Wolfsbane - Down Fall the Good Guys
Wolfsbane - Lifestyles of the Broke and Obscure

Paul Di'Anno - The Living Dead
Paul Di'Anno - World's First Ironman

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

+ DVD

To jakaś ogólna przecena na kilka rzeczy w empiku czy tak wyrywkowo udało Ci się trafić?
w empiku w zlotych przecenili , bo im nie schodzilo - jeszcze pare sztuk lezypanzerschreck pisze:To jakaś ogólna przecena na kilka rzeczy w empiku czy tak wyrywkowo udało Ci się trafić?

We Wrocku bieda straszna z empikami. Te ich promocje- na regale "przecenione" Vulgar Display za 33 złote, no okazja festsz pisze:w empiku w zlotych przecenili , bo im nie schodzilo - jeszcze pare sztuk lezypanzerschreck pisze:To jakaś ogólna przecena na kilka rzeczy w empiku czy tak wyrywkowo udało Ci się trafić?

ile za "songs.."? A Home na analogu czy zwykłe cd?Tomek(JMM) pisze:Winylowe, nowiutkie "Songs of Faith and Devotion" DM. I do tego jeszcze reedycja singla "Home"- mówcie sobie o nich co chcecie, ale zespół który wydaje single mające po osiem utworów, i trwające 42 minuty ma klasę.

Tomek(JMM) pisze:A "Home" to mój ulubiony utwór DM,
Wiem ja tylko analogi kupuje teraz. Też mam Music For The Masses i Ultre z Media Markt za około 5 dyszek, ale nie ma reszty reedycji.50. Co ciekawe z Media Markt za zwykłe kompaktowe wydanie trzeba płacić więcej.

Coś się nie podoba? ; )paniron pisze:BB
Yes I know. Ja to często widuje ale takie jeskieś drogie, ale wiecej jak 5 dych za płyte ot ja nie damTomek(JMM) pisze:Reedycje były od "Black Celebretion" do "Playing The Angel", ale szybko się sprzedają, cięzko się dziwić.
Ty mi się nie podobaszTomek(JMM) pisze:Coś się nie podoba? ; )

Mimo, że mówimy o Depeche Mode, to jednak zmartwiłbym się gdyby było inaczej ; )paniron pisze:Ty mi się nie podobaszBB

Nooo, bo ja wszystkich nienawidzeTomek(JMM) pisze:Mimo, że mówimy o Depeche Mode, to jednak zmartwiłbym się gdyby było inaczej ; )
A wcale nie. Bo sekupie za 200Tomek(JMM) pisze:A normalny gramofon kupisz już od 70 złotych, i jak podłączysz dobre głośniki to będzie naprawdę świetny sprzęt. Chociaż przy słuchaniu starych, szumiących płyt to jest akurat nie aż tak wazne