Metallica
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Metallica
Podczas Euro...
Pożyjemy, zobaczymy 
Ostatni mecz we Wrocławiu odbędzie się 19.06.RALF pisze:Podczas Euro...Pożyjemy, zobaczymy
A wręcz 3 dni wcześniej
Zaskoczyła mnie ta plotka. Raz, że data - na razie nie ma żadnego potwierdzonego koncertu w tym terminie. Dwa, że ma to być osobny koncert i to we Wrocławiu. Ogólnie świetnie, piątek, stadion, tylko zstanawia mnie, kto w takim razie i czy w ogóle zagra w ramach Sonisphere?
Na forum SONI mówią, że w tym roku SONI ma być okrojony, kilka krajów...
Spokojnie, nie wiadomo jakie jest źródło tej plotki:) Być może pochodzi od magistratu, jak kiedyś. Wrocław jest miastem, w którym w ostatnich latach żadne plany magistratu i miłościwie nam panującego się nie sprawdzają, więc na koncert, zwłaszcza w takiej bliskości Euro, nie napalałbym się 
Tutaj pojawiła się ta plotka:
http://www.depechemode-forum.pl/viewtop ... 20&t=18138
a o tym gościu, co zamieścił tego posta, na overkillu można przeczytać:
No i jeszcze dochodzi fakt, że rok/dwa temu była petycja w sprawie koncertu Mety we Wrocławiu i wtedy ludzie z deathmagnetic.pl usłyszeli, że w 2011 się nie uda, ale mamy być cierpliwi
Może coś jednak jest na rzeczy.
http://www.depechemode-forum.pl/viewtop ... 20&t=18138
a o tym gościu, co zamieścił tego posta, na overkillu można przeczytać:
Co do EURO, to był wywiad z kimś z SMG czyli operatora stadionu i jest tak, że na miesiąc przed UEFA przejmuję stadion, ale po ostatnim meczu można już organizować imprezy.Kumpel z forum innego zespołu ( nie będę wymieniał jakiego ) napisał mi takie coś " Martini to nie jakiś tam wynalazek tylko poważny gość. Info ma zazwyczaj pewne." oraz "ten gość jak już podaje info to się sprawdza. przynajmniej za mojej kariery na forum to się jeszcze nie pomylił " Tak więc chyba po raz pierwszy w życiu wierzę w plotkę
No i jeszcze dochodzi fakt, że rok/dwa temu była petycja w sprawie koncertu Mety we Wrocławiu i wtedy ludzie z deathmagnetic.pl usłyszeli, że w 2011 się nie uda, ale mamy być cierpliwi
Może coś jednak jest na rzeczy.
Tylko jedno. Tam wejdzie ok 43,000 - na Metę w Polsce to słabo... 
42 tysiące miejsc siedzących. Wiadomo, sporo odpadnie jak się scenę ustawi ale jest jeszcze płyta... nie dramatyzujmy 
Night Mistress Fan Club Łódź
O kur*a ! 
Ja to się sprawdzi to będe w 7 niebie !
Ja to się sprawdzi to będe w 7 niebie !
Dołączam do solenizantów- mam imieniny 30.06, więc impreza jak znalazłIronCezarek pisze:heh, ja na urodzinyPablo1919 pisze:Miałbym fajny prezent na imieniny![]()
Dobra informacja ;]
Co do solenizantów - też dołączę, 1 czerwca mam dzień dziecka xD
Co do solenizantów - też dołączę, 1 czerwca mam dzień dziecka xD
Nie liczy się. Nawet największe święta czcimy tylko przez oktawę, a nie przez 29 dni
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Na pewno będzie Polska i FinlandiaRALF pisze:Na forum SONI mówią, że w tym roku SONI ma być okrojony, kilka krajów...
Just been given a green light for Sonisphere Finland & Poland... Name some other countries that end in Land ?
Wpis z twittera soni.
Dopiero teraz, tak na chłodno, pomyślałem o pewnym absurdzie. 3 dni temu media podały słowa wiceprezesa SMG Europa, że prowadzi zaawansowane negocjacje z Metallicą odnośnie koncertu we Wrocławiu. 3 dni temu czyli wtedy, kiedy mnóstwo ludzi (od sponsorów poprzez niektórych wtajemniczonych fanów po wysokie szczeble managersko-agencyjno koncertowe
) wiedziało, że Metallica owszem będzie ale w Warszawie i to nie w wyniku działań SMG. Po co więc ktoś o takiej pozycji firmuje swoim nazwiskiem takie newsy mimo, że wie, że to bullshit?
Warto pamiętać, że ten koncert nie jest jeszcze potwierdzony na 100%.masarenka pisze:kiedy mnóstwo ludzi (od sponsorów poprzez niektórych wtajemniczonych fanów po wysokie szczeble managersko-agencyjno koncertowe) wiedziało, że Metallica owszem będzie ale w Warszawie
www.MetalSide.pl
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Właśnie obliczyłem, posługując się ogólnodostępnymi danymi, że w posiadanie "Black Album" wszedł średnio co 22. mieszkaniec USA. No, niech ktoś mi powie, że to nie jest wielka sprawa dla popularyzacji hard'n'heavy w tym niezbyt głębokim intelektualnie społeczeństwie...
To akurat nie jest "głęboki intelektualnie album" - doskonały brzmieniowo i stokrotnie bardziej przystępny od poprzednich propozycji Mety. Trafili w doskonały czas, gdzie hard rockowe granie rządziło w mainstreamie (G 'N R, Nirvana, Aerosmith). Pamiętajmy, że "Back In Black" AC/DC nabyło tam (USA) jeszcze więcej osób... Nie ma jak dobry, chwytliwy Rock 'n Roll!!!
Statystycznie muzyki hard'n'heavy słuchają głównie niezbyt głębocy intelektualnie ludzie, wiec wszystko się zgadza.