Skąd to info o AC/DC??WICKER MAN pisze:W przyszłym roku mają koncertować latem takie zespoły jak Metallica i AC/DC więc obawiam się czy Live Nation nie pokusi się na zorganizowanie ich koncertów zamiast występu Maiden...
Czy odwiedzą nas za rok?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
The Burczax
- -#Moonchild

Re: Czy odwiedzą nas za rok?
Mistrzu, a skąd Ty niby masz takie kontakty ,że z Janickiem gadasz ?Borys1978 pisze:Na dzień dzisiejszy nie ma na to szans, tak mi powiedział.
- The prophecy
- -#Invader

ale jak będzie tyle osub co w Ostravie i bilety będą po 150euro to jeszcze zostanie troche dla bogaczaWICKER MAN pisze:To sam znajdź bogacza-fana Maiden, który wyłoży ok. 300-500.000 Euro na taki koncert.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Spotkałeś go w Dusseldorfie?Borys1978 pisze:Rozmawiałem dzisiaj z Gersem - nie przyjadą do Polski! Jest to informacja pewna na 99,99%.
To nie Janick tylko Rod i booking agent zajmują się załatwianiem koncertów... Na razie nic nie wiadomo, a wszystko zależy w większości od nastawienia polskich organizatorów.
Tak się mówi w "branży". Mieli koncertowac już w tym roku, ale nagrywanie płyty się opóźnia więc poczekamy raczej do lata 2008... Wtedy też prawdopodobnie wystąpią mn. jako gwiazda Download Festival w Donington Park.The Burczax pisze:Skąd to info o AC/DC??
Większośc stadionów w naszym kraju, a raczej ich dyrekcji, nie zgodzi się na zorganizowanie na obiekcie koncertu heavy metalowego dla 30.000 osób z obawy przed totalną dewastacją murawy.Nomad pisze:Niech sobie Mystic już robi ten festival, byle nie na Stadionie Śląskim to dobre miejsce na koncerty Genesis, u2 czy Stonesów ,ale nie na takie kapele jak IM ,które nie zapełnią tego stadionu nigdy, jak jest 20 -30 tys na takim kolosie to poprostu koncert nie odpowiedniego klimatu.
Podkreślam, na dzień dzisiejszy szanse na koncert w Polsce to 0,01%. Jest to informacja sprawdzona i pewna. Podzielam w pewnym stopniu zdanie Roberta i problemy o których mówi, choć tak między Bogiem a prawdą to kwestia koncertu w Polsce ma podwójne dno!!! Tu nie chodzi tylko o miejsce, organizatora i etc. Jak ktoś jest inteligentny to zrozumie...
Ostatnio zmieniony pn cze 18, 2007 7:06 pm przez Borys1978, łącznie zmieniany 1 raz.
-
The Burczax
- -#Moonchild

Ale czy w "branży" mówi się o koncercie w Polsce?WICKER MAN pisze:The Burczax napisał/a:
Skąd to info o AC/DC??
Tak się mówi w "branży". Mieli koncertowac już w tym roku, ale nagrywanie płyty się opóźnia więc poczekamy raczej do lata 2008... Wtedy też prawdopodobnie wystąpią mn. jako gwiazda Download Festival w Donington Park.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Tak, mówi... Choć na dzień dzisiejszy nic nie wiadomo, ale myślę, że Live Nation zrobi wszystko, aby ich ściągnąć...The Burczax pisze:Ale czy w "branży" mówi się o koncercie w Polsce?
Borys - co Ci mówił Janek?
Borys1978 pisze:podwujne dno!!!
Najpierw radzę pisać bez błędów a potem sie o inteligencji wypowiadaćBorys1978 pisze:Tu nie chodzi tylko o miejsce, organizatora i etc. Jak ktoś jest inteligentny to zrozumie...
I chciałbym bardzo wiedzieć skąd masz takie rzetelne i sprawdzone informacje
Wicker Man a czy jesteś pewny że w przyszłym roku ma koncertować AC/DC ?? To by było extra bo z moim tatą byłem już na Maiden w Ostravie i powiedział mi przy wyjściu że jak zobaczy jeszcze Ac/DC to umrze szczęśliwy
:rocx
Tak szybko chcesz się pozbyć staruszka ?:DEvil Men pisze:powiedział mi przy wyjściu że jak zobaczy jeszcze Ac/DC to umrze szczęśliwy
Artur, może Borys chciał pokazać ,że nie tylko Wicker ma znajomości ?:D
No, taki koncert AC/DC to nie byle jaki bagażer ;P Z wielką chęcią bym się udał.
- The prophecy
- -#Invader

chyba każdydkruczek pisze:Z wielką chęcią bym się udał.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Skład dzisiejszego Rządu dość dobitnie pokazuje, że większość obywateli tego kraju to idioci. Weź na to poprawkę.Borys1978 pisze:Jak ktoś jest inteligentny to zrozumie...
Info pochodzi od Janicka, dlatego jest pewne. Chciałbym podkreślić jeszcze raz na dzień DZISIEJSZY przyjazd do polski Harisa i spółki jest wręcz procentowo 0 (zerowy) , jednakże wszystko może się zmienić w ciągu 1 tygodnia bądź miesiąca.
Kwestia - tak naprawdę - pieniędzy. Szacowana kwota dla zespołu i ich ekipy to 400 000 ojro.
Kwestia - tak naprawdę - pieniędzy. Szacowana kwota dla zespołu i ich ekipy to 400 000 ojro.
Taa. Info, że Maiden będzie w Polsce podczas promowania AMOLAD pochodziło od Bruce'a i coś się nie sprawdziło. Tak jak pisał Wicker, to nie zależy od żadnego z członków zespołu, dlatego też nie traktowałbym ich słów jako wyroczni. Jeżeli LN znowu nie ściągnie kapel typu RHCP, Pearl Jam czy Genesis to powinno im starczyć kasyBorys1978 pisze:Info pochodzi od Janicka, dlatego jest pewne.
Wydaje mi się jednak, że jest to pewne. Jakby to Rod mówił to waszym zdaniem jest pewne a jak Jan to nie ? Chyba Rod informuje o wszystkim zespół nie ? Przecież to chyba nie jest zdanie Jana od tak ale info sprawdzone od Roda 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
AC/DC... płyta i trasa.. bez jaj, o tym nowym AC/DC to ja od 3 lat słyszę, zobaczycie będzie tak jak z "Chinese Democracy" Guns N'Roses...
Cellman nie kracz
Mam nadzieję że coś z tego będzie 
Dokładnie. A może byłaby opcja aby zrobić koncert coś jak Monsters of Rock aby AC DC i Metallica zagrały razem na Śląskim ?
Komplet murowany
a na dodatek nie wyobrażam sobie Briana jak śpiewa, naprawdę, wystarczy, że oglądam "Stiff Upper Lip Live" z 2001, gdzie facet niedomaga, to co dopiero teraz... ale się naraziłem co?