The Final Frontier World Tour - Setlista [SPOILER]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour - Setlista [SPOILER]
Jak zwykle stękanie jakie utwory ktoś chce, a jakich nie chce. I po co to? Jest koncert i jest setlista... albo to komuś pasuje i jedzie, albo czeka na kolejną trasę i inną setlistę. Widziałem Maiden na 7 czy 8 trasach koncertowych i jakoś nigdy nie sapałem czy zagrają "Troopera", czy go nie zagrają...
www.MetalSide.pl
zgadza sie,sam tez bylem juz chyba na 8 czy 9 gigach Maiden i jakos nie przywiazywalem szczegolnej uwagi co do setu,chociaz przyznac musze ze klasyki Run to the hills czy wyzej wymieniany The Trooper troche sie przejadly i fajnie byloby zeby ekipa odswiezyla swoj ,co by tu nie gadac spory dorobek z przeszlosciJak zwykle stękanie jakie utwory ktoś chce, a jakich nie chce. I po co to? Jest koncert i jest setlista... albo to komuś pasuje i jedzie, albo czeka na kolejną trasę i inną setlistę. Widziałem Maiden na 7 czy 8 trasach koncertowych i jakoś nigdy nie sapałem czy zagrają "Troopera", czy go nie zagrają...
Ostatnio zmieniony pt lis 19, 2010 7:06 pm przez qracoss, łącznie zmieniany 1 raz.
gumbyy pisze:Jak zwykle stękanie jakie utwory ktoś chce, a jakich nie chce.
qracoss pisze:zgadza sie
Brawoqracoss pisze:chociaz przyznac musze ze klasyki Run to the hills czy wyzej wymieniany The Trooper troche sie przejadly i fajnie byloby zeby ekipa odswiezyla swoj ,co by tu nie gadac spory dorobek z przeszlosci
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Może nie do końca wiarygodna informacja, ale można traktować ją w kategorii plotki... Oficjalny press release z Portoryko podaje co następuje:
"Come and enjoy hit songs such as: "Wasted Years", "Hallowed be thy name", "The Number of the Beast", "Running Free", "The Wicker Men", and "El Dorado" among others."
http://www.ticketpop.com/moreinfo.aspx? ... Gy5lWwQ%3d
Cóż, nie powiem... Ucieszyłoby mnie pozostawienie w secie Wicker Mana i powrót Wasted Years.
"Come and enjoy hit songs such as: "Wasted Years", "Hallowed be thy name", "The Number of the Beast", "Running Free", "The Wicker Men", and "El Dorado" among others."
http://www.ticketpop.com/moreinfo.aspx? ... Gy5lWwQ%3d
Cóż, nie powiem... Ucieszyłoby mnie pozostawienie w secie Wicker Mana i powrót Wasted Years.
szkoda że to gdybanie, ale niech Wasted Years pozostanie! utwór nie byle jaki!
"Wasted..." i Wiklinowy jak najbardziej na plus.WICKER MAN pisze:"Come and enjoy hit songs such as: "Wasted Years", "Hallowed be thy name", "The Number of the Beast", "Running Free", "The Wicker Men", and "El Dorado" among others."
www.MetalSide.pl
Tym bardziej, że obiecywali stare rzeczy i te najnowsze. 
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Ja pierdolę!!!!
WASTED YEARS
oby się sprawdziło,to przeboleję nawet Coming Home
WASTED YEARS
oby się sprawdziło,to przeboleję nawet Coming Home
też często grane przez zespół ale taki numer zawsze cieszyZłapanyWCzasie pisze:WASTED YEARS
Wicker man! Oby portorykanczyk sie nie mylil;p
Bo Bruce lubi nową czapkę. 
Running Free po co?
Bo to hit 
Wasted
Wicker
Hallowed
Reszta też moze być, ale już z mniejszym entuzjazmem
Wicker
Hallowed
Reszta też moze być, ale już z mniejszym entuzjazmem
To tylko plotka z serwisu z Portoryko a wy sie podniecacie... 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Mając do wyboru Running Free, albo Sanctuary w ciemno biorę to pierwsze.Puszek123 pisze: ale poco Running Free ??
Ale sam jakoś nie wierzę w tą plotkę. Walneli pewnie kilka utworów które znaleźli w secie z ostatnich dwóch tras i tyle.
Ostatnio zmieniony czw lis 25, 2010 7:07 pm przez Piwowarus, łącznie zmieniany 1 raz.
wcisnąłeś w moje usta nie moje słowaPiwowarus pisze:Budziol napisał/a:
ale poco Running Free ??
jeśli już też wolę RF niż SANCTUARY
Łups, już poprawione.
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Ciekawe czy Rod da jakieś wskazówki co do setu tak jak przed Somewhere Back in Time ..wy czekanie na ogłoszenie polskiej daty ,ja bardziej czekam na 11 luty
Też tak uważam. Pożyjemy zobaczymy. Liczę, że nas nie zamęczą 6 kawałkami z nowej płyty.Piwowarus pisze:Ale sam jakoś nie wierzę w tą plotkę. Walneli pewnie kilka utworów które znaleźli w secie z ostatnich dwóch tras i tyle.