WICKER MAN pisze:Można liczyć jeszcze na ewentualny koncert latem - może wtedy więcej osób sięgnie po płytkę
Tego lata ???
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
WICKER MAN pisze:Można liczyć jeszcze na ewentualny koncert latem - może wtedy więcej osób sięgnie po płytkę

Ja w tym podsumowaniu nic dziwnego nie widzę, to nie odnosi się zupełnie do listy OLIS. Najwyższe miejsce to miejsce 5 bo na tej liście AMOLAD jest na 5 miejscu. Tak samo jest napisane, że to pierwszy raz na liście.BartSmith pisze:Czy mi się zdaje, czy tam jest napisane, że AMOLAD najwyższe miejsce jakie zajął to miejsce 5 O_oCiekawe te podsumowanie...

Zygmunt pisze:Sprzedaż AMOLAD w Skandynawii.
Szwecja #14
Norwegia #16
Finlandia #17
Czyli co, sumują wszystkie miejsca na których był i dają średnie miejsce? Jakoś to mi nie wygląda na to. Pokręcone to jakieś, no ale to Polska w końcu.Beltrametix pisze:To lista zbiorcza za miesiąc, a nie za tydzień.

OLIS się nie liczy. Sumują liczbę sprzedanych płyt od 1 do 30 i na podstawie tych sum układają rankingBartSmith pisze:Czyli co, sumują wszystkie miejsca na których był i dają średnie miejsce? Jakoś to mi nie wygląda na to. Pokręcone to jakieś, no ale to Polska w końcu.Beltrametix pisze:To lista zbiorcza za miesiąc, a nie za tydzień.

Z Finlandii chyba też szybko zdobyli.cellman pisze:Na wikipedii pisze, że złoto w UK i Włoszech.
No złoto jest w Kanadzie, Grecji i Szwecji na bank a o UK i Italii nic nie wiedziałem. A w Finlandii platyna!Filik10 pisze:Z Finlandii chyba też szybko zdobyli.cellman pisze:Na wikipedii pisze, że złoto w UK i Włoszech.