Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 357
Re: Slayer
Ja jak dostanę wypłatę to może sobie zakupię,ale z drugiej strony nie chciałbym kupować w ciemno
A co już słuchałeś?likipiki pisze:powiem tyle - warto kupić
po singlu bylo wiadomo. Ale tak szczerze, do poziomu artystycznego klasykow z ich dyskografii to jest dalekolikipiki pisze:powiem tyle - warto kupić
Jazz is not dead, it just smells funny.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Teraz raczej to SOAD bylby gwiazda biorac pod uwage sprzedaz plyt...Reach out pisze:Niech przyjadą z SOAD i wsadzą go w środek jako drugi support zaraz po hmm np. BehemothCo do "Cult" to może i muzyczka fajna ale tekst cienki (baaaardzo)...
A plyty jeszcze nie sluchalem - jedynie 3 kawalkow.
Bo fani slayera to ślepo zapatrzone w łomot buceM@ti pisze:Żeby ich drugi raz wyśmiali?Reach out pisze:Niech przyjadą z SOAD i wsadzą go w środek jako drugi support
a ja myślę że więcej osób by przyjechało dla samego systema :laugh
Słodka zemstaMatek pisze:a ja myślę że więcej osób by przyjechało dla samego systema
...choć co to za fani, teraz SOAD jest trendy, MTV ich lansuje i każdy skejcior nawet tego słucha. nie mówię, że to źle, b jak dla mnie lepiej, że SOAD słuchaja a nie 50centa
...a lonely day uważany za balladę wszechczasów
:closedsyzygy pisze:Bo fani slayera to ślepo zapatrzone w łomot buce
I włomotali by fanom Slayera odgrywając się za 1998 rok? :laughMatek pisze:a ja myślę że więcej osób by przyjechało dla samego systema
Kurde, zassam chyba ten album. Kupić na razie nie kupię, bo kasy brak
A ponoć bardzo dobry jest, choć do najlepszych podobno brakuje...
- Elevatorman
- -#Clansman

ja mimo że b.lubie system.... ale pierwsze 3 płyty... to jechałbym raczej na Slayera....a pozatym jakiś dziwny jest system na żywo...syzygy pisze:Matek napisał:
a ja myślę że więcej osób by przyjechało dla samego systema
ja tak samo ... może później kupię..bo kase na jarocin musze zostawić...Kurde, zassam chyba ten album. Kupić na razie nie kupię, bo kasy brak
http://www.youtube.com/watch?v=i2NIZ2S3 ... sh%20storm
Cult ze studia, nagrywany bez wokalu. Fajnie brzmi.
Cult ze studia, nagrywany bez wokalu. Fajnie brzmi.
Bardzo możliwe. Bo większość ludzi, z mojej malenikiej miejscowości, co słucha metalu to jest wyłącznie systemem zamroczona. Szczerze mówiąc nie słucham ich, kiedyś próbowałem ale jakoś ich nie trawieMatek pisze:a ja myślę że więcej osób by przyjechało dla samego systema
fani sleja nawet w liczbie o pol mniejszej nadal byli by w garsciach lepsi. promis.M@ti pisze:I włomotali by fanom Slayera odgrywając się za 1998 rok?
nie jestem wielkim fanem , ale to moglo by byc ciekawe...bo maja pałera goscie.Elevatorman pisze:a pozatym jakiś dziwny jest system na żywo...
Ale EOT z tym systemem ;>
Jazz is not dead, it just smells funny.
tru. jestem w stanie zaryzykowac stwierdzenie, ze chwilami nawet brzmi to jak mix RIB i SOH...likipiki pisze:powiem tyle - warto kupić
dobra plyta. kupie se :]
I o to mi właśnie chodziło.slayer pisze:fani sleja nawet w liczbie o pol mniejszej nadal byli by w garsciach lepsi. promis. Cool :>
- Elevatorman
- -#Clansman

miałem to pisać;)slayer pisze:M@ti napisał:
I włomotali by fanom Slayera odgrywając się za 1998 rok?
fani sleja nawet w liczbie o pol mniejszej nadal byli by w garsciach lepsi. promis. Cool :>
ostatnio mam dylemat czy kupić tę płyte zaraz w dzień premiery...
Od kiedy poszła mi cała kasa, też tak się zastanawiałem, ale chyba się jednak zapożyczę i kupię w dzień premiery.Elevatorman pisze:ostatnio mam dylemat czy kupić tę płyte zaraz w dzień premiery...
Patrząc na cenę pewnie w sklepach będzie podobna.
tak sobie czytam staaaaaaaaaare posty i aż nie mogę uwierzyć panie kolego, że pan kiedykolwiek coś takiego napisał...slayer kiedyś pisze:chocby taka jedna plyta Reign in Blood, ktora chcac nie chcac bije wszystko Motorheadu.
proszę mi się natychmiast wytłumaczyć, bo jak nie to się już na poważnie przejdę do Ciebie
reaktywacja
oo, na pewno nie :closedslayer pisze:chocby taka jedna plyta Reign in Blood, ktora chcac nie chcac bije wszystko Motorheadu.