TSA,Turbo czy Kat

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Kogo najlepiej lubisz ?

TSA
37
23%
Turbo
42
27%
Kat
79
50%

Liczba głosów: 158

Awatar użytkownika
Dejavu
-#Clansman
-#Clansman

Re: TSA,Turbo czy Kat

Post autor: Dejavu »

Może jestem naiwnym człowiekiem, ale AŻ takiego skurwysyństwa się nie spodziewałem. Najlepsze jest, że ewidentnie zazdrości Romanowi do tego stopnia, że aż nie zdaje sobie sprawy, że odwalając takie akcje dokonuje ostatecznej automasakracji.

Inna sprawa, że zaczynam mieć poważne wątpliwości, czy on jest całkowicie poczytalny.
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Zdan »

Nagrałem swego czasu dość znane recenzje Kata Kowboja. Mówili mi, że hejtuję. Od dziś uznaję, że zupełnie nie a co więcej powinienem wylać na Lubicza więcej pomyj. To jest po prostu szmata ludzka i tyle. Rozumiem kłótnie osobiste, o muzykę czy o co tam innego. Ale tutaj tak zwyczajnie po ludzku przesadził. Chuj mu na grób.
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Michał »

Ale się wkurwiłem.
Kiedyś myślałem żeby dać mu płyty Kata do podpisu bo wujek kumpla z nim nagrywał te jego gówniane płyty, ale zdobycie od niego autografu to byłby jakiś wyraz podziwiu, a nic pozytywnego w tym życiu mu nie okaże.

Tak samo chciałem kupić koszulkę Kata z oddechem ale złamanego grosza gość ode mnie nie zobaczy.

Ide zmienić avatar bo mi się kurewsko wstyd zrobiło.

Nie ma Kata bez Romana
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM

Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

No też ostatnio myślałem o koszulce. Chciałem kupić Róże, bo to syfiaste logo kowboja psuje pozostałe wzory, a mój bootlegowy t-shirt Metal And Hell ma już swoje lata, ale pieprzę to. Może będzie kiedyś jakaś fanowska produkcja klasycznych wzorów, poczekam.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
Pajong
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Pajong »

Zdaje się, że ten cymbał zablokował mi dostęp do FB za "życzliwy" komentarz. Ciekawe czy robi to tylko wybranym osobom czy po kolei każdej z kilku setek. Jeśli tak to ma zacięcie. :lol:
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Wszystkich banuje, też wyłapałem bloka za lajkowanie tych komentarzy

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

krusejder pisze: pt sie 27, 2021 1:30 pm
pz pisze: pt sie 27, 2021 11:07 am Luczyfer zawsze w formie :D

No i teraz już nie jestem taki pewny czy Lipa zostanie dzbanem roku. Kowboj wyraźnie nie odda nagrody bez walki.
nie zapominajmy, że jest jeszcze Cookies
:mryellow:
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Dejavu pisze: pt sie 27, 2021 1:46 pmInna sprawa, że zaczynam mieć poważne wątpliwości, czy on jest całkowicie poczytalny.
Dopiero teraz te wątpliwości? ;)
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Zdan »

Zakkahletz pisze: pt sie 27, 2021 2:05 pm
Dejavu pisze: pt sie 27, 2021 1:46 pmInna sprawa, że zaczynam mieć poważne wątpliwości, czy on jest całkowicie poczytalny.
Kiedyś to można było to zrozumieć jakoś i wytłumaczyć. Teraz to zwyczajne szaleństwo albo bycie zwykłą kurwą.
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

No teraz już odleciał poza nasz układ słoneczny. W sumie ciężko cokolwiek o nim powiedzieć, bo każde, nawet najbardziej soczyste z soczystych określeń tego... czegoś wydaje się być dalece zbyt delikatne
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Awatar użytkownika
Dejavu
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Dejavu »

Zdan pisze:
Zakkahletz pisze: pt sie 27, 2021 2:05 pm
Kiedyś to można było to zrozumieć jakoś i wytłumaczyć. Teraz to zwyczajne szaleństwo albo bycie zwykłą kurwą.
Wcześniej rozpatrywałem to na zasadzie: jakieś umiarkowane zaburzenia lub debilizm. Obecnie - dokładnie tak jak Zdan powiedział, innego wyboru nie widzę.
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Jedyne, co jeszcze może go uratować to Adaś D. z przyszłym projektem Me and That Man Lubicz.
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

Nergal będzie gościem na koncercie 12.09 więc dla Luczyka jest już spalony
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Zakkahletz pisze: pt sie 27, 2021 2:34 pm Jedyne, co jeszcze może go uratować to Adaś D. z przyszłym projektem Me and That Man Lubicz.
:lol:

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

krusejder pisze: pt sie 27, 2021 1:30 pm
pz pisze: pt sie 27, 2021 11:07 am Luczyfer zawsze w formie :D

No i teraz już nie jestem taki pewny czy Lipa zostanie dzbanem roku. Kowboj wyraźnie nie odda nagrody bez walki.
nie zapominajmy, że jest jeszcze Cookies
Wiadomo, że pan poseł jest wybitną jednostką, ale nie zapominajmy, że on jest częściowo usprawiedliwiony, bo wóda i spiryt wyżarły mu mózg.

A poza tym on chce zniszczyć układ od środka :lol:

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Michał »

po jednym z koncertów prawdziwego Kata - tego z Romanem rozmawiając z chłopakami zgodnie określili go mianem chorego psychicznie, bo potrafi w nocy do nich zadzwonić i ich zwyzywać. Na ile to prawda to nie wiem, ale jakoś wydaje mi się to dosyć prawdopodobne :wink:
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM

Awatar użytkownika
Saul
-#Invader
-#Invader

Post autor: Saul »

Jestem ciekaw czy ekipa kluczyka z obecnej formacji nadal przy nim zostanie. Oni chyba muszą mieć świadomość, ze piotrek jest tak zabrany, że przebywanie w jego zasięgu może grozić katastrofą :B
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Zakkahletz pisze: pt sie 27, 2021 2:34 pm Jedyne, co jeszcze może go uratować to Adaś D. z przyszłym projektem Me and That Man Lubicz.
Szczerze mówiąc, to ogromną przyjemność sprawiłby mi głos Nergala w tej sprawie. Oczywiście negatywny. Ale przydałoby się, żeby ktoś z grona czołowych polskich wykonawców to skomentował. Nergal, Peter, ktoś z Decapów...Niech Kałboj spierdala swoim ostatnim taborem w siną dal.

Awatar użytkownika
mic7
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: mic7 »

Moje odpowiedż na słowa Luczyka
PANIE LUCZYK!!!!
Piotr Luczyk
Rozumiem że Antyradio ma w swoich szeregach nierzetelnych dziennikarzy. Trudno. I tu sie nie dziwie troche.
Natomiast cała reszta oświadczenia jest zwykłym szmaciarstwem, chamstwem i braku jakiejkolwiek empati.
Panie Luczyk. Nie odzywałem się bo nie wnikam w Wasze sprawy. Ale teraz musze. Mam 45 lat i troche widziałem i słyszałem. Dzisiejsze pana słowa przekroczyły wszelkie granice smaku i przyzwoitości lekko mówiąc. Słowa jakie użył Pan w stosunku do Romka, stawia -Pana na podium odczłowieczenia. Insynuowanie, jakoby koncert ten jest chęcią zysku i wzbudzenia litości wśród fanów stawia Pana na podium zwykłego rynsztoka i kloaki.
Jest pan nikim panie luczyk. Bydle to za dużo żeby pana opisać.
Zresztą w jakimś wywiadzie wypowiedział sie pan o śmierci Dziubińskiego, że jego śmierć na raka pozwoli wam ( zespołowi) znów zagrać po polsku.
Kurwa dno dna.
Kat & Roman Kostrzewski
Jacek Nowak

(bębniarz w Kat & Roman Kostrzewski)
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

Zdan pisze: pt sie 27, 2021 1:46 pm Nagrałem swego czasu dość znane recenzje Kata Kowboja. Mówili mi, że hejtuję. Od dziś uznaję, że zupełnie nie a co więcej powinienem wylać na Lubicza więcej pomyj. To jest po prostu szmata ludzka i tyle. Rozumiem kłótnie osobiste, o muzykę czy o co tam innego. Ale tutaj tak zwyczajnie po ludzku przesadził. Chuj mu na grób.
Ale to że lubicz jest debilem nie zmienia faktu, że muzykę shejtowales
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
ODPOWIEDZ