I jedno i drugie pewne jak amen w pacierzuNo jeśli ten box będzie zawierał płyty w kartonikach, to doznam strasznego wkurwu.
Black Sabbath
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
paulek
- -#Lord of the flies

Re: Black Sabbath
https://metalinjection.net/video/watch- ... g-ceremony
Król po pięciu latach na scenie! Tylko po co ten dziad tam jęczy
Król po pięciu latach na scenie! Tylko po co ten dziad tam jęczy
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Nowa płyta Martina "Thorns" jest naprawdę świetna, polecam fanom heavy metalu ze znakomitym wokalem i bez udziwnień.
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Kur*a, obejrzałem to wideo i dotarło do mnie w momencie jak bardzo tęsknie za koncertami Black SabbathSardi z Batumi pisze: ↑wt sie 09, 2022 1:50 am https://metalinjection.net/video/watch- ... g-ceremony
Król po pięciu latach na scenie! Tylko po co ten dziad tam jęczy![]()
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
Oj tak, chętnie bym zobaczył taki koncert 
"Thorns" bardzo fajne, potwierdzam.
A na tym wideo to Ozzy z taśmy, no nie?
"Thorns" bardzo fajne, potwierdzam.
A na tym wideo to Ozzy z taśmy, no nie?
www.MetalSide.pl
- blackcocker
- -#Moderator

Ofc...
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Ozzy z taśmy, a metale w internetach zachwycone Księciem Ciemności xDDD
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Oj tak, mogliby czasami sie zbierać na jakiś festiwal.LukaSieka pisze: ↑wt sie 09, 2022 9:47 amKur*a, obejrzałem to wideo i dotarło do mnie w momencie jak bardzo tęsknie za koncertami Black SabbathSardi z Batumi pisze: ↑wt sie 09, 2022 1:50 am https://metalinjection.net/video/watch- ... g-ceremony
Król po pięciu latach na scenie! Tylko po co ten dziad tam jęczy![]()
![]()
![]()
. Na serio dałbym dużo kasy, za to, żeby móc ich zobaczyć raz jeszcze choćby w tym składzie z owego wideo.
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Owszem - bardzo dobry krążek. Z jednym zastrzeżeniem - tam jest bardzo różnorodnie jednak i nie ma tylko "standardowych" heavy metalowych kawałków.
Jest różnorodna, to fakt. Ale to też jej siła. Riffy momentami iście Sabbathowe. Damned by You hit. Passion Killer i Run Like the Devil niewiele mu ustępują.
-
Nomaosławski
- -#Prisoner

Najlepsza płyta to Dehumanizer, a najlepsza płyta z Ozzym to Sabotage. To jest fakt autentyczny. Master of Insanity ten utwór pokazuje, że w składzie z Iommim i DIo to były cuda. Ci 4 umięśnieni, silni faceci dokonywali cudów. Sabogate jest mocne bo oni tam wted byli grali mocno. Sympton of te UNiverse i tyle. hahahahaha Z Ozzym Electric Funeral najlepszy. ( utwór)
GLORY MAN UNITED
ALEX FERGUSSON IS MASTER OF FOOTBALL!!!!
Jestem po 2 odsłuchach CD i jak na razie jest bardzo obiecująco
www.MetalSide.pl
Martin to bardzo niedoceniany wokalista. Powiem szczerze, że jak dla mnie nie ustępuje Dio, a nie wiem czy nawet go nie wolę. Zresztą mój ulubiony BS to Headless Cross. Uważam, że sprawdziłby się w Maidenach.
A Thorns to jedna z najlepszych płyt roku.
-
Nomaosławski
- -#Prisoner

Gdyby z Headless Cross i Tyr powstała jedna płyta byłaby to płyta wybitna. Tak są dwie dobre/bardzo dobre. Inne płyty BS z Tonym są niezłe, Eternal Idol najlepsza z tych trzech ale mielizny ma. Pozycja nie-Ozzowej płyty nr.1 zdecydowanie należy się Dehumanizer, jest najrówniejsza i najciekawsza. Powiem więcej to wg. mnie najlepsza płyta Sabatów ogólnie. Kto mnie zresztą zna to dobrze wie. No bo obiektywnie jaka płyta stanowi konkurencję? Gdzie mamy takie kąśliwe gitary, taki jad, taki klimat? Master of Insanity to taki diament, taki power! After All (The Dead) podobnie, a TV Crimes zawsze wolałem od takiego Neon Knights. Połączenie wszystkiego co najlepszego w klasycznym heavy.
GLORY MAN UNITED
Akurat z Dehumanizer najbardziej lubię Letters from Earth, potem Computer God. After All, Master albo I są takie se. Ale muszę sobie chyba odświeżyć, bo dawno nie słuchałem.
-
Nomaosławski
- -#Prisoner

Letters from Earth też uwielbiam. Ja na tym albumie tylko nie wielbię właśnie I, Sins of the Father, Too Late i Buried Alive które są "tylko" bardzo dobre. Reszta absolutnie wybitna. Z Martinem moje ulubione utwory to Headless Cross, Nightwing, Valhalla, Lawmaker i Shining .
GLORY MAN UNITED