Proponuje kontynuowac te dyskusje w innym temacie, bo nijak ma sie ona do koncertu akurat w Paryzu.
01-02/07/2008 - Paryż, FRA @ Palais Ominisport de Bercy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: 01-02/07/2008 - Paryż, FRA @ Palais Ominisport de Bercy
Dokladnie... Musze tu poprzec Szymona i Da5ida. Jesli komus naprawde na tym zalezy i takie wyjazdy to dla niego priorytet (i to nie tylko ze wzgledu na sam koncert, ale takze chocby na towarzystwo czy poznawanie nowych krajow i miejsc) to naprawde moze sobie uzbierac na kilka koncertow w Europie! Nie mowie juz o Nowym Jorku itp. bo akurat taka wycieczka moglaby wyjsc calkiem tanio, ale dochodzi problem wiz itp. Jednak wchodzimy do strefy Schengen i obecnie UE nie ma dla nas granic! Ceny w Polsce i krajach zachodnich powoli sie zrownuja wiec mit o strasznie drogiej zachodniej Unii to przesada! O trasie Somewhere Back In Time bylo wiadomo juz od kilku (sic!) lat wiec, gdyby ktos zaczal zbierac powiedzmy rok temu to dzisiaj moglby zaliczyc i z 15 koncertow. A moze i wiecej! Ale tak naprawde wystarczylo zaczac zbierac od wakacji i mozna bylo zgromadzic srodki wystarczajace na zaliczenie kilku koncertow na Zachodzie - i to bez koniecznosci zywienia sie zupkami chinskimi tudziez spania na lawce w parku. Po prostu trzeba umiec ustawic sobie priorytety jesli chodzi o wydatki, ale to juz indywidualna sprawa kazdej osoby. 
Proponuje kontynuowac te dyskusje w innym temacie, bo nijak ma sie ona do koncertu akurat w Paryzu.
To prawda, ale też nie do końca. Bo ja np. mam bogatych starych, ale część kasy mam z przekrętów i lewych interesów.Clans pisze:Szajba - cała myk polega na tym, że trzeba mieć kasiastych starych i możesz jeździć za Maiden nawet na Księżyc
Mam inne zdanie.Szajba pisze:nie mam takowychDa5id pisze:Leczysz kompleksy?
błędneDa5id pisze:Mam inne zdanie.
jak by mnie starzy dawali kase na wszystko to też bym sobie jezdził.. ciemne interesy ? uuuuuuu... naslij na mnie mafię.Da5id pisze:. Bo ja np. mam bogatych starych, ale część kasy mam z przekrętów i lewych interesów.
już nie mam tu najwięcej postów

Naślę na Ciebie bogatych starych. :*Szajba pisze:jak by mnie starzy dawali kase na wszystko to też bym sobie jezdził.. ciemne interesy ? uuuuuuu... naslij na mnie mafię.
niech Ci lepiej nowy zgryz kupią.
ale zakończmy tą dyskusje... szkoda mi klawiatury na Ciebie
już nie mam tu najwięcej postów

Już mi kupili, i mówię to w 100% poważnie.Szajba pisze:niech Ci lepiej nowy zgryz kupią.
Szajba... :/Szajba pisze:niech Ci lepiej nowy zgryz kupią.
dajcie juz spokoj, niektorzy maja tysiace i leca na koncerty, inni majac 300zl pomysla nad gora dwoma w Polsce i np. poludniowi sasiedzi. Ja np. majac 2 tysiace kupilbym nowego kompa, ktorego mialbym na pare lat zamiast np dwoch koncertow gdzies dalej. Proste.
Bilety będą kosztowały 45,30 euro i 50,80 euro (te droższe to zapewne miejsca siedzące), bardzo dobra cena.
Presale jutro od 10:00.
Orientuje się ktoś gdzie można kupić te bilety w Paryżu?
http://ticketnet.fr/sites/ticketnet/htm ... .htm#PARISAbstract pisze:Orientuje się ktoś gdzie można kupić te bilety w Paryżu?
Tu masz listę miejsc, w których będzie można kupić bilety.
Pokaż mi stronę gdzie bilety tyle kosztują?Da5id pisze:Bilety będą kosztowały 45,30 euro i 50,80 euro (te droższe to zapewne miejsca siedzące), bardzo dobra cena.
http://www.francebillet.com/place-spect ... -MAIDE.htmAbstract pisze:Pokaż mi stronę gdzie bilety tyle kosztują?Da5id pisze:Bilety będą kosztowały 45,30 euro i 50,80 euro (te droższe to zapewne miejsca siedzące), bardzo dobra cena.Ja wszędzie widzę dwa razy droższe
Teraz Ty pokaż mi strony na których widzisz dwa razy droższe bilety.
Ale to jest rezerwacja czy bilet tyle kosztuje? 
http://www.getmein.de/tickets/iron-maid ... 51330.html
Tu masz za 104
Tu masz za 104
Tyle będą kosztować (45 i 50) tylko są strony gdzie są droższe. Np www.worldticketshop.com
aha no to luz. Rozumiem i widze ,że się da zamówić przez neta
Mam nadzieje ,że do Polski dotrą 
Jaka urwa rezerwacja? O_oAbstract pisze:Ale to jest rezerwacja czy bilet tyle kosztuje?
Tu masz za 104
To strona z biletami z drugiego obiegu, w dodatku niemiecka.
Nawet na Pitcairn (które ma 48 mieszkańców) wysyłają, więc do Polski na pewno dojdą.Abstract pisze:aha no to luz. Rozumiem i widze ,że się da zamówić przez netaMam nadzieje ,że do Polski dotrą
Ostatnio zmieniony śr lis 28, 2007 9:26 am przez Da5id, łącznie zmieniany 2 razy.
A wybierasz się?
spójrz na jego podpis :-)HAMMERS pisze:A wybierasz się?
Hehe, no to git, bo wybieram się na ten koncert 
No ja także już mam bilet