30/09/2009 - Dream Theater & Opeth - Bydgoszcz
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 2259
Re: 30/09/2009 - Dream Theater & Opeth - Bydgoszcz
Będzie ktoś w hamburgu?
Kupię bilet - tanio 
A ja już kupiłem, ale raczej nie tanio.
Podejrzewam, że bilety u koni przed koncertem będzie można kupić bez problemu po niżeszej niż nominalna cenie, ale wolę nie ryzykować jechania 300 km by przekonać się że jest inaczej i jest jeszcze drożej. I tak mnie ta impreza będzie sporo kosztować, więc wolę nie przejechać się jeszcze na biletach.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
-
El Dorado
haha, ja jechałem 1000 kilometrów ryzykując haha
- Mike Patton
- -#Trooper

Nie chcę się kotś zamienić ze mną za dopłatą? Mam bilet na płytę a chce na miejsce siedzące!
haha, nie każdy jest taki sprytny jak ty hahaTobink pisze:haha, ja jechałem 1000 kilometrów ryzykując haha
haha, i co dojechałeś i bilety były 100% droższe haha
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
-
El Dorado
i dojechałem i zamiast 80 euro zapłaciłem 20 euro.
Tak, ja będę, jak i kilka innych osób z forum, z tego co się orientuję.M@ti pisze:Bardziej Yankes.Ascot pisze:Doszły mnie słuchy że Yankes albo M@ti.
ba!yankes pisze:Tak, ja będę, jak i kilka innych osób z forum, z tego co się orientuję.M@ti pisze:Bardziej Yankes.Ascot pisze:Doszły mnie słuchy że Yankes albo M@ti.
Ciekawie sformułowana prośba o nocleg, jak na osobę, której na oczy w życiu nie widziałem i nic o niej nie wiem...Gdyby to był Poznań i chodziło o nocleg w mieszkaniu studenckim to jeszcze by się pomyślało. W Bydgoszczy na chatę z rodzicami nie da niestety rady.Ascot pisze:to fajnie, ale mi chodzi, że jesteś z Bydgoszczy (co wy, w chinach byliście?) i możesz np. mnie przenocować żebym wracając nie miał, liek, surprise buttsecks
jak każda inna imo O_Oyankes pisze:Ciekawie sformułowana prośba o nocleg, jak na osobę, której na oczy w życiu nie widziałem i nic o niej nie wiem...
-
El Dorado
Ascot, mogą przenocowac u Ciebie moi dwaj znajomi? :-) Nie wiem jak sie nazwyają ale znam ich
http://www.setlist.fm/setlist/bigelf/20 ... 7b418.html o kuwa co bym oddal za taka setliste bigelf w bydgoszczy
btw wie ktos gdzie nocuja muzycy?
btw wie ktos gdzie nocuja muzycy?
-
Deleted User 2259
DT jedzie zaraz po koncercie do Hamburga.Maczup pisze:btw wie ktos gdzie nocuja muzycy?
Będzie ktoś w Hamburgu,nie jadę jednak do berlina,ale można mnie złapać jescze we frankfurcie.
chodzi mi bardziej o noc poprzedzającą koncert, kiedy przyjadą z BerlinaInvader pisze:DT jedzie zaraz po koncercie do Hamburga.Maczup pisze:btw wie ktos gdzie nocuja muzycy?
Będzie ktoś w Hamburgu,nie jadę jednak do berlina,ale można mnie złapać jescze we frankfurcie.
Dużego wyboru nie mają
Obstawiałbym Hotel pod orłem na gdańskiej albo Słoneczny Młyn który jest 5min od hali (po drugiej stronie Brdy, widać z niego Łuczniczkę) ale to tylko moje domysły. Chyba, że śpią w jakiś spelunach...
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
-
Szkieletor
- -#Invader

zna ktoś może rozkład jazdy kapel? pytam bo zastanawiam się czy wyrobię się na pociąg
I'd rather die on my feet than keep living on my knees...
Otwarcie bram - 17.30
Unexpect - 18.30
Bigelf - 19.15
OPETH - 20.00
DREAM THEATER - 21.30
DT zagra pewnie z 90 minut.
Unexpect - 18.30
Bigelf - 19.15
OPETH - 20.00
DREAM THEATER - 21.30
-
Szkieletor
- -#Invader

Dzięki!Wrath pisze:Otwarcie bram - 17.30
Unexpect - 18.30
Bigelf - 19.15
OPETH - 20.00
DREAM THEATER - 21.30
I jeszcze jedno pytanie, jedzie może ktoś pociągiem z Poznania o 14:15?
I'd rather die on my feet than keep living on my knees...