Tez tak mamDeleted User 804 pisze:Invader pisze:
Ja widzę tylko małe avki na górze.
zdefiniuj co uważasz za małe avki bo te powinny być takobok a nie koniecznie na tą małą ikonkę. Awatary to chyba kwestia przyzwyczajenia by zacząć szukać początku tekstu w innym miejscu.
Nowa wersja forum
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nowa wersja forum
na Chrome działa ok, ale podobnie jak Syzygy proszę o to żeby obrazek na górze linkował do strony głównej forum 
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Błagam, niech wróci stara wersja !
To se ju ne vrati 
-
Deleted User 804
Z taką ilością informacji jedyne co mogę napisać to... dziwne, a u mnie działaBudziol pisze:Tez tak mamDeleted User 804 pisze:Invader pisze:
Ja widzę tylko małe avki na górze.
zdefiniuj co uważasz za małe avki bo te powinny być takobok a nie koniecznie na tą małą ikonkę. Awatary to chyba kwestia przyzwyczajenia by zacząć szukać początku tekstu w innym miejscu.
No ja teżkobi pisze:podobnie jak Syzygy proszę o to żeby obrazek na górze linkował do strony głównej forum
Świetnie przegląda się z telefonu. Duży plus za to
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Jest opcja oznacz wszystkie posty jako przeczytane? Bo nie mogę jej znaleźć.
Na stronie głównej pod banerem nad napisem "ostatni post"diego pisze:Jest opcja oznacz wszystkie posty jako przeczytane? Bo nie mogę jej znaleźć.
Też wczoraj trochę szukałem
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
- likipiki
- -#Lord of the flies

Ale to dotyczy całego działu forum. A gdzie jest indywidualnie dla tematu?
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Czy można zmienić grafikę informującą o nowych postach? np.

Rozmiar oczywiście dopasowany do obecnych kwadratów.
np. wersja biała - brak nowych postów
wersja żółta/czerwona - nowe posty?

Rozmiar oczywiście dopasowany do obecnych kwadratów.
np. wersja biała - brak nowych postów
wersja żółta/czerwona - nowe posty?
Nieglupie
Maly avatar nad postem mam w phonie
Maly avatar nad postem mam w phonie
po 12 latach poprzedniej wersji jednak ciężko się przestawić i dla mnie jest jednak mniej czytelnie, bo gorzej widać, gdzie się zaczyna post, ale najbardziej mi brakuje wyraźnego oddzielenia tematów przyklejonych od reszty, tak jak to było w wersji poprzedniej. Ogólnie szata graficzna jest ładna i na pewno lepiej to wygląda, więc swoje odczucia zrzucam trochę na kwestię przyzwyczajenia, ale jednak 
-
Deleted User 6661
Można w ustawieniach przywrócić ruch prawostronny, tzn. taki układ, że posty są po prawej, a awatary po lewej?
Bardzo dobrze działa wersja mobilna. Ogólnie całość wygląda ładnie.
Bardzo dobrze działa wersja mobilna. Ogólnie całość wygląda ładnie.
-
Deleted User 2259
A ja dalej widzę tylko mini-avatar nad rangą po lewej stronie, dużego nie widzę ani po lewej ani po prawej.
Ło matko, ale tu dziwnie. Ja ogólnie nie lubię zmian więc nie będę marudził. Napomknę tylko, że rzeczywiście oddzielenie tematów przyklejonych dużo lepiej wtedy wyglądało, no i avatary po prawej stronie to chyba też nienajlepszy pomysł. Do reszty z czasem się człowiek przyzwyczai
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
- Saimon1995
- -#Moderator

No oddzielenie tematów ważnych - fajnie, żeby powróciło, bo teraz te tematy wszystko się zlewają. Do tych awatarów też jakoś nadal nie mogę się przyzwyczaić, ale reszta na plus. Szata graficzna naprawdę na ogromny '+' - zrobiło się tak "żywiej"!Siwy pisze:po 12 latach poprzedniej wersji jednak ciężko się przestawić i dla mnie jest jednak mniej czytelnie, bo gorzej widać, gdzie się zaczyna post, ale najbardziej mi brakuje wyraźnego oddzielenia tematów przyklejonych od reszty, tak jak to było w wersji poprzedniej. Ogólnie szata graficzna jest ładna i na pewno lepiej to wygląda, więc swoje odczucia zrzucam trochę na kwestię przyzwyczajenia, ale jednak
Powoli zaczynam się przyzwyczajać choć nie jest łatwo
jednak tyle lat przyzwyczajenia robi swoje.
A ja mam pytanko czy tak jak w starym forum są gdzieś statystyki jeśli chodzi o użytkowników czyli :łączny czas przebywania na forum ,ilość postów ,data ostatniego logowania i tak dalej bo teraz widzę tylko listę użytkowników.
A ja mam pytanko czy tak jak w starym forum są gdzieś statystyki jeśli chodzi o użytkowników czyli :łączny czas przebywania na forum ,ilość postów ,data ostatniego logowania i tak dalej bo teraz widzę tylko listę użytkowników.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Myślałem, że dłużej mi zajmie przyzwyczajenie, ale nie jest źle
Awatary po prawej stronie dziwnie, ale nie będę płakać za "lewymi".
Takie trzy sugestie:
- przyklejone tematy oddzielić jak było w starej wersji: oczopląsu dostaje, gdy najpierw mam ileś tam starych tematów, a dopiero pod spodem trzeba przewijać i szukać tych najnowszych; zawsze można użyć skrótu "nieprzeczytane posty", ale...
- ... jak się wybierze z listy nieprzeczytanych jeden i przejdzie do tematu, to jest jedynie opcja "wróć do działu xxx", albo trzeba od początku klikać "więcej" i potem "nieprzeczytane posty", przydałoby się pod tematem link w stylu "wróć do listy nieprzeczytanych postów" (chyba że jest, a ja jestem ślepy)
- bardzo fajny pomysł z tymi kolorowymi ikonkami rozróżniające nieprzeczytane/przeczytane posty - też by ułatwiło szybkie zorientowanie się w podforum
A poza tym zmiana na plus - jakoś tak lepiej, "nowocześniej"
Takie trzy sugestie:
- przyklejone tematy oddzielić jak było w starej wersji: oczopląsu dostaje, gdy najpierw mam ileś tam starych tematów, a dopiero pod spodem trzeba przewijać i szukać tych najnowszych; zawsze można użyć skrótu "nieprzeczytane posty", ale...
- ... jak się wybierze z listy nieprzeczytanych jeden i przejdzie do tematu, to jest jedynie opcja "wróć do działu xxx", albo trzeba od początku klikać "więcej" i potem "nieprzeczytane posty", przydałoby się pod tematem link w stylu "wróć do listy nieprzeczytanych postów" (chyba że jest, a ja jestem ślepy)
- bardzo fajny pomysł z tymi kolorowymi ikonkami rozróżniające nieprzeczytane/przeczytane posty - też by ułatwiło szybkie zorientowanie się w podforum
A poza tym zmiana na plus - jakoś tak lepiej, "nowocześniej"
-
Deleted User 2259
Czemu nie widzę avków po prawej stronie, używam Firefoxa.