to ja tego nawet nie sciągam...Dziku pisze:Chyba jeden z lepszych Szajba
Manowar
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Manowar
już nie mam tu najwięcej postów

oj tam teksty nie są najważniejsze 
Ja ich okradłem i jestem z tego dumnyjesper pisze:... tak na marginesie czy ktoś z was posiada ten album oryginalny na CD czy większość [oczywiście Ci którzy w ogóle płytę przesłuchali] posiada tylko nędzne MP3 skradzione z sieci :guns:buahaha:
ja miałem nędzne mp3, ale śmiem mniemać że oryginalne cd jest nie mniej nędzne. 
Zapewne dzięki oprawie graficznej.
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

Tu można byłoby wstawić dowolny inny tekst Manowar, w sumie żadna sensacjaMareq555 pisze:O wpiżde :buahaha:(...)
Ja jestem ciekaw co będą grać na koncertach, bodaj 14,03 pierwszy. Tj. ile z tych pierdów, bo to jest pewne, mają w tym specjalność już po Warriors prayerach z taśmy albo Crown and the ring (też z taśmy). Ciekawe, czy publikę zanudzą wyłącznymi badziewiami, czy tez coś zagrają.
Totalna kicha. Właśnie to przesłuchałem. Kilka momentów można wytrzymaćale reszta to chyba jakiś żart.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
... oprawa graficzna jak zwykle zabija :rocxherki pisze:Zapewne dzięki oprawie graficznej.
-
Deleted User 357
Na oficjalnej stronie Manowar jest wersja po angielsku dla leniwych,tzn. dla tych którym niekoniecznie chce się siedzieć i tłumaczyć z szablonem przez kilkanaście godzinjesper pisze:a w szczególności fakt że wszystkie teksty i opisy płyty które tym razem nie są po angielsku tylko napisane runami - świetna sprawa. :buahaha:
a ja troche znam runy
wlasnie slucham po raz pierwszy... i chyba ostatni...
wlasnie slucham po raz pierwszy... i chyba ostatni...

lolki lolkami ale już nie pierdziel że ja cos takiego napisałemzygfryd pisze:Mój skażony Manowarem mózg ((c) by Matek)
"no ale w sumie po przemyśleniu sprawy i przypomnieniu sobie czego słuchasz mogłem sie spodziewać że taki UTWÓR nie dotrze do Ciebie wybaczam, już i tak jesteś wystarczająco poszkodowany jakimś manowarem i helloweenem - obejdzie sie bez szubienicy"
Sens w sumie ten sam. Dramatyzmu nie zaszkodzi.
Zresztą to było ot tak sobie.
Sens w sumie ten sam. Dramatyzmu nie zaszkodzi.
Zresztą to było ot tak sobie.
to moje tym bardziej
poza tym jak mi już przypisujesz jakieś teksty to zadbaj o formę bo ja bym czegoś takiego nie napisał 
Glory! Glooory!
Majesty! Majeeesty!
Unity! Unityyyy!
HAIL! HAIL! HAAAAIL!
zajebisty album
w wiejskim us heavy metalu nie maja konkurenta. serio
Majesty! Majeeesty!
Unity! Unityyyy!
HAIL! HAIL! HAAAAIL!
zajebisty album
w wiejskim us heavy metalu nie maja konkurenta. serio
Jazz is not dead, it just smells funny.
zgadzam sie w 100%slayer pisze:w wiejskim us heavy metalu nie maja konkurenta. serio

Stal Moc Potega Metal Prawda Wlasnosc Swarog Kult Arja Duma Honor Krew Zelazo !
Jazz is not dead, it just smells funny.