Steve Harris - British Lion

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Recit The Thornographer
-#Assassin
-#Assassin

Re: Steve Harris - British Lion

Post autor: Recit The Thornographer »

Coś czuję, że sporo użytkowników tego forum w swoich nastoletnich latach siedziałoby na tej plaży w glanach :mrgreen:

Steve wydaje się spoko kolesiem, tak ogólnie. A tutaj, żadnego "przebrania", że tak powiem, pewnie tak tam chodzi ubrany. Gdyby nie było wątku nie zwróciłbym uwagi na obuwie.
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Recit The Thornographer pisze: pt kwie 24, 2026 11:11 am Coś czuję, że sporo użytkowników tego forum w swoich nastoletnich latach siedziałoby na tej plaży w glanach :mrgreen:

Steve wydaje się spoko kolesiem, tak ogólnie. A tutaj, żadnego "przebrania", że tak powiem, pewnie tak tam chodzi ubrany. Gdyby nie było wątku nie zwróciłbym uwagi na obuwie.
No przecież to śmieszki na maksa. Sam latem popylam klapkach jak jest możliwość :lol: Glany? Na co to komu ;)
www.MetalSide.pl
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

Glany ostatni raz miałem w gimbazie. Zawsze się czułem jak debil w nich, bo nosiłem tylko dlatego, bo reszta "czarnych" tak robiła :)
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

nugz pisze: pt kwie 24, 2026 12:03 pm Glany ostatni raz miałem w gimbazie. Zawsze się czułem jak debil w nich, bo nosiłem tylko dlatego, bo reszta "czarnych" tak robiła :)
A ja nigdy nie miałem 😆
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
Geri666
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Geri666 »

Ja też nigdy nie miałem, zawsze adidasy :P
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Też nigdy nie miałem, nie wyobrażam sobie ubierania takich butów 😁 A skarpety Steve'a to temat memów od dawna.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Siwy
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Siwy »

Moje pierwsze glany bez metalowych czubów były najwygodniejszymi i niezniszczalnymi butami, jakie chyba miałem w życiu. Miałem to szczęście, że stopa szybko mi urosła i potem w zasadzie przestała rosnąć, dlatego lekko za duże miałem je od 13 roku życia do chyba klasy maturalnej. I tak, mając lat 13-15 siedziałbym na tej plaży w tamtych glanach :lol:
Później kupiłem bardziej prawilne i bardziej firmowe glany z metalem w czubach i o kurwa, jakie one były niewygodne i jak szybko przestałem w nich chodzić...
Awatar użytkownika
Caracalized
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Caracalized »

Też nigdy takich butów nie miałem, chociaż na zimową i deszczową porę mogłyby być świetne akurat :D
Awatar użytkownika
beaviso
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: beaviso »

Do dupy w zimie. Sztywna podeszwa i chłód. Konieczna wkładka. Z wkładką mniej miejsca na stopę i uwierał skraj blachy... Tak zapamiętałem NPS-y.

No ale, do diabła, to wątek o BRITISH LION.

M.
ODPOWIEDZ