Steve wydaje się spoko kolesiem, tak ogólnie. A tutaj, żadnego "przebrania", że tak powiem, pewnie tak tam chodzi ubrany. Gdyby nie było wątku nie zwróciłbym uwagi na obuwie.
Steve Harris - British Lion
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Recit The Thornographer
- -#Assassin

Re: Steve Harris - British Lion
Coś czuję, że sporo użytkowników tego forum w swoich nastoletnich latach siedziałoby na tej plaży w glanach
Steve wydaje się spoko kolesiem, tak ogólnie. A tutaj, żadnego "przebrania", że tak powiem, pewnie tak tam chodzi ubrany. Gdyby nie było wątku nie zwróciłbym uwagi na obuwie.
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
No przecież to śmieszki na maksa. Sam latem popylam klapkach jak jest możliwośćRecit The Thornographer pisze: ↑pt kwie 24, 2026 11:11 am Coś czuję, że sporo użytkowników tego forum w swoich nastoletnich latach siedziałoby na tej plaży w glanach![]()
www.MetalSide.pl
Glany ostatni raz miałem w gimbazie. Zawsze się czułem jak debil w nich, bo nosiłem tylko dlatego, bo reszta "czarnych" tak robiła 
Ja też nigdy nie miałem, zawsze adidasy 
Też nigdy nie miałem, nie wyobrażam sobie ubierania takich butów
A skarpety Steve'a to temat memów od dawna.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Moje pierwsze glany bez metalowych czubów były najwygodniejszymi i niezniszczalnymi butami, jakie chyba miałem w życiu. Miałem to szczęście, że stopa szybko mi urosła i potem w zasadzie przestała rosnąć, dlatego lekko za duże miałem je od 13 roku życia do chyba klasy maturalnej. I tak, mając lat 13-15 siedziałbym na tej plaży w tamtych glanach 
Później kupiłem bardziej prawilne i bardziej firmowe glany z metalem w czubach i o kurwa, jakie one były niewygodne i jak szybko przestałem w nich chodzić...
Później kupiłem bardziej prawilne i bardziej firmowe glany z metalem w czubach i o kurwa, jakie one były niewygodne i jak szybko przestałem w nich chodzić...
- Caracalized
- -#Moonchild

Też nigdy takich butów nie miałem, chociaż na zimową i deszczową porę mogłyby być świetne akurat 
Do dupy w zimie. Sztywna podeszwa i chłód. Konieczna wkładka. Z wkładką mniej miejsca na stopę i uwierał skraj blachy... Tak zapamiętałem NPS-y.
No ale, do diabła, to wątek o BRITISH LION.
M.
No ale, do diabła, to wątek o BRITISH LION.
M.