Metal Marathon 3 . pobożne życzenia. kto już by chciał ?? :)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Metal Marathon 3 . pobożne życzenia. kto już by chciał ?? :)
nie no konczymy offtopa bo za chwile to a i Nile i Hate Eternal zagra z chainsaw. no i specjalnie sie Accept reaktywuje.
Matek ja nie wiem czy kiedy kolwiek mi sie udzielil taki ;P
mysle ze MM3 sie odbedzie.. kiedy i z kim to pewnie jeszcze dlugo nie bedzie wiadomo ale pozostaje nam nadzieja ze jak najszybciej
mysle ze MM3 sie odbedzie.. kiedy i z kim to pewnie jeszcze dlugo nie bedzie wiadomo ale pozostaje nam nadzieja ze jak najszybciej
ja jestem przekonany ze sie odbedzie. ale kiedy i zkim to wlasnie problem. wit rob mm3 juz!! ;(
pewnie na jesień 2k7 
no to po hu.. nie no wczesniej musi byc . marzec tak jakos... 
Jak zagraniczny to nie wiem, może być ten Blejz, a jak polski, wcojednak wątpię, to zdecydowanie Virgin Snatch, oczywiście z mego punktu widzenia 
Jakoś sobie nie mogę wyobrazić, żeby z Blazem był taki odjazd, jak z Paulem.
no...bo z Blazem bedzie 100 razy lepszy 
już nie mam tu najwięcej postów

jak juz kiedys mowilem, chcialbym byc widzem takiego As Live As It Gets.
Jazz is not dead, it just smells funny.
z blazem tez by bylo wporzo. np przy takim futureal to by byla jazda hah..
- Metalophil
- -#Moonchild

wszyscy sie tak ta Aria podniecaja. chetnie to uslysze. ale jeszcze nie na mm3 ;P na mm3 widze jakis niemiecki power metal najlepiej. to by luda bylo
tyle ze kazdy w sumie zespol powerowy z niemiec to super gwiazdy ;( no poza Final Cahpter
:D

z tym power metalem to zart. sciagniecie jakiegokolwiek zespolu powerowego jest nierealne ;/ no poza naszym Gutter Sirens !! :beer
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Blaze Bayley :beer Nice by było 
Nemesis...as one we stand!!
o kurde, gdyby oni by wpadliby to chyba bym dała każdą cenę za biletStoneman pisze:no i specjalnie sie Accept reaktywuje.
A to nie jest tylko projekt? Tam chyba Sammet śpiewa czy jakis inny gejomuzyk, teraz już nie pamiętam :]Stoneman pisze:no poza Final Cahpter
Swoją droga europejski power metal w Polsce stoi wybitniie słabo, to w ogóle nie byłby by biznes.
:beerMetalophil pisze:\m/ARIA\m/
WIT kiedyś coś właśnie pisał o nich, że by spróbował ich sprowadzić. IMO idealnie by na taki Maraton pasowali :]
tyleze bilety by jakies hm.....50-60 dych kosztowały...to ja juz wole serio samo chainsaw (i stawiam wlaszke ze Sim0n sie ze mną zgodzi :beer )

wątpie. Jeśli byłoby 6 koncertów, aboslutnie wątpie e wyszli bo ponad 40 zł. Aria w końcu też nie jest hiper popularna 
zobaczymy
i tak chainsaw wszystkich (prócz Turbo i Iron Maiden ) zmiecie ze sceny :rocx

ja na Accept tez bym dal kazda kase.... Fast As A Shark... yeah... a co do Final Chapter to jest to raczej projekt bo maja kilku wokalistow..ale swoj wlasny tez jest wiec niech graja. jest kozacki. a TOBIAS SAMMET to nie gej !! Halford to gej ;P Sammet to jeden z najlepszych wokalistow w histori!! a europejski power metal rzadzi bo jaki inny tylko nasz europesjki bo amrykanski co najwyzej moze mu ob... no. wiesz na Running Wild , gamma Ray , Sabaton , Dragonforce , Rhapsody of Fire ludzie etc by tysiacami jechali gdyby tylko takie kapele u nas graly a ze nie graja to chociaz mozna pomarzyc. a co do tej Ari niech mi to ktos zapoda. ja tez sie chce nia cieszyc.
ja kurde właśnie teżStoneman pisze:ja na Accept tez bym dal kazda kase
hahhahhaha. Zaraz przyjdą obrońcy i będzie haja. pffffffffffffff. Ja po moim podpisie widać, co z US power metalu lubięStoneman pisze:a europejski power metal rzadzi bo jaki inny tylko nasz europesjki bo amrykanski co najwyzej moze mu ob... no.
hahahaha w Polsce? Chyba żartujszStoneman pisze:man"]Rhapsody of Fire ludzie etc by tysiacami
troche luzu :]. Ja go też zajebiście lubie, fpyte showman i w ogóle.Stoneman pisze:taki rodzaj muzyki to tak średnio.Stoneman pisze:a TOBIAS SAMMET to nie gej !!