Oj w Lublanie mało na naszą stronę leciało, za to Dave mega kontakt z publika
Ja stojąc w drugim rzędzie sporo razy złapałem z nim kontakt, ciągle się na nas gapił i śpiewał (!!!!) z nami
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Oj w Lublanie mało na naszą stronę leciało, za to Dave mega kontakt z publika

Tylko, że nie ma gcÓsmyUtwórNaBNW pisze: ↑pt cze 02, 2023 10:22 am Mam bilet na GC na płytę na 13-ego. Live Nation to bandyci, ale zacznę się tym wkurzać dzień po koncercie.

Właśnie moja żona powiedziała że też w końcu chce że mną pojechać na koncert IM
Myślę, ze w dzien gigu nawet kupisz w kasieTajpej87 pisze: ↑pt cze 02, 2023 6:21 pmWłaśnie moja żona powiedziała że też w końcu chce że mną pojechać na koncert IMbo przed każdym koncertem ciągle o tym gadam i chce w końcu zobaczyć.
Wchodzę na ticket biletów brak na płytę. Myślicie że są już wyprzedane czy jeszcze rzuca?
Jeśli ktoś ma bilet na 14 na płytę i nie może jechać to też proszę o kontakt.
Pozdrowionka![]()
Jak żona pierwszy raz to weź ją na trybunyTajpej87 pisze: ↑pt cze 02, 2023 6:21 pmWłaśnie moja żona powiedziała że też w końcu chce że mną pojechać na koncert IMbo przed każdym koncertem ciągle o tym gadam i chce w końcu zobaczyć.
Wchodzę na ticket biletów brak na płytę. Myślicie że są już wyprzedane czy jeszcze rzuca?
Jeśli ktoś ma bilet na 14 na płytę i nie może jechać to też proszę o kontakt.
Pozdrowionka![]()
Jak macie fb to pytajcie na grupie stranger in a strangers land
Rok temu kupiłem na płytę w Warszawie dokładnie na tydzień przed koncertem, także mam nadzieję, że we wtorek dziady rzucą bilety.
Niestety, już wcześniej został zarezerwowany