Razem z DVD wyjdzie audio, czytylko wideo będzie? Audio może bym nawet posłuchał
Rammstein
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Rammstein
Hmmm.. rammstein sluchałem trochę, na początku wydawalo mi sie, że to naprwadę coś wielkiego, ale po 2-3 tygodniach przeszła mi na nich ochota jak ręką odjął
tzn. muter czasami posłucham, no i reise reise, fajne płytki to są
Sensuhta nigdy nie trafiłem zbytnio, te efekty elektroniczne zawsze wydawały mi się tandeciarskie
Razem z DVD wyjdzie audio, czytylko wideo będzie? Audio może bym nawet posłuchał
no i o to tu chodzi, to nie Prodiżsyzygy pisze:te efekty elektroniczne zawsze wydawały mi się tandeciarskie
u nich obraz fajny jest na konceratch. poza tym nawet jak audio nie wyjdzie to na pewno będzie ripsyzygy pisze:Razem z DVD wyjdzie audio, czytylko wideo będzie? Audio może bym nawet posłuchał
Audio wychodzi razem z DVD.
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Nie przepadam za nimi. Mają kilka fajnych kawałków, ale nie posiadają one odpowiedniego ''kopa". 
Nemesis...as one we stand!!
za to kredki maja 
Ładna całkiem, dużo RRWrath pisze: 1. Intro
2. Reise, Reise
3. Links 2 3 4
4. Keine Lust
5. Feuer frei!
6. Asche zu Asche
7. Morgenstern
8. Mein Teil
9. Stein um Stein
10. Los
11. Du riechst so gut
12. Benzin
13. Du hast
14. Sehnsucht
15. Amerika
16. Rammstein
17. Sonne
18. Ich will
19. Ohne dich
20. Stripped
Ponadto napisano na fanie, że razem z DVD jest jakiś dysk CD - zdaje się, że roboty ripperom oszczędzili.
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

nigga please..
http://www.joemonster.org/download.php? ... t&lid=2836
Tak przy okazji nowy teledysk do Ich Will. Początek świetny, dalej niestety robi się nudno.
Tak przy okazji nowy teledysk do Ich Will. Początek świetny, dalej niestety robi się nudno.
http://youtube.com/watch?v=jeo5EVlub70
Moskau Live, zdaje się, że też ma być w formie bonusa na dvd. Dupencje fajne ;].
Moskau Live, zdaje się, że też ma być w formie bonusa na dvd. Dupencje fajne ;].
hehe, fajne ;] nie widzialem tego jeszcze
Mutter i koncert z Berlina to chyba to co w tej kapeli najlepsze.
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Kurde, przez to video już dziś 6ty raz słucham Moskau 
hyhy...zostaw..sa lepsze walki ;] morgenstern + stein um stein...cudo...
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
zacne, zwłaszcza stein um stein, nie przeczę, ale moskau teraz mi lepiej wchodzi :soloS1MON pisze:hyhy...zostaw..sa lepsze walki ;] morgenstern + stein um stein...cudo...
Ja tam właśnie bardzo lubię tego Moskauowatego, Keine Lustowego czy Amerikowatego R+ (Ich wille i Du hasty to pdst.).vBrand pisze:Kurde, przez to video już dziś 6ty raz słucham Moskau
Z Rosenrota fajnie by było, jakby zrobili coś na kształt 6-u pierwszych wałków. Najdalej pierwszych ośmiu, bo 3 ost. to już w ogóle chała kompletna imo. ;]
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Z Rammstein tylko Mutter lubie czasem posłuchać. Fajna płyta, a otwieracz powala (te smyczki). Z resztątwórczości różnie, ale i tak całkiem nieźle 
Rammstein, to wraz z Iron Maiden, mój ulubiony zespół. Słucham go już od dawna (nawet dłużej niż IM), uwielbiam ich za niepowtarzalny styl. Jeśli chodzi o albumy, najlepsze to Reise, Reise i Mutter. Najnowszy Rosenrot jest trochę średniawy,a le też dobry (zwłaszcza pierwsze trzy utwory). Ulubione utwory to Benzin, Reise, Reise, Sonne, Mutter. I tylko nie wiem dlaczego większość osób ocenia ten zespoł po Americe...
bo Amerika to lajtowy song, smieszby, teledysk fajny itp.
i nie ma tam za duzo niemieckiego