Z kilku źródeł czytałem, że występ Tymoteusza odwołany. Pewnie się dowiedzieli co to jest Crystal Abyss i Zyklon.
Osobiście uważam że to błąd,może by ich nawrócili
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Z kilku źródeł czytałem, że występ Tymoteusza odwołany. Pewnie się dowiedzieli co to jest Crystal Abyss i Zyklon.
ale kto kogo ?Żelazny pisze:Osobiście uważam że to błąd,może by ich nawrócili
dobra, jak ktoś będzie rozsyłał linki to też poproszęArtur pisze:JORN LANDE
bede miał od "cioci"Wrath pisze:dobra, jak ktoś będzie rozsyłał linki to też poproszę Dorky
a Ty czego się burzysz? przecież Ty nie masz włosówkobi pisze:Kea pisze:M-A tego goscia nie zna, czyli on nie istnieje
co prawda to fakt.Matek pisze:a blondasy to paskudna rasa,
:closed
Dlaczego tak twierdzisz ?JMM pisze:Szkoda. Poziom festiwalu teraz gwałtownie się obniżył...
Metodą skomplikowanej dedukcji i wielu lat liczenia mogę wywnioskować, że wg JMM Tymek był jedną z najlepszych, o ile nie najlepszą kapelą w ogłoszonym składzie.Artur pisze:Dlaczego tak twierdzisz ?JMM pisze:Szkoda. Poziom festiwalu teraz gwałtownie się obniżył...
koledzy z forum metalmindu bedą nie pocieszeniArtur pisze:Tak, to już pewne - Tymoteusza na Metalmanii nie będzie.
Może nie jest zainteresowany muzyką dla brudasów ;]Artur pisze:Coś Ty....
Ale to by znaczyło, że JMM zna generalnie wszystkie, albo większość pozostałych, a nie sądzę by tak było.
O to mi chodziło.

Ale w sensie, że też słuchasz tak ??JMM pisze:I drogi Arturze, zna większość pozostałych, mimo, ze nie wygląda na takiego.
No ale jednak na MM zawsze jakaś różnorodność była IMOJMM pisze:Mimo wszystko uważam, że festiwal który może ściągnąc ludzi którzy zwykle trzymali by się z dala, a jednoczesnie nie tracac swojej jednorodności jest dużo lepszym, niż taki na którym by tego nie było.
No coJMM pisze:Miło mi jest z wami, wystarczy, że napisze jednego posta, a wy wszystko wyjaśnicie między sobą![]()