napisz scenariusz filmu o fanie Maiden, dla którego Maiden jest życiem i sprzedaj go jakiemuś fanowi Maiden który nakręciu na jego podstawie film o fanach Maiden!!! Zarobisz kupe kasyZłapanyWCzasie pisze:kusi Wawa ,kusi Praga,mam niedosyt,ale juz nie skombinuje kasy,gdyby jeszcze to byly Katowice albo Wrocek
10/06/2011 - Sonisphere - Warszawa [ POZOSTAŁE ZESPOŁY ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/06/2011 - Sonisphere - Warszawa [ POZOSTAŁE ZESPOŁY ]
Albo w ryj od fanów Mety 
Co zrobić ja też ;/ZłapanyWCzasie pisze:kusi Wawa ,kusi Praga,mam niedosyt,ale juz nie skombinuje kasy
IRON MAIDEN
Ta... z tą kasą to nieźle... o koncercie wiadomo od pół roku, a Wy: "nie skołuję kasy" 
www.MetalSide.pl
Ktoś wraca do Trójmiasta po koncercie na Klepisku ? ? ? ? ?
- dostoevsky
- -#Assassin

Mastodon <3 Wzbogaciłem swoją kolekcję o ich koszulkę ze statkiem - bardzo fajna, napis fluorescencyjny. 
Sam występ Mastodona świetny i bardzo profesjonalny. Chyba jako jedyny, przynajmniej w mojej okolicy, znałem repertuar panów z Atlanty.
Na marginesie - rozumiem, że koszulki festiwalowe, Maiden, Motorhead, Mastodon czy Killing Joke kosztują po stówce. No ale żeby Corruption życzyło sobie 100 zł za swoje koszulki?!
Sam występ Mastodona świetny i bardzo profesjonalny. Chyba jako jedyny, przynajmniej w mojej okolicy, znałem repertuar panów z Atlanty.
Na marginesie - rozumiem, że koszulki festiwalowe, Maiden, Motorhead, Mastodon czy Killing Joke kosztują po stówce. No ale żeby Corruption życzyło sobie 100 zł za swoje koszulki?!
- Dick-in-son
- -#Prodigal son

cwaniaczki, nie ma codostoevsky pisze: No ale żeby Corruption życzyło sobie 100 zł za swoje koszulki?!
Twoja stara WARN