Zagraniczne Festiwale 2012
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
dagmara302
- -#Prodigal son

Re: Zagraniczne Festiwale 2012
Ja też się melduję !!!!!!!!!!!!!!!! super! i właśnie Slayer niech dodadzą i będzie miazga!!!
tomtomala pisze:Melduję się na Brutalu! Niech dodadzą Slayera i będzie niesamowity skład.
Byłoby zacnie, jakby dodali Slayera, ale podejrzewam, że skoro Machine Head zajmują 50% plakatu, to nic większego nie dojdzie. W tym roku podobnie było z Motorhead.
Dadzą nie dadzą jadę. Przekalkulowałem to wszystko i rozpatrując kwestie budżetowo - organizacyjne tam mi jest najbliżej. Kilku znajomych też jedzie więc się dłużej nie zastanawiam.
- Elevatorman
- -#Clansman

ja też jadę aczkolwiek Machine Head mi bardzo nie przypasował. No ale reszta też super więc pewnie się zjawię.
Pierwszy raz w sumie widzę taki plakat promujący Brutalla z gębami członków danej kapeli. Dojdzie coś jeszcze pewnie z górnej półki, ale wątpię że będzie to Slayeryankes pisze:tomtomala pisze:Melduję się na Brutalu! Niech dodadzą Slayera i będzie niesamowity skład.
Byłoby zacnie, jakby dodali Slayera, ale podejrzewam, że skoro Machine Head zajmują 50% plakatu, to nic większego nie dojdzie. W tym roku podobnie było z Motorhead.
benedykt pisze:Pierwszy raz w sumie widzę taki plakat promujący Brutalla z gębami członków danej kapeli. Dojdzie coś jeszcze pewnie z górnej półki, ale wątpię że będzie to Slayeryankes pisze:tomtomala pisze:Melduję się na Brutalu! Niech dodadzą Slayera i będzie niesamowity skład.

i nic większego od Motorhead już nie było. Ale obym się mylił. Dojdzie Slayer i chyba też pojadę.
Slayer w Czechach, trzeci rok z rzędu? Ja wątpię 
GRASPOP
Pozycja Sabaton to jest jakaś paranoja...
Pozycja Sabaton to jest jakaś paranoja...
Ale widocznie taka juz jest... 
Fakt, dużo ciekawszych zespołów tam jest, które bardziej zasługują na wyższe miejsce na liście zespołów.
Zapewne, każdy z nas nieco inaczej by ustawiał kolejność zespołów na plakacie, ale nie ma co się czepiać - tu mogą być na 4 miejscu na line-up będzie taki, że swój gig będą mieli może o 15
A co, Trivium powinno być wyżej?yankes pisze:Pozycja Sabaton to jest jakaś paranoja...
- Elevatorman
- -#Clansman

no prędzej Trivium niż Sabaton...
Od Trivium ( włącznie ) do As I Lay Dying ( włącznie ) za wyjątkiem Comeback Kid, August Burns Red i Unearth to kapele, które powinny ( z różnych powodów ) być wyżej, skoro już o to pytaszMr. M pisze:A co, Trivium powinno być wyżej?yankes pisze:Pozycja Sabaton to jest jakaś paranoja...
TESTAMENT potwierdzony na WACKEN. Może SLAYERA na Brutalu nie będzie, ale szanse na TESTAMENT są spore.
WACKEN 2012
Amaranthe
Amon Amarth
Axel Rudi Pell
Broilers
CircleIICirlce
Coroner
Cradle of Filth
Crimes of Passion
D-A-D
Danko Jones SW
Dark Funeral
Darkest Hour
Decapitated
Delain
Dimmu Borgir
Dødheimsgard
DRI
Electric Wizard
Eisenherz
Endstille
Eschenbach
Forbidden
GammaRay
Gehenna
Ghost Brigade
Graveyard
Hammerfall
Henry Rollins - Spoken Word
In Extremo
In Flames
Insomnium
Kamelot
Kylesa
Leningrad Cowboys
Machine Head
Manticora
Ministry
Moonspell
Napalm Death
Nasum
Oomph!
Opeth
Paradise Lost
Red Fang
Riotgod
Sacred Reich
Saturnian
Saor Patrol
Scorpions
Sick Of It All
Six Feet Under
Suicide Silence
Sylosis
Testament
The Black Dahlia Murder
U.D.O
Unearth
Vogelfrey
Volbeat
Warbringer
Warrior Soul
Watain
Winterfylleth
Wölli & Die Band...
WACKEN 2012
Amaranthe
Amon Amarth
Axel Rudi Pell
Broilers
CircleIICirlce
Coroner
Cradle of Filth
Crimes of Passion
D-A-D
Danko Jones SW
Dark Funeral
Darkest Hour
Decapitated
Delain
Dimmu Borgir
Dødheimsgard
DRI
Electric Wizard
Eisenherz
Endstille
Eschenbach
Forbidden
GammaRay
Gehenna
Ghost Brigade
Graveyard
Hammerfall
Henry Rollins - Spoken Word
In Extremo
In Flames
Insomnium
Kamelot
Kylesa
Leningrad Cowboys
Machine Head
Manticora
Ministry
Moonspell
Napalm Death
Nasum
Oomph!
Opeth
Paradise Lost
Red Fang
Riotgod
Sacred Reich
Saturnian
Saor Patrol
Scorpions
Sick Of It All
Six Feet Under
Suicide Silence
Sylosis
Testament
The Black Dahlia Murder
U.D.O
Unearth
Vogelfrey
Volbeat
Warbringer
Warrior Soul
Watain
Winterfylleth
Wölli & Die Band...
Troche glupie by było jakby Test był, bo 3 lata temu w zestawie headlinerów był Test, Immortal i Opeth... I na ten rok byłoby to samo
? (Opeth też jest w cholere możliwy)
Kupuje ktoś w niedalekiej przyszłości bilety na Nova Rock? Bo przesyłka chyba trochę wyniesie, a tak by można połączyć siły
Chyba że ktoś ma jakiś inny sposób na tańsze sprowadzenie biletów do nas 
EDIT:
Dobra, znalazłem, gdzieś w odmętach strony na którą przekierowuje oficjalna strona Nova Rock, opcję Print@Home. Nie wiem jeszcze czy jest dostępna poza Austrią, ale myślę że z pomocą tłumacza Google sobie poradzę
EDIT:
Dobra, znalazłem, gdzieś w odmętach strony na którą przekierowuje oficjalna strona Nova Rock, opcję Print@Home. Nie wiem jeszcze czy jest dostępna poza Austrią, ale myślę że z pomocą tłumacza Google sobie poradzę