lightbulb sun
recordings
myślę, że jak to Ci siądzie, to możesz sięgnąć po wcześniejsze płyty i docenić prawdziwe porki
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

HeheheSzajba pisze:Saxon

a masz sznurki jakieś ?signify
lightbulb sun
recordings
myślę, że jak to Ci siądzie, to możesz sięgnąć po wcześniejsze płyty i docenić prawdziwe porki

ja te lubię a i tak sądzę, że te poprzednie są ciulatelikipiki pisze:myślę, że jak to Ci siądzie, to możesz sięgnąć po wcześniejsze płyty i docenić prawdziwe porki

ale Ty jesteś dziwna, to już uzgodniliśmyNorka pisze:ja te lubię a i tak sądzę, że te poprzednie są ciulate
Dorzuciłbym jeszcze "In Absentia".likipiki pisze:signify
lightbulb sun
recordings
a ja bym wyrzucił. Jak coś z nowszych, to raczej polecałbym zeszłoroczną. No, ale to tylko moje zdanie, ja tam In Absentii nie uwielbiam, tak jak wiele osób do okoła, w sumie to dla mnie najsłabsza płytka PT, nie licząc debiutu. Chociaż oczywiście są perełki.Pieczeń rzymska pisze:Dorzuciłbym jeszcze "In Absentia".
Ok - Twoje zdanie, ja IA bardzo lubię. Hmmm... ja lubię Porków, pomimo że nie podoba mi się Lightbulb Sun - więc chyba wyłamuję się z Twojego schematu.syzygy pisze:a ja bym wyrzucił. Jak coś z nowszych, to raczej polecałbym zeszłoroczną. No, ale to tylko moje zdanie, ja tam In Absentii nie uwielbiam, tak jak wiele osób do okoła, w sumie to dla mnie najsłabsza płytka PT, nie licząc debiutu. Chociaż oczywiście są perełki.Pieczeń rzymska pisze:Dorzuciłbym jeszcze "In Absentia".
liki podał dobre płytki na początek, no chociaż recordings raczej nie przyszłoby mi do głowy polecać na początek, no ale w sumie czemu nie.
Jak się Signify nie spodoba to raczej nie ma co zabierać się za wcześniejsze płyty.
Jak się Lightbulb Sun nie spodoba, to nie ma się co zabierać za Porcupine Tree
nie, uzgodniliśmy, że ja jestem fajna :]likipiki pisze:ale Ty jesteś dziwna, to już uzgodniliśmy

nie przypominam sobie ;]Norka pisze:nie, uzgodniliśmy, że ja jestem fajna :]
skladaka Heavy Metal Thunder i tak jak slej zaradzil - Killing GroundSzajba pisze:Saxon ? odpaliłem tą nową płyte i nawet nieźle wchodzi, co jeszcze ?

Już dawno chciałem się z nimi zapoznać, a jakoś mi ten filmik o nich przypomniał.Szajba pisze:a co ? po obejrzeniu filmu z Fritzem ?
Very 'eavy... Very 'umbleStormshield pisze:Uriah Heep?