18.09.2022 Helloween // Katowice - MCK + EUROPA 2020
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Re: 22.04.2022 Helloween // Katowice - MCK + EUROPA 2020
no cóż, Brudny Skurwiel to to nie jest
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- blackcocker
- -#Moderator

Oj nie, nie
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nieeee, bez przesady - nie jest aż tak źle. Po prostu myślę, że trudno się dziwić, że tamta trasa była niezapomniana i jedyna w swoim rodzaju. Ta taka nie będzie, co nie znaczy, że będzie zła. Nikt tak nie twierdzi.RedHot pisze: ↑śr cze 29, 2022 8:41 pm Ale dziadujecie! Ja się super bawię mimo że 1h krócej ale warto zauważyć że nie ma przerywników w postaci filmików i innych scenek rodzajowych. Ziomki cisną praktycznie non stop, iluminacje przepiękne i klimatyczne, widać że muzycy mają radość z bycia na scenie, jest jak dla mnie ta sama dobra energia co przy pierwszej trasie PU. Mam nadzieję że w Katowicach uda się zorganizować jakieś spotkanie z zespołem, byłoby super szczególnie że mamy duużą flagę. Na pewno już załatwiłam że flaga będzie na Was czekała przy barierkach jak będziecie wbijać do hali, także liczę na Was)
Choć może też po prostu u mnie działa efekt "rozłąki"
-
Deleted User 7865
Chyba po prostu efekt nowości. Ja bardzo tęskniłam, chociaż w pewnym momencie trochę już zapomniałam jak tam jest i przyznam szczerze że jestem przerażona jak bardzo jestem teraz tym teraz rozproszona :p Pod barierkami wczoraj czułam się jakbym wróciła do domubarsiarz pisze: ↑śr cze 29, 2022 9:43 pmNieeee, bez przesady - nie jest aż tak źle. Po prostu myślę, że trudno się dziwić, że tamta trasa była niezapomniana i jedyna w swoim rodzaju. Ta taka nie będzie, co nie znaczy, że będzie zła. Nikt tak nie twierdzi.RedHot pisze: ↑śr cze 29, 2022 8:41 pm Ale dziadujecie! Ja się super bawię mimo że 1h krócej ale warto zauważyć że nie ma przerywników w postaci filmików i innych scenek rodzajowych. Ziomki cisną praktycznie non stop, iluminacje przepiękne i klimatyczne, widać że muzycy mają radość z bycia na scenie, jest jak dla mnie ta sama dobra energia co przy pierwszej trasie PU. Mam nadzieję że w Katowicach uda się zorganizować jakieś spotkanie z zespołem, byłoby super szczególnie że mamy duużą flagę. Na pewno już załatwiłam że flaga będzie na Was czekała przy barierkach jak będziecie wbijać do hali, także liczę na Was)
Choć może też po prostu u mnie działa efekt "rozłąki"Po takiej pauzie można zapomnieć jak zajebiście jest u nich na barierkach. Dlatego my zamierzamy w Kato na nie trafić, bez dwóch zdań
![]()
-
Deleted User 7865
Mam wlotke na Helloween na Zwoleń, wyjazd z Krakowa o 7:20 busem (4h), powrót od razu po koncercie. Oddam za darmo tylko jak ktoś mi potowarzyszy w tym tripie 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ja nie chce jakby co, ale jest z Krakowa pare osób
-
Deleted User 7865
-
Deleted User 7865
Ogólnie mi się bardzo podobało! Future World śpiewal Kai i bardzo fajnie to wyszło, poznałam nowych kumpli z Niemiec którzy binge'ują Helloween jeszcze bardziej niż ja. Publiczność na Słowacji bardzo zajarana, zespół dzięki temu też. Myślę że warto było jechać w morderczą podróż, udało się też trochę poczilować przed koncertem i jakoś się wepchnęłam w ostatniej chwili na barierki przed kolejką. No i spotkałam tego jegomościa - poprzednie foto mam sprzed 4 lat
Next stop Mediolan, myślę też o Paryżu, żeby zoribć sobie tam małe workation.
Ostatnio zmieniony pn lip 04, 2022 7:20 pm przez Deleted User 7865, łącznie zmieniany 2 razy.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

-
Deleted User 7865
Nie będę jechać do Hamburga chyba
A to nie w przyszłym roku?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 7865
Tak to będzie w przyszłym. W tym roku będę:
Mediolan,
Paryż (?)
Regensburg,
Bamberg,
Sofia (?)
Mediolan,
Paryż (?)
Regensburg,
Bamberg,
Sofia (?)
-
Deleted User 7865
Idk pod koniec sierpnia mają mieć próby w Karlsruhe w sumie chciałabym pojechać ale nie wiem czy mogę
(
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Koniecznie daj znać jak to się ostatecznie skończy
-
Deleted User 4876
Długo ów jegomość musiał prosić o zdjęcie?
Zajebiste!
-
Deleted User 7865
Weź sobie lolka zjaraj czy coś i daj się ludziom pocieszyć i poszaleć. Irytuje cię że się dziele wyjazdami na Helloween w wątku o Helloween? To out i po sprawie.
Ogólnie to myślę że jestem tu miła dla wszystkich i nie ma powodu żeby tak się wobec mnie zachowywać. Mogłabym sobie to zachować dla siebie i nikogo nie zapraszać, nie wpisywać na listę i nie ogarniać fotek. Ale to robię bo wiem ile dla mnie to by kiedyś znaczyło.
-
Deleted User 7865
Nie denerwuj się. Nie ma sensu, przecież to tylko Dzosef. Stoi teraz na barierce w Berlinie i pewnie jakiś Niemiec go wgniata w to żelastwo i przeszkadza mu spokojnie scrollować internet, więc musi być trochę złośliwy.RedHot pisze: ↑pn lip 04, 2022 7:14 pmWeź sobie lolka zjaraj czy coś i daj się ludziom pocieszyć i poszaleć. Irytuje cię że się dziele wyjazdami na Helloween w wątku o Helloween? To out i po sprawie.
Ogólnie to myślę że jestem tu miła dla wszystkich i nie ma powodu żeby tak się wobec mnie zachowywać. Mogłabym sobie to zachować dla siebie i nikogo nie zapraszać, nie wpisywać na listę i nie ogarniać fotek. Ale to robię bo wiem ile dla mnie to by kiedyś znaczyło.![]()
Powiem szczerze, że czytam sobie i nabieram coraz większej ochoty na koncert Helloween. Trochę żałuję tych oddanych biletów, ale nie dałbym rady tego sensownie ogarnąć w Wiedniu czy teraz na Słowacji. Ale tak sobie myślę, że może gdzieś bym spróbował się wybrać (poza Katowicami).
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
+1RedHot pisze: ↑pn lip 04, 2022 7:14 pmWeź sobie lolka zjaraj czy coś i daj się ludziom pocieszyć i poszaleć. Irytuje cię że się dziele wyjazdami na Helloween w wątku o Helloween? To out i po sprawie.
Ogólnie to myślę że jestem tu miła dla wszystkich i nie ma powodu żeby tak się wobec mnie zachowywać. Mogłabym sobie to zachować dla siebie i nikogo nie zapraszać, nie wpisywać na listę i nie ogarniać fotek. Ale to robię bo wiem ile dla mnie to by kiedyś znaczyło.![]()
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo