Kapitalizm!Metalophil pisze: ↑sob kwie 03, 2021 10:37 amJako rzecze Budziol: jest popyt, jest podażlongestday pisze: ↑czw kwie 01, 2021 4:53 pm No i ten nieszczęsny merch. Puzzle jeszcze przeżyję, ale jak widzę te plastikowe figurki Eddie'ego to mam stan przedzawałowy...![]()
![]()
Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
-
Deleted User 4783
Tak odbiegając od rozmowy, ostatnio rzadko tu wpadam, a mogę się pochwalić wygraną w konkursie Rock Radia z wiedzy o Iron Maiden 
The_Alchemist pisze: ↑wt kwie 06, 2021 11:58 pm Tak odbiegając od rozmowy, ostatnio rzadko tu wpadam, a mogę się pochwalić wygraną w konkursie Rock Radia z wiedzy o Iron Maiden![]()
Gratki.Wspominałeś na FB a co wygrałeś i jakie miałeś pytania.
Ps The Alchemist - wyśmienita godzina na napisanie posta
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
41lat temu ukazał się debiutancki album IM

Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
https://blabbermouth.net/news/iron-maid ... ard-to-it/
Już miesięczny artykuł, ale nie było go tutaj. Dosyć ciekawe informacje odnośnie tegoż "boskiego" projektu z zamierzchłych czasów. Rzeczywiście słuchając Hear n'Aid wcale nie dziwiłem się czemu gitarnicy z IM nie dali swojego solo, bo przecież najbardziej wyróżniali się spośród pozostałych swoim sławnym twin guitar melodic attack. Teraz mamy tego potwierdzenie
. Co prawda myślałem, że role były jakoś z góry zaplanowane, ale reakcja Dio mówi coś innego - I was dreading for you coming in and playing, like, a hundred notes per second over everyone else. I'm glad you did something musical. 
Zawsze też się zastanawiałem czemu Bruce nie wziął udziału, ale być może ma to związek z tym, że nagrywanie miało miejsce w środku World Slavery Tour, na którą Dickinson musiał oszczędzać swój głos...
Już miesięczny artykuł, ale nie było go tutaj. Dosyć ciekawe informacje odnośnie tegoż "boskiego" projektu z zamierzchłych czasów. Rzeczywiście słuchając Hear n'Aid wcale nie dziwiłem się czemu gitarnicy z IM nie dali swojego solo, bo przecież najbardziej wyróżniali się spośród pozostałych swoim sławnym twin guitar melodic attack. Teraz mamy tego potwierdzenie
Zawsze też się zastanawiałem czemu Bruce nie wziął udziału, ale być może ma to związek z tym, że nagrywanie miało miejsce w środku World Slavery Tour, na którą Dickinson musiał oszczędzać swój głos...
-
Deleted User 2259
Harrisa to widzę wszystko interesuje, oprócz wydania nowego albumu.Invader pisze: Nowe koszulki Maiden <west ham>
https://www.loudersound.com/news/iron-m ... jBdTbSWw0E
-
longestday
- -#Wrathchild

Dokładnie. Harris ma uczulenie na nowy materiał, Dickinson obiecał nowy album solowy - też alergia. I jeszcze ma alergię na maszynkę do golenia/strzyżenia, bo wygląda jak menel. 
Ogoli się, tylko muszą wypuścić oficjalną maszynkę do golenia z podobizną Edka. To wszystko część kampanii promocyjnej nowego produktu.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

No faktycznie dziwne, że chłop wykorzystuje szansę kolaboracji z klubem, któremu kibicuje większość życiageri92 pisze: ↑pt kwie 16, 2021 5:19 pmHarrisa to widzę wszystko interesuje, oprócz wydania nowego albumu.Invader pisze: Nowe koszulki Maiden <west ham>
https://www.loudersound.com/news/iron-m ... jBdTbSWw0E
Dickinson ma brzydką brodę, a Harris realizuje pasję piłkarską. Problemy fanów Maiden.
Coś komentować trzeba, a jak nie ma albumu i koncertów to komentuje się stan owłosienia XDDzosef pisze: ↑czw kwie 22, 2021 1:08 pmNo faktycznie dziwne, że chłop wykorzystuje szansę kolaboracji z klubem, któremu kibicuje większość życiageri92 pisze: ↑pt kwie 16, 2021 5:19 pmHarrisa to widzę wszystko interesuje, oprócz wydania nowego albumu.Invader pisze: Nowe koszulki Maiden <west ham>
https://www.loudersound.com/news/iron-m ... jBdTbSWw0E![]()
Dickinson ma brzydką brodę, a Harris realizuje pasję piłkarską. Problemy fanów Maiden.![]()
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
No właśnie też mnie trochę dziwi, że wygląd Dickinsona czy koszulki od Harrisa są jakimś interesującym tematem. Też wolałbym, żeby się coś więcej u nich działo (najlepiej nowa studyjna płyta), ale stan zarostu Dickinsona naprawdę nie jest specjalnie ciekawym tematem.
- Metalophil
- -#Moonchild

Biorąc pod uwagę zeszłoroczną frekwencję w Warszawie, to i u nas już teraz by się to mogło odbyć, i to z zachowaniem wszelkich reżimów sanitarnych 
Może powie coś o nowej płycie solowej 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
To byłoby nieco odważne posunięcie, nie sądzisz?
Raczej powie, że kiedyś pojawiła się u niego taka drobna myśl.
Po chwilowym namyśle uważam, że to równie brawurowa zapowiedź. Hmm... może coś w stylu: "pomyślalem, że mógłbym pomyśleć o nowej płycie"?
www.MetalSide.pl
A ja podejrzewam, ze nie doczekamy się nowej płyty od Bruce'a (i chętnie odszczekam te słowa). Bruce jest już chyba głową w innych tematach: biznes, nowa kobieta itp.
Trasa i nowa płyta z Maiden to gwarancja dobrego dochodu, do tego ma w stosunku do Maiden pewne zobowiązania.
Solowa płyta to byłby tylko i wyłącznie przejaw potrzeby artystycznej wypowiedzi, a o to obecnie go nie posądzam. Chociaż chciałbym się mylić.
Trasa i nowa płyta z Maiden to gwarancja dobrego dochodu, do tego ma w stosunku do Maiden pewne zobowiązania.
Solowa płyta to byłby tylko i wyłącznie przejaw potrzeby artystycznej wypowiedzi, a o to obecnie go nie posądzam. Chociaż chciałbym się mylić.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Ja natomiast trzymam się nieco mniej radykalnego przypuszczenia, które już wyraziłem w temacie o Bronisławie solo w grudniu ubiegłego roku, mianowicie że wydanie swojej płyty odkłada na emeryturę post-IM. I też chciałbym się mylić.