03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Re: 03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
A ja dla odmiany nie chciałbym zbyt wiele supportów. Ostatnio ten VoodooSix mnie tak męczył, że nie mogłem myśli zebrać. Wolałbym jeden krótki 30-35 min, 15 przerwy, doctor, doctor i do przodu.
Ja nie chodzę zbyt często na koncerty, toteż chciałbym zobaczyć jak najwięcej się da. Supporty dają mi taką możliwość, już kilka razy miałem tak, że zainteresowałem się kapelą wspierającą po koncercie. No i wchodząc o 17 nie chciałby mi się stać znudzony w miejscu przez 2.5h. Support to zawsze jakaś ciekawostka.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
W 2013 z tego co pamiętam też wcześniej wpuszczali na halę, było trochę czekania, Voodoo Six, potem znowu czekanie... Mam nadzieję jednak, że dorzucą Ghostakmberserker pisze: Na bank dojdzie druga kapela, być może dość duża, która grałaby z 50 minut.
-
Deleted User 2259
To niech grają bez supportu 3 godziny :>
Dla mnie mogli by sami grać. Mniej męczenia się bez WCInvader pisze:To niech grają bez supportu 3 godziny :>
Scorpionsi w Łodzi rok temu bez pieprzenia się zagrali sami. Wpuszczali na 1,5 h (z tego co pamiętam) przed koncertem i moment zleciało.
Nightwish na czad festiwal
Czyli kogo innego trzeba obstawiać na support
Czyli kogo innego trzeba obstawiać na support
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Ja tam mogę się założyć, że G'n'R w oryginalnym składzie może zgromadzić większą frekwencję niż koncert IM we Wrocławiu... 
To wiadomo, przecież to radiowy rock amerykański, który zawsze miał na świecie więcej zwolenników niż klasyczny heavy z progresywnym zacięciem, nie wiem jak można porównywać stylistykę IM i Gunnsów, To tak jakby porównywać Van Halen i Slayer... inna bajka.
To na milion %. Sam bym się wybrał.Mr. M pisze:Ja tam mogę się założyć, że G'n'R w oryginalnym składzie może zgromadzić większą frekwencję niż koncert IM we Wrocławiu...
A co ma jakaś tam amerykańska radiowość do preferencji polskiego podwórka? Porównałem frekwencję, nie stylistykę (odnośnie posta o supporcie), a ta pierwsza ma się tak, że na 24 koncercie IM w Polsce (Poznań) była wyższa niż na 2. Gunsów (Rybnik), więc nic nie musi być takie oczywisteRALF pisze:To wiadomo, przecież to radiowy rock amerykański, który zawsze miał na świecie więcej zwolenników niż klasyczny heavy z progresywnym zacięciem, nie wiem jak można porównywać stylistykę IM i Gunnsów, To tak jakby porównywać Van Halen i Slayer... inna bajka.
Nie no... GnR w oryginalnym składzie >>> IM jeśli chodzi o frekwencję. Jak zagrają u nas to pewno Narodowy będzie robiony...Mr. M pisze:na 24 koncercie IM w Polsce (Poznań) była wyższa niż na 2. Gunsów (Rybnik), więc nic nie musi być takie oczywiste
www.MetalSide.pl
-
Powerslave_Dś
- -#Ancient mariner

Jeśli ten secik okaże się prawdziwy to olewam koncert we Wrocławiu. Mam już bilet na Węgry i jeden koncert na trasie starczy mi w zupełności. Szczerze mówiąc na Węgry jadę by może coś pozwiedzać i by spotkać się z kumplami, z którymi coraz rzadziej jest okazja się spotkać.
We Wrocławiu pierwszy raz widziałem Ironów, mieszkałem tam wiele lat, a nie mam ochoty na koncert ukochanego zespołu. Niezły paradoks.
Nie dam 300 zł by po dwóch dniach zobaczyć ten sam koncert, z wyjątkowo marnym setem. Jeszcze jakby to było w hali to bym się zastanowił.
Jeśli jednak okażę się, że ten set to fake i będzie faktycznie coś godnego uwagi, gdzie zespół się choć troszkę postara to pewnie zmienię zdanie.
We Wrocławiu pierwszy raz widziałem Ironów, mieszkałem tam wiele lat, a nie mam ochoty na koncert ukochanego zespołu. Niezły paradoks.
Nie dam 300 zł by po dwóch dniach zobaczyć ten sam koncert, z wyjątkowo marnym setem. Jeszcze jakby to było w hali to bym się zastanowił.
Jeśli jednak okażę się, że ten set to fake i będzie faktycznie coś godnego uwagi, gdzie zespół się choć troszkę postara to pewnie zmienię zdanie.
Twój wybór...
Nie chciało mi się szukać tematu o koncercie w Poznaniu,d latego wrzucam tutaj.
https://www.youtube.com/watch?v=5hHJn7g ... ata_player
7 minutowy filmik z Poznania nakręcony za pomocą drona. Wprawdzie nic nie słychać ale obejrzeć można.
https://www.youtube.com/watch?v=5hHJn7g ... ata_player
7 minutowy filmik z Poznania nakręcony za pomocą drona. Wprawdzie nic nie słychać ale obejrzeć można.
-
Deleted User 5490
Zapytam wprost. Są jeszcze dostępne bilety na Golden Circle we Wrocławiu, czy jest już sold out?
To było poważne pytanie, bez domieszki ironii.
To było poważne pytanie, bez domieszki ironii.
Zobacz sobie na eventim.pl - one się raz pojawiają raz znikają i tak na około Macieju...
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

To dawaj na Kowno!Powerslave_Dś pisze:Jeszcze jakby to było w hali to bym się zastanowił.