Schizoid pisze: ↑pt sie 30, 2024 2:27 pm
Niedawno pisałeś o legitnych źródłach potwierdzających koncerty we Francji i Włoszech, a problemy Nicko miały być rzekomo rozwiązane przez podmiankę za zestawem perkusyjnym, także już nie nadążam. Zresztą jego kondycja już raczej nie będzie lepsza, a z czasem stanie się coraz gorsza.
Legacy ogłosili w dzień premiery koncertówki, a to było dość późno, chyba listopad 2017? Także ja bym się nie spinał, nie ma czym. Mają czas i tak czy siak będą mieli sold outy.
Owszem, były takie informacje, Bruce też w zasadzie parę razy zdradził plany zespołu. McBrain coś mówił o jedynym koncercie w UK w 2025. Wszystko prawda, tylko jak to pogodzić z wypowiedzią Harrisa dla mediów w Australii? Tak jakby temu zaprzeczał. Zatem albo Harris blefuje, albo plany uległy zmianie.
Normalnie.
Trasa Maiden kończy się 7.12
Nowa trasa zacznie się koło 25.05, a próby przed nią koło 10.05 .
Oznacza to 5 miesiecy przerwy od aktywności związanych z Maiden.
Bo to jest słuszna ekstrapolacja. Tak było de facto od 2017 roku. Nie zdziwiłbym się rzeczywiście na Ljubljane jako start nowej trasy.
Przerwa w działaności - równie to odebrałem jako po prostu grudzień-maj.
Patrząc na ostatnie lata - zespół “obmyśla szczegóły” kolejnej trasy na ostatnim leg’u obecnej, toteż na razie luźne pomysły przekłują w byt w najbliższych tygodniach i pewnie koło 20 października wyskoczą z zapowiedziami.
Steve’a wywiady sa zawsze takie “mało konkretne”, jest we wszystkim co mówi niezwykle ostrożny i chyba nigdy nie dał nam przecieki na miarę gadki Nicko w barze czy sprytnych wkrętów PRowych Bruce’a w trakcie jakichś wywodów (jak to ze mają plany do 2026). Nawet jak mają przygotowane 10 niespodzianek na 2025 i wrzucone na zaś 10 filmów na YT w trybie prywatnym to Steve powie “zobaczymy, coś tam będzie, kto wie, you know”.
remi pisze: ↑pt sie 30, 2024 6:40 pm
Bo to jest słuszna ekstrapolacja. Tak było de facto od 2017 roku. Nie zdziwiłbym się rzeczywiście na Ljubljane jako start nowej trasy.
Przerwa w działaności - równie to odebrałem jako po prostu grudzień-maj.
Patrząc na ostatnie lata - zespół “obmyśla szczegóły” kolejnej trasy na ostatnim leg’u obecnej, toteż na razie luźne pomysły przekłują w byt w najbliższych tygodniach i pewnie koło 20 października wyskoczą z zapowiedziami.
Steve’a wywiady sa zawsze takie “mało konkretne”, jest we wszystkim co mówi niezwykle ostrożny i chyba nigdy nie dał nam przecieki na miarę gadki Nicko w barze czy sprytnych wkrętów PRowych Bruce’a w trakcie jakichś wywodów (jak to ze mają plany do 2026). Nawet jak mają przygotowane 10 niespodzianek na 2025 i wrzucone na zaś 10 filmów na YT w trybie prywatnym to Steve powie “zobaczymy, coś tam będzie, kto wie, you know”.
Masz dużo racji, Harris nigdy nie był zbyt wylewny
Poza ścisłym zespołem to pewno nikt nie ma takiej wiedzy. Nawet może być tak, że np. gitarzyści wiedzą tylko "od maja do grudnia masz być dostepny" i tyle.
gumbyy pisze: ↑pt sie 30, 2024 7:13 pm
Poza ścisłym zespołem to pewno nikt nie ma takiej wiedzy. Nawet może być tak, że np. gitarzyści wiedzą tylko "od maja do grudnia masz być dostepny" i tyle.
Coś wiesz? - prorokujesz? - czy tylko extrapolujesz w oparciu o ostatnich kilka lat?
Ja się teraz nie jaram, ale jak ogłoszą konkrety - będę.
Oczywiście nie mam zakulisowych info, ale to że trasa europejska bedzie w okresie maj-sierpien jest oczywiste.
Z kilku źródeł coś słyszałem o zaskakujacej dacie pierwszego gigu, ale czy to prawda to nie wiem.
Tak samo jeden mega wiarygodny gość mowil mi o Brazylii już za rok, a inny wiarygodny gość uważa że to niemożliwe. Maiden to niestety bardzo szczelny oboz
Coś wiesz? - prorokujesz? - czy tylko extrapolujesz w oparciu o ostatnich kilka lat?
Ja się teraz nie jaram, ale jak ogłoszą konkrety - będę.
Oczywiście nie mam zakulisowych info, ale to że trasa europejska bedzie w okresie maj-sierpien jest oczywiste.
Z kilku źródeł coś słyszałem o zaskakujacej dacie pierwszego gigu, ale czy to prawda to nie wiem.
Tak samo jeden mega wiarygodny gość mowil mi o Brazylii już za rok, a inny wiarygodny gość uważa że to niemożliwe. Maiden to niestety bardzo szczelny oboz
Dzięki temu, że obóz grupy jest dość szczelny, wiele rzeczy może nas zaskoczyć a Steve robić wszystkich w konia, że niby nic nie wie. Fajnie, że dzielisz się z nami informacjami.
Nie wiem w jaki temat to dać, a zakładać nowy głupio. Zawsze intrygowało mnie jak wyglądała twarz Nicko, zanim zdradzony mąż jednej z dam przefasonował mu kichawę. Są gdzieś jakieś archiwalne fotosy młodego McBrain??
remi pisze: ↑wt wrz 03, 2024 3:27 pm
I oczywiście brak jakiejkolwiek celebracji. Nawet kasetki czy komiksu nie zrobili. Może coś szykują by połączyć to z 40 leciem LAD?
No, słabo trochę, choć jest taka opcja że w przyszłym roku połączą to z LaD, choć w sumie w 2008 celebrowali hucznie tamte czasy. Liczę, że w przyszłym roku bardziej się postarają.