyczuwam nutkę ironii w Twoich ostatnich komentarzach 
Bynajmniej...ja Nightwish'a bardzo szanuje, szanowałem i szanować będę.Dawniej słuchałem ich namiętnie i wogole wsłuchiwałem sie w ten magiczny głos TarjivBrand pisze:Eulogy, wyczuwam nutkę ironii w Twoich ostatnich komentarzach
Byla w zespoleeulogy pisze:Jakbyś miała taki głos to też byś go chciała poszanować
To zobowiązuje.
Nie mam i mieć nie będęeulogy pisze:Nie przecze, że nie masz
Z takim skarbem sie jest w operze.eulogy pisze:ale wiesz z takim skarbem trzeba uważac....
Ja też. I zobaczyłam, że nie jest to nic godnego uwagi, jeśli chodzi o mój gust. Ale wiem że mogą się podobać, ale mi się znudzili.eulogy pisze:.Dawniej słuchałem ich namiętnie
I widziałam o 2 koncerty za dużo.
"Kobieta mnie bije"EvE pisze:Byla w zespoleeulogy pisze:Jakbyś miała taki głos to też byś go chciała poszanować
To zobowiązuje.Nie mam i mieć nie będęeulogy pisze:Nie przecze, że nie maszZ takim skarbem sie jest w operze.eulogy pisze:ale wiesz z takim skarbem trzeba uważac....Ja też. I zobaczyłam, że nie jest to nic godnego uwagi, jeśli chodzi o mój gust. Ale wiem że mogą się podobać, ale mi się znudzili.eulogy pisze:.Dawniej słuchałem ich namiętnie
I widziałam o 2 koncerty za dużo.
Mocne odpowiedzi, nic dodać nic ująć, nie będę juz dyskutował
Nie no, dajcie spokój. Dickinson też ma kawał głosu, a jakoś nigdy się nie bał kilkumiesięcznych tras.
Wydaje mi się, ze jak się ma zaplanowany koncert, to się go nie odwołuje tylko dlatego, że chce się pójść do kina...
Szkoda mi mimo wszystko, bo Najtłisza lubiłam i nie wydaje mi się, żeby znaleźli godną następczynię.
Wydaje mi się, ze jak się ma zaplanowany koncert, to się go nie odwołuje tylko dlatego, że chce się pójść do kina...
Szkoda mi mimo wszystko, bo Najtłisza lubiłam i nie wydaje mi się, żeby znaleźli godną następczynię.
-
Piotr Dryjański
A wiecie że dopiero od was dowiedziałem się że jej już nie ma!!!! Jeśli można widzieć co się z nią stało to powiedzcie! Aż mnie zamurowało jak dotarło to do mnie. Eh... więc NIGHTWISH dla mnie odszedł. Teraz będzie jakieś tam jąkanie przy mikrofonie (jeżeli wogóle będzie). 
Kilka stron wcześniej jest link, tam jest wszystko wyjaśnione.
A Ty co? Wyrocznia meksykańska? Świat na Tarji się nie zaczął i na niej się nie skończy.Piotr Dryjański pisze:Teraz będzie jakieś tam jąkanie przy mikrofonie (jeżeli wogóle będzie).
Też mi katastrofa
czy Ty zawsze się wszystkiego czepiasz??EvE pisze:A Ty co? Wyrocznia meksykańska? Świat na Tarji się nie zaczął i na niej się nie skończy.Piotr Dryjański pisze:Teraz będzie jakieś tam jąkanie przy mikrofonie (jeżeli wogóle będzie).
Też mi katastrofa
Eve, spokojnie. Jeżeli ktoś lubił ten zespół to wiadomo, że taka wiadomość jest dla niego przykra. Wiadomo też, że Tarji w tym konkretnym zespole nikt nie zastąpi. No i wreszcie, każdy ma przecież prawo do własnego zdania, jakiekolwiek by ono nie było i nie ważne czy nam się podoba czy nie, więc po co się od razu tak pienić?EvE pisze:A Ty co? Wyrocznia meksykańska? Świat na Tarji się nie zaczął i na niej się nie skończy.Piotr Dryjański pisze:Teraz będzie jakieś tam jąkanie przy mikrofonie (jeżeli wogóle będzie).
Też mi katastrofa
Dobrze że ją wywalili! Była tak beznadziejna że mi brak słów więc przemilcze moje dalsze pisanie....
Pije by paśc, pije by wstac 
-
Deleted User 1309
Pod jakim wzgledem beznadziejna?Dobrze że ją wywalili! Była tak beznadziejna że mi brak słów więc przemilcze moje dalsze pisanie....
Vlad Tepes pisze:No pod takim, że jej śpiewanie na koncertach nijak ma się do tego co czyniła w studiu. Coś tam się słyszało.
W kazdym razie ja Vlad widzę, że Ty wokalistów oceniasz głównie z tego jak śpiewają na żywo a jak w studio. Też to jakiś sposób
Trochę Ci chyba Eve to zdanie nie wyszłoEvE pisze:Drugi był już nie do zniesienia koncert jak dla mnie
.
Kuźwa...znowu wy...
załózcie osobny temat w końcu i tam wymieniajcie poglądy na tematy muzyczne 
Vlad vs Eve...już to gdzieś było
no ale mogło mi się wydawać 
Chciałam to napisać, ale stwiwrdziłąm że ja to wiem i wiem chyba że Ty wiesz że ja wiem i napiszesz coś innego niż o bootlegachVlad Tepes pisze:Ale słucham bootlegów. To też jakiś sposób, żeby mieć jakie takie pojęcie o przedmiocie dyskusji.
Te poetyckie inwersjeCopycat pisze:Trochę Ci chyba Eve to zdanie nie wyszło
Komentarz zbędny, a ten temat jest jak najbardziej odpowiedni chybaWrathchild_88 pisze:Kuźwa...znowu wy... załózcie osobny temat w końcu i tam wymieniajcie poglądy na tematy muzyczne
Nie czaję chyba.Vlad vs Eve...już to gdzieś było no ale mogło mi się wydawać
A co słyszałeś, jak cały czas w domu siedzisz?Vlad Tepes pisze:No pod takim, że jej śpiewanie na koncertach nijak ma się do tego co czyniła w studiu. Coś tam się słyszało.
Booty?
Pozdry
Nie, nie czytałem, ale masz wyczucie. Bo miałem Ci d********ć.Vlad Tepes pisze:Ty w ogóle czytasz poprzednie posty? Przecież pisałem o bootach.![]()
![]()
A tu nic
Odpowiedz, jak możesz powiedzieć, że ktoś jest oki lub nie oki, siedząc na dupie w domu? No jak?
Pozdry
Dlatego sa sektory dla Vip`ow, za to lubie np Spodek, nie stoisz w tlumie, chociaz to zalezy od koncertu, na tych na ktorych ostatnio bylem w Spodku, nie bylo zadnych przepychanek ani spoconych ludzi, wiec tak jak mowie, nie musi to byc prawidlem.