Iron Maiden - koncerty w 2012 [ PLOTKI ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

Re: Iron Maiden - koncerty w 2012 [ PLOTKI ]
E tam, na pewno nagrywają nową płytę. Słyszałem (nie pytajcie skąd), że mają materiał na podwójne wydawnictwo... Podobno też powraca najlepszy producent i rysownik Maiden. Birch spytany o całe zajście odpowiedział, że nie może nic w tej sprawie powiedzieć, jednak jednoznacznie nie zaprzeczył. Ja już zamawiam wydanie limitowane.
no prosze jeszcze nic nie wiadomo, a juz zamiawaja limitowane wydanie czegos czego nie ma i nie wiadomo kiedy bedzie 
oczekujcie nieeoczekiwanego, to akurat daje minimalne szanse na nowa plyte, ale po zrobieniu szumu wokół projektu pana H może oznaczać cokolwiek
oczekujcie nieeoczekiwanego, to akurat daje minimalne szanse na nowa plyte, ale po zrobieniu szumu wokół projektu pana H może oznaczać cokolwiek
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

Z tym Adrianem to wiadomo, tylko fani IM mogą się zainteresować takim CD. poczekajcie a zobaczycie...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ten press release to ponoć ściema natomiast rzeczywiście wygląda na to, że DVD z Chile i Argentyny ukaże się 26 marca.
i ciekawe co dalej ? 
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

Nowa płyta, mają formę kompozytorską!
"Niespodziewane informacje " juz zacieram ręce
.
Coś mi to pachnie rzeczywiście tą Olimpiadą , ale byłoby super !!!
Coś mi to pachnie rzeczywiście tą Olimpiadą , ale byłoby super !!!
Who motivates the motivator
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

ja dopóki tego nie przeczytam tego na oficjalnej stronie to nie będę snuł żadnych spekulacji. już się przejechałem na ostatnim ,,primal" newsie. także będę czekać...
Celowo smaku narobili ludziom... Ja bardziej liczę na SONI w UK, bo mam okazję tam być!
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

To już prawie potwierdzone, że będzie nowa płytka... A nawet dwie - podwójne wydawnictwo z nowymi kawałkami. Czekam tylko na potwierdzenie dokładnej daty, ale mówi się coś o pierwszej połowie kwietnia.
Mówisz, że wiesz, nie podajesz źródła, to tak jakby ta informacja była wyssana z palca. Równie dobrze ja mogę napisać, że mam informację o występie Ironów na Soni UK (tylko nie powiem skąd)
To aluzja do mnie... Ja linki podawałem i DVD oraz 2CD live są niesamowicie prawdopodobne!
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

RALF, to nie jest konkretnie do Ciebie, bo wiele więcej osób już widziało nowe płyty, trasy koncertowe itp.
To DVD serio się kroi...
choc to plotkarski temat to jednak o trasie nie dvd :]
kosmos - mogliby zagrać na Narodowym w Warszawie 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Deleted User 804
zbyt mocny skład i zbyt kijowy plakat by to było realne
na podanym na plakacie meksykańskim ticketmasterze mają jedynie "Boletos para Sack Sabbath and Iron-On Maiden"
na podanym na plakacie meksykańskim ticketmasterze mają jedynie "Boletos para Sack Sabbath and Iron-On Maiden"