serioTy teraz na serio się zapytałeś czy się śmiejesz?
:laugh
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
serioTy teraz na serio się zapytałeś czy się śmiejesz?
Myliłeś się, to doom-ambient.Wrath pisze:serio Shocked myslalem ze to trash
No bo to jest trashWrath pisze:serioTy teraz na serio się zapytałeś czy się śmiejesz?myslalem ze to trash
![]()
:laugh

Możliwe, że było to na Rock Am Ring (roku nie pamiętam).Maciuś pisze:za klawiszami stała ONA, a nie ON
Czytałem wypowiedzi Daniego, który mówił, że nie jest to ,,normalny" członek zespołu. Trzymajmy się poglądów zespołu, a nie naszych spekulacjiM@ti pisze:To co? Ale liczy się jako pełnoprawny członek zespołu

Sami zaczynacie sie gubićM@ti pisze:ZNaczy to może i trash ale nie thrash jak to Liki powiedział
To nie jest "gubienie się" tylko śmiech. Pomyśl jak Kredki mogą grać trash/thrash? (jak kto woliDani Filth pisze:Sami zaczynacie sie gubić
mimski pisze:Hehe M@ti nie kumasz bazy Very Happy widzę. Thrash to nazwa gatunku metalu wykonywana przez takie kapele jak Slayer, Annihilator, Kreator, Anthrax, czy Testament. Natomiast słowo trash tłumacząc na polski znaczy szmira, śmieć, tandeta, kicz.
Jak słońce.mimski pisze:Teraz chyba jasne wszystko.

mimski pisze:Ponawiam pytanie Dani, ile masz lat?

zgadzam sieStormshield pisze:A tak serio to kredki grają straaasznie kiepsko Wink

Eee z kompilacjami?Dani Filth pisze:Tyle samo ile Ironi płyt studyjnych :rocx

Można myśl tę rozwinąć?Szajba pisze:Stormshield napisał:
A tak serio to kredki grają straaasznie kiepsko Wink
zgadzam sie

O ile mi wiadomo będzie 16 października. Ale słyszałem już kilka poszczególnych utworów i muszę przyznać, że zostałem wbity w fotel!!!!remi pisze:a co macie juz nowy album bo juz jest
Jestem jak najbardziej za- śmierc zespołom pseudoblackmetalowotrashowovampiricgothicdeathmetalowym!!Szajba pisze:zgadzam sieStormshield pisze:A tak serio to kredki grają straaasznie kiepsko Wink