Wywiady i newsy

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Re: Wywiady i newsy

Post autor: MaidenFan »

Przybywam z przyszłości, wyciekły fotki z Your Time Will Come Tour (płyty 10-18) 2027-2028.
Załączniki
xzc.png
Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Post autor: johnny_o »

Eee, stare.
Awatar użytkownika
Cold
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Cold »

Ale fajne :lol:, nie trafiłem na to wcześniej.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Jay Weinberg gratulacje!!!

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Dziwią mnie wpisy "koniec Nicko-koniec Maiden"
To właśnie mega sprawa, ze jeden "fizyczny" notabene po 70ce nie blokuje reszty tylko zespół dopóki daje rade gra dalej i oby jak najdluzej!
A Nicko? Zdrówka i oby jak najczęściej okazjonalne siadał za garami!
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Sardi »

Budziol pisze: sob gru 07, 2024 11:15 pm Dziwią mnie wpisy "koniec Nicko-koniec Maiden"
To właśnie mega sprawa, ze jeden "fizyczny" notabene po 70ce nie blokuje reszty tylko zespół dopóki daje rade gra dalej i oby jak najdluzej!
Dokładnie mam te same emocje co Budziol. Szkoda, ale było to spodziewane i oby następca sobie poradził na stołku
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

W ogole stypa się zrobiła taka jakby zmarł, a tak naprawdę stało się coś czego się spodziewaliśmy - czekamy na następcę
Awatar użytkownika
dostoevsky
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: dostoevsky »

Budziol pisze: sob gru 07, 2024 11:15 pm Dziwią mnie wpisy "koniec Nicko-koniec Maiden"
Dokładnie - teraz mogą zagrać Killers, To Tame a Land, Infinite Dreams lub inne numery, których Nicko w tym momencie nie byłby w stanie zagrać.

Niemniej smutek też mnie dopadł, bo Maiden to zespół inny niż wszystkie. Sam Nicko był 42 lata w zespole, a kiedy zobaczysz, że był częścią zreformowanego lineupu przez 25 lat - przecież dla wielu wiernych fanów to większość życia.

Kończy się era i stąd zrozumiałe stypowe nastroje.
Awatar użytkownika
marekkraw
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: marekkraw »

An Announcement from Iron Maiden

As The Future Past Tour concludes after 81 shows to over 1.4 million fans, from Ljubljana to the Coachella Valley and from Western Australia to Sao Paulo, Iron Maiden are delighted to announce that stepping in behind the kit for 2025 is a name familiar to many of our fans – Simon Dawson, a former session drummer and Steve’s rhythm section partner of the past 12 years with British Lion. A native of Suffolk, England, Simon first teamed up with Steve Harris back in 2012. He debuted on three tracks on the first British Lion album and all of the second critically acclaimed 'The Burning', plus the many subsequent tours in the US, UK, Europe, Australia, Japan, New Zealand &, most recently, both Mexico and South America.

Iron Maiden celebrate their 50th Anniversary next year with The Run For Your Lives Tour starting in Budapest on May 27th.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Awatar użytkownika
Max323
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: Max323 »

Pozostaje życzyć Szymkowi powodzenia.
A
B
C
D
E
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

No i spoko, fajnie, że nie grają na czas i ucinają te przytłaczające spekulacje itp. ralfowanie :)
Awatar użytkownika
Sadek
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Sadek »

No i zajebiście. Ze Stefanem zgrani już od lat, więc sekcja rytmiczna powinna chodzić jak w zegarku.
jacob1
-#Invader
-#Invader

Post autor: jacob1 »

Budziol pisze: sob gru 07, 2024 11:52 pm W ogole stypa się zrobiła taka jakby zmarł, a tak naprawdę stało się coś czego się spodziewaliśmy - czekamy na następcę
Stypa; teksty typu "koniec Maiden"; rozwalił mnie tekst gdzieś tam nr tego że jak słabo bo już nie będzie można załapać pałeczki od Nicko
Mam wrażenie że w takich sytuacjach (nie tylko ta z Nicki) wielu "fanów" traktuje swojego idola jako maszynkę do grania
W sensie nie biorą pod uwagę że to też jest taki sam człowiek jak my wszyscy i nawet mimo tego że jest członkiem Iron Maiden to są wyższe priorytety w życiu
Dla mnie to jest chore bo skoro doceniam Nicko czy kogoś innego jako muzyka to mimo że nie znam go osobiście to dażę go jakaś sympatią i w związku z tym życzę mu dobrze i życze mu przede wszystkim zdrowia, więc jeśli czuje że nadwyrężanie się koncertami jest złe dla niego to jak najbardziej jestem za tą decyzją. Dla niektórych to mam wrażenie że byłoby ok jakby umarł na scenie
Ale na całe szczęście Nicko nie umiera i nie zamierza, możliwe że ta decyzja wpłynie na odsunięcie tego w czasie
Koniec offtop
Dla mnie zwieńczeniem kariery koncertowej Nicko w IM (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) było zagranie Orzełków na Lotb, a powracajac do gry po wylewie pokazał ze chce zejść ze sceny i pożegnać ze sceną na swoich warunkach
Piotr Lange
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Piotr Lange »

Sadek pisze: ndz gru 08, 2024 11:11 am No i zajebiście. Ze Stefanem zgrani już od lat, więc sekcja rytmiczna powinna chodzić jak w zegarku.
No niby tak, tylko jak on się w Maiden odnajdzie!?
nugz
SMERF MARUDA

Normalnie.
Awatar użytkownika
wojczi
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: wojczi »

Piotr Lange pisze: ndz gru 08, 2024 11:22 am
Sadek pisze: ndz gru 08, 2024 11:11 am No i zajebiście. Ze Stefanem zgrani już od lat, więc sekcja rytmiczna powinna chodzić jak w zegarku.
XD
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Na pewno lepiej niż ty w Buenos Aires, tyle powiem.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Piotr Lange
-#Moonchild
-#Moonchild

Schizoid pisze: ndz gru 08, 2024 11:32 am Na pewno lepiej niż ty w Buenos Aires, tyle powiem.
Chyba tak.
nugz
SMERF MARUDA

Piotr Lange pisze: ndz gru 08, 2024 11:22 am
Będziesz teraz do rozpoczęcia kolejnej trasy zadawał to pytanie w różnych formach? :)
Piotr Lange
-#Moonchild
-#Moonchild

Nie, tylko taki poranny przegląd dywagacji. Tak na prawdę Nicko nikt nie zastąpi, był niesamowicie charakterystyczny.
ODPOWIEDZ