Koncertowe przewidywania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koncertowe przewidywania 2018
Ty kam jak coś powiesz to nic tylko się ciąć Brytyjską Stalą 
-
Deleted User 4876
Hehe, niezła podpowiedź
A ja nie rozumiem tej nagonki na Ciebie... wiadomo, że niektóre informacje docierają do wąskiej grupy odbiorców i jak takowa wypłynie na szersze wody to ustalenie kto puścił farbę wcale nie jest takie trudne, a konsekwencją jest utrata źródła, jednak ludzie tego nie rozumieją..."dej swierzaka, mam horom curkę" - NALEŻY NAM SIĘ!!
dzięki thorgal_30 za glos rozsądku
zawsze mogę nic nie pisać i tyle, a już na 1 stronie topica wypisane wysztko jak czarne na biały, oprócz jednego zespołu ale tam akurat jest jeden kapryśny gość i mogą być nici z koncertu u nas 
A kto chce być na bieżąco moze zawsze dać 'like' u mnie: https://www.facebook.com/KoncertyWPL/
Kusy,ale przecież Randy Blathe z Lamb of God mówił,że po zakończeniu letniej trasy z Slayerem i Behemothem robi sobie dłuższą przerwę,a co za tym idzie Lamb of God też. Chyba,że oczymś nie wiem
Przekonamy się w lutym jak przyjadą ;D
-
Deleted User 2259
24.04.2018 - The Australian Pink Floyd Show, Katowice
Zobaczyłem u Ciebie w podpisie, a co mają grać?
Zobaczyłem u Ciebie w podpisie, a co mają grać?
Tak, nawet już ogłoszeni, dwa gigi Kato i coś jeszcze, ale nie pamiętam gdzie
-
Deleted User 2259
Chyba zobaczymy hologram Franka Zappy na scenie :/
http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czy ... trase.html
http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czy ... trase.html
Wybornie, czekam na Mozarta.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ja nie napisałem żebyś nie pisal... ale Megadeth to dla mnie sprawa najwyższego priorytetu
-
Deleted User 4876
Ceny na Watersa w Wiedniu i Berlinie to jakaś porażka, a marudziliśmy na ceny Stonsów 
Nie zmienia to faktu, że będzie to najważniejsza trasa w przyszłym roku;]
Czekam na Pragę i (nie wierzę) Polskę...thorgal_30 pisze: ↑pt wrz 22, 2017 10:21 am Ceny na Watersa w Wiedniu i Berlinie to jakaś porażka, a marudziliśmy na ceny Stonsów![]()
Mam nadzieję, że pójdą po rozum do głowy i nie zrobią siedzącej płyty...
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie rozumiem po co w ogóle marnować czas na tego Watersa.
-
Deleted User 4876
Ogólnie to Niemców i AUstrię nie robi Live Nation, tylko te nowe agencje i stąd te ceny... jeszcze zatęsknimy za Evil Najszon?
Ja byłem dwa razy. Gwardia i Atlas Arena. Za każdym razem bardzo mi się podobało. Chętnie bym poszedł jeszcze raz, ale jeżeli ma być w cenie Stonsów to podziękuję.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Tak, tylko że teraz jego trasy to jeden wielki antyTrumpowski ściek. Dziadkowi na stare lata zapomniało się, że nie jest trybunem tylko muzykiem.
Waters ma takie samo prawo do mówienia o polityce na swoich koncertach jak politycy w sejmie. Nikt nikomu nie każe iść na koncert - przecież on od zawsze był politycznie aktywny 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Mówienie o polityce a cała trasa antyTrump, choreografia, video... to jest przesada. Chvj mu w dziąsło.