Koniecznie daj mi znać jak coś zdecydujesz! To i ja pojadę chętnie nawet poza moim planem. I nie kupuj biletu, lepiej wydać na jakiś sensowny dojazdpz pisze: ↑pn lip 04, 2022 7:21 pmNie denerwuj się. Nie ma sensu, przecież to tylko Dzosef. Stoi teraz na barierce w Berlinie i pewnie jakiś Niemiec go wgniata w to żelastwo i przeszkadza mu spokojnie scrollować internet, więc musi być trochę złośliwy.RedHot pisze: ↑pn lip 04, 2022 7:14 pmWeź sobie lolka zjaraj czy coś i daj się ludziom pocieszyć i poszaleć. Irytuje cię że się dziele wyjazdami na Helloween w wątku o Helloween? To out i po sprawie.
Ogólnie to myślę że jestem tu miła dla wszystkich i nie ma powodu żeby tak się wobec mnie zachowywać. Mogłabym sobie to zachować dla siebie i nikogo nie zapraszać, nie wpisywać na listę i nie ogarniać fotek. Ale to robię bo wiem ile dla mnie to by kiedyś znaczyło.![]()
Powiem szczerze, że czytam sobie i nabieram coraz większej ochoty na koncert Helloween. Trochę żałuję tych oddanych biletów, ale nie dałbym rady tego sensownie ogarnąć w Wiedniu czy teraz na Słowacji. Ale tak sobie myślę, że może gdzieś bym spróbował się wybrać (poza Katowicami).
18.09.2022 Helloween // Katowice - MCK + EUROPA 2020
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 7865
Re: Re: 22.04.2022 Helloween // Katowice - MCK + EUROPA 2020
Na razie popatrzę gdzie grają, żeby udało mi się ogarnąć. Mam teraz sporo na głowie, więc ciężko z czasem na planowanie i koncertowanie, ale na pewno w razie czego będę się odzywał.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 7865
Trzymam kciuki 
-
Deleted User 4876
No ja w Wiedniu zdjęcie z Weikim i Sashą ogarnąłem ( o ile jeszcze na trasie Pumpkin Sasha był mi zupełnie obojętny, nawet się jego kostką mało co jarałem, to po latach doszedłem do wniosku, że koleś jest już tyle lat w zespole, Weiki go ceni to dam kolesiowi szanse, i już go polubiłem hehe
) - co do Weikiego to sam do mnie pomachał jak sie wytoczył z autokaru, w sumie ja i jeszcze jeden Słowak kręciliśmy się goło autokaru. Ktoś mi kiedyś naopowiadał, że Michael to taki niespecjalnie jest, więc się spodziewałem średniawy, a kolo 20 minut z nami na murku posiedział, kawkę wypił, 3 fajki spalił - heh. Jakieś 1,5 godziny później zjawił się Kai ( nie podróżowali razem), ale rzucił tylko, że spieszy się na soundczek i zonk :/ A sam koncert - mimo że krótszy, to właśnie przez ten brak filmików nabiera większej dynamiki, a ponad 2 godziny headbangingu i tak potrafi wyczerpać. Set cały czas jest zajebisty - z nowej płyty wybrali nie za dużo, tak w sam raz. Jest dobrze! Oby czas do Katowic zleciał szybko.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ja w tym psychiatryku najebałem prawie 10 koła postow a ty mi piszesz out xD
Smieszy mnie, że dla atencji wracasz po 2 latach na forum, na którym nawet ani razu nie napisalas co aktualnie pijesz, albo co jesz na obiad.
Ja mam za dużo wyjazdów koncertowych, więc tylko Katowice w tym roku.
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
-
Deleted User 7865
Ja piszę tylko w tym wątku, reszta mnie nie interere
-
Deleted User 7865
Może w Kato się uda, chcialam wywiesić flagę jak będą na soundchecku to może wtedy podbijesz!thorgal_30 pisze: ↑pn lip 04, 2022 7:36 pm No ja w Wiedniu zdjęcie z Weikim i Sashą ogarnąłem ( o ile jeszcze na trasie Pumpkin Sasha był mi zupełnie obojętny, nawet się jego kostką mało co jarałem, to po latach doszedłem do wniosku, że koleś jest już tyle lat w zespole, Weiki go ceni to dam kolesiowi szanse, i już go polubiłem hehe) - co do Weikiego to sam do mnie pomachał jak sie wytoczył z autokaru, w sumie ja i jeszcze jeden Słowak kręciliśmy się goło autokaru. Ktoś mi kiedyś naopowiadał, że Michael to taki niespecjalnie jest, więc się spodziewałem średniawy, a kolo 20 minut z nami na murku posiedział, kawkę wypił, 3 fajki spalił - heh. Jakieś 1,5 godziny później zjawił się Kai ( nie podróżowali razem), ale rzucił tylko, że spieszy się na soundczek i zonk :/ A sam koncert - mimo że krótszy, to właśnie przez ten brak filmików nabiera większej dynamiki, a ponad 2 godziny headbangingu i tak potrafi wyczerpać. Set cały czas jest zajebisty - z nowej płyty wybrali nie za dużo, tak w sam raz. Jest dobrze! Oby czas do Katowic zleciał szybko.
Bon Dzosef pisze: ↑pn lip 04, 2022 7:37 pm ani razu nie napisalas co aktualnie pijesz, albo co jesz na obiad.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
-
Deleted User 7865
Właśnie wracam na chatę i będę jadła ryż z kurczakiem. Czy już mogę tu pisać proszę? XD
-
Deleted User 4876
Kato ma ujowe wejścia/wjazdy do hali - więc w pojedynkę będzie trudno. Co nie oznacza, że człowiek nie będzie próbował heh
-
Deleted User 7865
Tzn nie miałam na myśli polowania na nich, ja się na to nie piszethorgal_30 pisze: ↑pn lip 04, 2022 7:57 pmKato ma ujowe wejścia/wjazdy do hali - więc w pojedynkę będzie trudno. Co nie oznacza, że człowiek nie będzie próbował hehNo tylko to zawsze jest dylemat, czy pilnować kolejki aby mieć barierkę, czy się czaić gdzieś z boku na członków zespołu... w Austrii w sumie do 17:45 na band czekałem z tyłu, a kolejka max. 50 osób się uformowała, a i tak najlepsze miejsce na sali
W Kato to się nie powtórzy :/ ale co tam.. Muzyczna uczta i tak będzie
![]()
Będziemy wiedzieli gdzie są i pójdziemy do środka z nimi żeby wywiesić flagę na barierce wcześniej gdy oni będą się ustawiać bo ma 3m i lipa nosić ją przez cały dzień, przynajmniej taki jest wstępny plan ale najlepiej jeśli wyślecie mi Wasze numery telefonów ja wam dam znać i wtedy się dogadamy na jakieś party przed i będzie super
https://sanktuariumfc.org/forum/viewtop ... start=1600
https://sanktuariumfc.org/forum/viewtop ... start=1040
Ale UWAGA! Wchodzisz na własną odpowiedzialność. Potem możesz potrzebować pomocy psychiatrycznej jak inni forumowicze.
-
Deleted User 7865
Spoko ja już i tak potrzebuję od tych wszystkich koncertów i tras 
-
Deleted User 357
Znacie Dżozefa wszyscy a i tak dajecie się na jego trolling złapać
Z Katowicami u mnie jest ten problem że w ten sam dzień wracam z Dublina i nie wiem jak mi się to czasowo poukłada wszystko, dlatego pewnie ten koncert całkowicie na ostatnią chwilę będę ogarniał. No ale jednak w Kato to trochę głupio by było nie iść
Z Katowicami u mnie jest ten problem że w ten sam dzień wracam z Dublina i nie wiem jak mi się to czasowo poukłada wszystko, dlatego pewnie ten koncert całkowicie na ostatnią chwilę będę ogarniał. No ale jednak w Kato to trochę głupio by było nie iść
-
Deleted User 7865
No właśnie, trzymam kciuki żeby się udało!Żelazny pisze: ↑pn lip 04, 2022 8:10 pm Znacie Dżozefa wszyscy a i tak dajecie się na jego trolling złapać
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

Ja chyba zrobię Paryż albo Berlin, Kato u mnie odpadają, bo dzień wcześniej będę na weselu kumpla i może być ciężko 
Ciekawie wyglądają te "bliskie" Niemcy na początku września. Chyba, że Niemcom odpierdzieli i porobią jakieś lockdałny itp.